Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Dlaczego polskie dziewczyny...

Polecane posty

uciekam spac papa czarna oliwko zycze powodzenia Andrzeju pamietaj o komplementach dla pan qwertz dzieki za ciekawa wymiane zdan

Gość nussbeisser
najpiekniejsze sa Hinduski. a polki? to wstretne pasztety przykurzone ze smiedzącymi pieczarami. i pryszczami na swych wytapetowanych ryjach

mniam - wiem, że to źle nawet bardzo, bo czuje jak sie męczę. Ale nie potrafię się przemóc:O zwlaszcza, że nie mam w takich sprawach jak wyrywanie facetów kompletnie wprawy.

Odniośnie photoshopów - to dotyczy też facetów. Napatrzycie sie na jakis zrobionych modeli a potem kręcicie nosem na zwykłych facetów. :(

Qwertz, z gadką też mam problem, bo nie potrafie sie wyluzować - ciągle myślę o swoim wyglądzie. Ogólnie na całej linii mam przerąbane. Musiałbym sporo wypić, żeby się tym nie przejować, ale wtedy z kolei ciężko mi by się rozmawiało. I tak źle i tak nie dobrze.

Skreśliłabyś od razu, zapewniam cię. Ale ponieważ wydajesz się być nieco milsza od innych użyjesz do tego dyplomatycznego stwierdzenia "nie ma tego czegoś" lub "nie w moim typie". Ewentualnie "brak chemii". Bardziej uprzejmie , ale w sumie efekt ten sam.

qwertz, nie chciałem cię urazić, rzeczywiscie nie znam cię i nie wiem co myślisz. Zadam pytanie z zupełnie innej beczki : jak myślisz, ile kobiet zachowałoby się tak jak napisałem? Ja myślę, że około 90%. Za duże prawdopodobieństwo porażki, żeby ryzykować.

Jestem naprawdę bardzo brzydki, żeby zastosować jakąś technikę podrywania musiałbym być conajmniej przeciętny. Inaczej to nie zadziała. Co znaczy podrywaj ile wlezie? W życiu codziennym nie jest to takie proste. Spotykam pewną określoną i ograniczoną liczbę kobiet. Żeby trafić na tą jedną na dziesięć musiałbym poznawać naprawdę bardzo dużo kobiet, żeby zwiększyć prawdopodobieństwo. A tak przecież w życiu codziennym nie jest.

A jednak możliwe. A najgorsze jest to, że przestałem całkiem o siebie dbać bo w pewnym momencie przestało mi już zależeć. I tak efekt był mizerny. Mam chyba wybrakowane geny, powinienem złożyć reklamację u Boga.

Wtedy nadal będę brzydalem, tylko, że w lepszym opakowaniu. Na jedno wyjdzie.

Wiesz qwertz, często sobie w życiu powtarzam, że gorzej nie może być. A potem niespodzianka - okazuje się, że jednak może. Doszedłem do etapu w życiu na którym jestem zadowolony jeśli kolejny dzień nie jest gorszy od poprzedniego. Bo lepiej to już nie będzie.

myślałem, że nic już nie odpiszesz, a tu taki długi komentarz :P Ciężko żyć gdy się nie wygląda chociaż przeciętnie. Czasem mam wrażenie, gdy jestem wśród nieznajomych, że wszyscy na mnie patrzą. Ciężko wtedy z kimś rozmawiać czy podrywać, bo w głowie jest ta świadomość, że wszyscy patrzą. Dlatego nigdzie raczej nie wychodzę. Co może się stać? Cóż, mogę stracić tą resztkę nadziei, którą jeszcze mam a wtedy będzie już naprawdę źle. Mam teraz 29lat, zdaje sobie sprawę, że z biegiem lat będzie gorzej, sam przecież widzę, że każdy kolejny rok jest gorszy od poprzedniego. Na pytanie kiedy będzie lepiej, zawsze odpowiadam - już było.

mnie naprawdę nie chce się wierzyć ze jestes taki brzydki. A to znasz ? \"są gusta i gusciki\" albo \"nie to ładne co ładne tylko co sie komu podoba\" Też jestem obiegową brzydulą choć nikt mi tego nie powiedzial ale nie mieszczę się w kanonie dzisiejszego piękna. Ale ja mam to w... głęboko gdzieś, nie liczę na to że znajdzie się ktoś komu się spodobam. A jednocześnie mam nadzieję że się znajdzie jeśli tego nie będę chciala:D W każdym razie moje brzydactwo (nie to jednak za duże słowo, nie potrafię siebie tak karać- bądź co bądź lubie swoją skromną osobę) próbuje nadrabiać czymś innym i widzę że mi to wychodzi. Albo jest inaczej, ludzie z którymi mam kontakt nie zwracają uwagi na moją \"urodę\" albo nigdy w zyciu nie wpadli by na to że mogę być brzydalem (wiem, wiem chyba mi się zarozumialstwo odzywa). Stare przysłowie pszczół mówi: jak Cię widzą tak Cie piszą, co można równie dobrze zinterpretować tak : jeśli TY będziesz twierdził że jesteś brzydalem ONI też tak będą sądzić bo im to wmawiasz! Pozwól innym wyrobić sobie zdanie o tobie, na razie jest to niemożliwe bo obnosisz się wszem i wobec z tym swoim okropieństwem i nie dajesz nikomu szansy ( nawet przez net) poznać się z innej strony. Chociaż ja już widze pare zalet. Poza tym na dłuższą mete nie da się wytrzymać z pięknotką/ pięknisiem. Chociaż nawet najwięksi Adonisi z wiekiem tracą swoja urodę. Pozastają im tylko flaki bo osobowość w większości mają już zepsutą swoim pięknem. Takze stary słuchaj dobrej rady Kulaj: pracuj nad swoim wnętrzem, zawsze możesz nim kogoś zauroczyć tylko jest jedno ALE musisz otworzyć się na ludzi! To jest podstawa. a tak juz całkiem na marginesie: naprawdę chciałbyś być pustym przystojniakiem z którym nie ma o czym pogadać? No chyba ze o pogodzie? Albo nawet przeciętniakiem? Chciałbyś być? Pomyśl sobie ze przynajmniej jestes charakterystyczny i ludzie łatwo cię zapamietuja a to jest bardzo przydatna w zyciu cecha.

Szczerze mówiąc wolałbym wyglądać przeciętnie. Nieznajomi traktowali by mnie obojętnie, na tej obojętności mógłbym zbudować zaufanie innymi rzeczami. Zamiast tego rzucam się w oczy i od razu muszę odzyskiwać \"punkty\", które straciłem wyglądem. To męczące, wolałbym startować z zerem na koncie a nie z ujemnymi punktami.

To nie jest tak, że ja sobie coś wmawiam - są pewne obiektywne kanony urody. I ja się jakoś w żaden nie mieszczę. Wiem też, że te wszystkie dobre chęci rozbiją się o szarą rzeczywistość. Tu może znajdzie się kilka życzliwych osób, ale w zwykłym życiu pełno jest złośliwych i wrednych. Mogę sobie wmawiac, ze się nie przejmuję, zmienić nastawienie itp, ale i tak będę spotykał się z niechęcią. Takie życie.