Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Dlaczego polskie dziewczyny...

Polecane posty

Andrzej- po to jestem ;] czarna oliwka- to moze zrob jakis krok, takie zauraczanie sie i nic nie robienie to tylko rycie sobie psychy, samotnosc jest straszna, i takie zauroczenia bez wzajemnosco rowniez, dolowanie sie, rozpaczanie nic nie pomoga, trzeba dzialac :) :)

mniam - ja się nie odważę...:O dla mnie byłoby to sztuczne i widoczne. Liczę, że mi szybko przejdzie, chociaż sama w to nie wierzę:O

qwertz Andrzejowi chodzi o to ze niektore dziewczyny naprawde maja te smukle nogi a wmawiaja sobie i uwazaja je za grube ja wlasnie jestem przykladem takiej dziewczyny ;]

ale czemu sie nie odwazysz? przeciez takie ryzyko jest piekne, a jak nie wyjdzie to nie ma czego zalowazc, w koncu trafi sie na tego jedynego ja sama mialam taka sytuacje ze zakochalam sie w chlopaku od pierwszego wejrzenia(powiedzial do mnie po pijaku jedno slowo i o mnie zapomnial) a ja wiedzialm juz ze to to ;] dwa miesiace zylam nie widzac go a wciaz kochajac, w koncu go spotklama na imprezie w miescie, powiedzialam mu wszytsko, ze go kocham ze musi byc moj ze nie odpuszcze, bylismy razem 4 lata i pewnie dalej bylibysmy razem gdyby nie jego wyjazd za granice.trzeba probowac, ryzykowac, ja tez dla niego nie istenialam

tam na gorze chcialm napisac ze "ja tez na poczatku dla niego nie istnialam a jednak wyznalam milosc obcemu chlopakowi, zaimpnowalu mu to ze tak sie odwazylam, rozkochalam go w sobie do szalenswta i bylo pieknie

ale on jest z mojej uczelni i często go widuję. Potem nie mogłabym mu spojrzeć w oczy, w ogóle chyba zapadłabym się pod ziemię:O wiem, że chcesz dobrze, ale ja nie mogę...

e tam ,nieprawda, dziewczyna traci wartos po kazdym zranieniu chlopaka, przez samotnosc, przez zazdrosc, mi kazdy dookoloa jecze ze jestem suchelecem, ze mi zazdrosic bo jestem chuda a jednak mam fajny okragly tyle, nosze rozm xs(czyli najmniejszy) a jednak wmawiam sobie ze mam za grybe uda i juz:)

to sprobuj sie zakrecic kolo niego, dowiedz sie czy aby napewno jest wolny (jezeli nie to nie radze sie pchac ani angazowac) musisz sie zakrecic, stwarzac pozory latwej a jednak byc niedostepna, sprobowac zalapac kontakt wzrokowy, lekk usmieszek i szybko odwrocic wzrok, czesto smiac sie jezeli widzisz go niedaleko, smiech jest sukcesem piekna

nie wierze ze nie jestes piekna, kazda kobieta jest piekna!! i nikt nie ma prawa mowic ze nie, kazda jest fascynujaca, nie mozesz sobie wmawiac takie glupoty, po prostu czesto sie smiej,usmiechaj, popatrz w lustro i powtarzaj sobie ze jestes piekna i ze nie kazdy chlopak na ciebie zasluguje i ze ten ktorym sie zauroczylas ma naprawde wielkie szczescie:) moze wizyta u fryzjera? u kosmetyczki? nowe paznokcie? fajne stylowe ubranko ? uwierz ze to bardzoo pomaga

z reszta zyjemy w tej zjebanej polsce gdzie malo kto ma jakies mozliwosci, gdzie wszytsko kosztuje i gdzie trudno jest cos osiagnac, u nas nawet zdanie glupiego prawa jazdy jest cholernie trudne

paznokcie to akurat mam swoje i innych nie chce. Ja się dobrze ze swoim ciałem czuję, tylko włosy to tragedia, bo są strasznie cienkie i fryzjer tu nic nie pomoze niestety. Ale dbam o nie jak moge;) Echhh...ale najgorzej to się czuję psychicznie i nie chce isc jutro na uczelnie, bo pewnie znowu go zobacze. Podejsc, nie podejde, spokoju też nie bede miala, błędne koło:O ale dzięki za rady🌻

hmm dziwne ze nie ryzykujesz a jest wolny ? moze jest bogaty? lub typ takiego cwaniaczka co mysli ze moze kazda miec? moze dlatego boisz sie podejsc ? i dlatego boisz sie rozczarowania czujesz sie gorsza od niego ? bo np on zadaje sie z dziewczynami ktore maja sie za boginie?

taa i facet najpierw zakochuje sie w wygladzie dlatego tak trzeba dbac o szczegoly :)

taa prawda, z reszta zauwaazylam ze chlopaki nie przywiazuja uwagi do tego w co dziewucha jest ubrana nie to co kolezanki, lub jakies inne lafiryndy dla ktorych sie tak stroimy zeby im szczeki opadly z zazdrosci:) tak jest w moim przypadku, facet swoja droga

Nie nie on nie jest typem cwaniaczka napewno, nie znam go w ogóle, wydaje się taki hmmm indywidualista, nie wiem. A od koleżanki słyszałam, że jest.... gejem:O ale nie wiem czy dać temu wiarę. Czemu ja tak mam???😭 Wolałabym się nigdy nie zakochać, niż tak co chwilę się męczyć:O

hmm gejem, no to by bylo przykre, ale gej to najlepszy przyjaciel kobiety wiec jeszcze dobrze moglabys na tym wyjsc, musisz cos zrobic, nie wolno sie tak meczyc, zacznij wychodzic tam gdzie on wychodzi, i zrob jakis krok!!;] to rozkaz, przeciez jestes dorosla

facetem nie jestem, ale sadze ze oni wlasnie wola jak kobitka ma wlasnie tych kilka kilogramow tu i owdzie, w sumie powinno sie miec czym zakrecic :]:]

no ale dziewczyny tak szczerze mowiac to ja wcale nie chcialabym byc taka zrobiona jak zrobione sa gwiazdki, zbyt sztuczne i za sloddkie, oczywiscie niektorych rzeczy im zazdroszcze, ale jestem jaka jestm i taka trzeba sie cieszyc

a nawet gdyby został jakimś cudem moim przyjacielem, to co mi by było z tego skoro nie chciałabym go jako przyjaciela tylko kogoś więcej? Samą siebie oszukiwac nie ma sensu. Ja nie chce żeby ktokolwiek sie domyslil ze on mi sie podoba. Ja zawsze tak mam:O nawet przyjaciółce o niczym narazie nie powiedzialam:O balabym się, że mimo obietnicy komuś powie i się wyda:O wiem, że to dziwnie brzmi, ale sama jestem zagubiona...

to wtedy w koncu by ci przeszlo, poznalabys jego i wady i samo wszytsko by sie skonczylo, a szkoda ze taka jeste bo jak sie w sobie trzyma takie rzeczy to bardzo bardzo zle

ale to jest troche inaczej - to dziewczyny (młode, głupie nieraz i podatne na wpływy mody itp.) dążą do uzyskania takich efektów jakie są na okładkach, a ze inne nie chcą byc gorsze niz kolezanki to robią to samo. A potem anoreksja, bulimia itp. A faceci wtedy nie mają juz nic do gadania.