Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martusiadd

sperma-mialam ja juz wszedzie

Polecane posty

moj chlopak oraz inni z ktorymi bylam lubili konczyc na roznych czesciach mojego ciala albo zabawy ze sperma.ja nie bzydze sie spermy jak inne dziewczyny i tez mnie to podniecalo.spuszczali mi sie cycuszki,tyleczek, brzuch,na buzie i oczywiscie do cipki.kilka razy pilam sperme razem z winem.jakie znacie inne zabwy ze sperma zebym mogla zaskoczyc mojego faceta bo wiem ze on lubi takie zabawy.

na jednym z topików tutaj przeczytałam ze sperma tuczy..... nie boisz się jej łykać?:P

no to chyba próbowałas wszystkiego :P teraz zapewne cię rzuci :P

konkubina za dużo mu barszczu gotujesz ;)

Gość fggdfg
praktykowalam do oka. nie polecam. piecze i oko masz potem czerwone

facet ale siki słone ??:P....zresztą kto wie??:D:D:D a autorka powinna jeszcze pozwolic partnerowi spuscic się na szybkę okna i zlizywac ją potem ...;) ale byłby Hard Rock :P

wiesz konkubina on ma takie płaty w mózgu lewy odpowiada za prawe jądro a prawy za lewe i jak ma ochote poczestowac cię słoną przekąską to włącza odpowiedni płat mózgowy ;)

Konkubina moze nie robi tego specjalnie zresztą wątpie aby wogole to robił bo jakoś nie wydaje mi sie ze umialby sie powstrzymac od siusiania jesli juz troszke by oddał tego moczu to nie sądze aby mógł go zatrzymac, zresztą sprawdz to po konsystencji spermy. Jest tez druga opcja moze on lubi takie siusianie i go to kreci.

ja miałem też taką laskę ktora lubiła wytryski to kombinowałem z sikaniem aż wyskoczył mi straszny bąk od napinania sie i od tamtego czasu przestałem to robić :)