Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na necie sa same paszteciary

Chlopaki nie szukajcie dziewczyn przez net, tu wiekszosc to brzydkie grubaski

Polecane posty

Gość na necie sa same paszteciary

których mało kto chce w realu więc wykorzystują net:classic_cool: jesli szukacie normalnej zadbanej szczuplej dziewczyny to szukanie w necie mija sie z celem bo trafienie na taką ( nie mowię że to niemożliwe ) graniczy z cudem:-p

Gość foto modelka z duzego miasta
sory ale obrazasz normalne dziewczyny 😠 ja jestem bardzo atrakcyjna: 176 cm 57 kg dlugie blond wlosy niebieskie oczy, duze stojace piersi D i szukalam na necie czy jestem pasztetem ? watpie :-p za to ty masz cos z mozgiem przegrancu :-o

Gość kwasss
Autorko tematu- jestem pod wrażeniem samokrytyki:P. O innych nie możesz mieć pojęcia- chociażby o mnie:).

Gość bntrggbraa
przecież wszyscy faceci przesiadujący na babsjkich forach to paszteciaże, wiec wszystko gra - swój znajdzie swego!

a dopiszę się tutaj... jestem paskudna, mam krzywe nóżki, piegi i w dodatku pusto w głowie... dzięx że mogłam się przedstawić...miło mi... 🌼

skoro używasz taki slów jak paszteciara i masz tak pusto we łbie że aż echo dzwoni - nie dziw się że odzywaja się do ciebie tylko takie;) żadna normalna nie chcialaby z toba pisac ani byc nawet 5 minut;)

gorzej z facetami - nie dość, żę pasztety, to jeszcze impotenci i przegrani życiowo :P

"Idę sie powiesić w salonie.. albo podciąć żyły w łazience" a moze na odwrót???? Zrób kobieto choć raz w życiu coś z polotem, chocby tę ostatnią rzecz - bo inaczej skonczysz jak ja :P

Frk : dzięki za pozdrowienia :D:D:D Z drugiej strony, jak to dobrze, że faceci z netu to też takie grube, łysawe kurduple :P

no, szczególnie ci co na kobiecym forum siedza, grubi, łysi, niscy albo jeje:D

Gość PASZTETÓWKA
DZIEKUJEMY ZA PAMIEC O NAS

Gość PASZTETÓWKA
fazeci siedzący na forum to jednym słowem KABANY

frk : ścigamy się? To znaczy, że kto bardziej przegra życie, ten wygrywa? Paradoksem mi tu coś trąci :D

Komiczne ale ja myslę perspektywicznie... nie skaże córki na sprzatanie zachlapanego krwią salonu, nie bede tak 😭 A jak skończyłeś??O_O Frk, dziekuję za pozdrowienia:P Mam też D i jeszcze mi na szczęście nie wiszą:P:P:P

"A jak skończyłeś??" nie chce miec na sumieniu depresji, ktorą u wielu ludzi wywoła moja przygnębiająca historia :P:P

Nefry : to zawsze możesz się powiesić w łazience :P:D I z polotem, i bez dużego sprzątania sie obejdzie :P

Paszteciary i kabany łączmy sie.Taka jest prawda tylko w Nas siła:)

jak w tym starym dowcipie "bęęędąąą naaaas taaakich milioooonyyyy" :D

Gość mitryz
foto modelka z duzego miasta - jesli jestes taka piekna, to czemu szukasz na necie? za malo masz adoratorow w realu? 💤