Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa_ciekawska

co ile zmieniacie bielizne?

Polecane posty

Gość ciekawa_ciekawska

co ile zmieniacie bielizne? w sensie majty to wiadomo, ze trzeba zmieniac codzien i prac, a stanik>>??? jak bym miala prac go codzien to sie zniszczy ;[[ a Wy ???

Gość nie zmieniam codziennie
majtek,bo mam wkładki higieniczne-tj co 2,3 dni;) Stanik z jakis tydzien n osze..;p

Gość nie zmieniam codziennie
majtek,bo mam wkładki higieniczne-tj co 2,3 dni;) Stanik z jakis tydzien n osze..;p

Gość adaaaaaaaaa
majtki codziennie, stanik różnie.

Gość wole tansze
raz w roku na swieto kupaly

Gość ciekawa_ciekawska
no bo wlasnie myslalam, ze jestem jakis brudas, ze stanika nie zmieniam i nie piore codzien jak majtek ;-pppp ale wlasnie jak bym go zaczela tak prac codzien to szybciej by sie zniszczyl niz jak bym nosila kilka dni ;-ppp

Gość Matia
Ja stanik co 7 dni :)

Gość ihaha
majtki zmieniam codziennie, nawet jak noszę wkladki (nie wiem, jak można inaczej :O ), latem w wielkie upały to nawet 2 razy dziennie. Natomiast stanik raz na tydzień

Gość majtki co 23 dni
fuuuuuuuuujjjjjjjjj co za fleja, bleeeeeeeeeeeeee

Gość upsssss
ej brudasy ! i jedno i drugie codziennie, przecież sie pocicie!!!

Gość maaaaaarna
To wy macie po jednym staniku i jednej parze majtek ?

Gość upsssss
to nie dziwię się,że potem zakładacie durne topiki....mam grzybice, mam wszawice..to z brudu!!!! bo nie zmieniacie bielizny, bakterie setki x gniją i namnażają się... oj biedny facet, jak trafi na taką fleję:P

Gość ja się akurat myję ale z tego
co zauważyłąm bardzo wiele facetów też sie nie myje często:oWięc faceci nie są lepsi od kobiet pod względem higieny:P Poza tym jak można zmieniać gacie co kilka dni??Ja zmieniam codziennie,czasem częściej.Zmiana majtek i prysznic to dosłwonie chwilka,matki są tanie i dostępne w wielu sklepach,nie wiem na czym tu oszczędzać i zmnieniac je co kilka dni:oTo zasrane lenistwo i flejstwo!!!!!!!!!!!!!!

Gość kikiiii
ja zmieniam majtki codziennie, a stanik codziennie albo co 2 - 3 dni. bardzo czesto biore prysznic. nie znosze bruduu, fuj a propos pocenia sie- ja sie prawie nie poce. nawet po wysilku nie mam slonej skory.

Gość oooo ffuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj
Jak można zmieniać bielizne co kilka dni? To po prysznicu lub kąpieli zakładacie te same majtki w których chodziliście caly dzien? a może też myjecie się co kilka dni? Nie rozumiem tego. A później się dziwić czemu od niektórych tak śmierdzi.

Gość upsssss
może siedza przed kompem bez majtek, a zakładaja tylko 1x w tygodniu do kościoła? i piorą 1 raz na tydzień????

Gość Matia
jA OSOBIśCIE ZMIENIAM MAJTKI I SKARPETY CODZIENNIE. sTANIK CO TYDZIEń, CZYLI CO SOBOTę. kąPIę SIę LUB BIORę PRYSZNIC CODZIENNIE. PS. sORY ZA WIELKIE LITERY ALE MIAłAM cAPSlOCKA II NIE CHCE MI SIę TERAZ TEGO ZMIENIAć xD

codziennie inny stanik :) takie moje zboczenie :P no majtki to obowiazkowo codziennie .

Stic🖐️:D rozne:) a czasami stanick trzeba dopasowac do okazi i ubioru:D;)

Gość Maleńka____________
Ja tez zmieniam majtki i skarpetki codziennie a stanik co 3 dni ;) Nie rozumiem jak mozna nosic nawet 2 dni te same majtki :O blee.

Gość kiciulka115
To i To codziennie, ponieważ zawsze mam kompelcik bielizny.... :)

Gość ale co 2 lub 3 dni
zmieniać majtki???jak tak można???nawet jak się wkładki zmienia to przecież nie świeże i wogóle. jenyyyyyy ohyda.

Gość no i teraz...
ja to przekladam na druga stronę i są jak nowe :D :D

Gość oto celna odpowiedź
Ja jako facet zmieniam bieliznę i skarpety po kazdej kapieli/prysznicu czyli średnio 2 razy tygodniowo. Nie mam brudzaco męczącej (pocącej) pracy więc nie widzę potrzeby częściej. No chyba że mam w planach bzyknięcie jakiejś laski, to wtedy obowiązkowo wcześniej (przed spotkaniem) prysznic i zmiana bielizny.

a po co sie w ogole myc i zmieniac bielizne? jak bedzie padalo to sie umyjemy i bedzie po kłopocie i wode zaoszczedzimy:D tak samo z bielizna, nie zniszczy sie, na proszek nie wydasz...najlepiej tak jak pisalam wyzej, a co tam wczesniej tak ludzie zyli i nie przeszkadzalo im to ze nie myja sie i nie zmieniaja majtek ;p