Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

wiecie dlaczego nie mam nikogo ????

Polecane posty

Gość nie przesadzaj
Jak chcecie "trenowac", to Wasz wybor, ale chociaz badzcie SZCZERZY, na pewno sa laski, ktore tez tylko "trenuja" i im bedzie to rowniez odpowiadac!!!

Gość eeeeeeee tam
pyerdolisz cream ja jestem chyba nawet szczuplejszy niz ty a na brak powodzenia nie narzekam

Gość eeeeeeee tam
co to znaczy dobrze wygladac?

Gość eeeeeeee tam
bo wg creama trzeba biegac na silownie zeby dobrze wygladac

Gość eeeeeeee tam
nie ma ludzi bez wad sa tylko tacy ktorzy sie nimi przejmuja bardziej niz to warte

Gość eeeeeeee tam
a moze jestes za bardzo skupiony na sobie i swoich kompleksach zeby ktoras chciala z toba byc?

dzisiaj ide na siłkę nieważny jest wzrost , jakie sie ma oczy , liczy się tylko dobrze zbudowana sylwetka :O ale powoli do niej dochodze tylko szkoda że to tak długo trwa :( eeeeeeee tam .. a ile masz cm i kg ??

Gość eeeeeeee tam
185 77 trzeba byc skupionym na sobie? no brawo, tego wlasnie ludzie od ciebie oczekuja, zeby moc ciebie wyleczyc z twoich kompleksow :D chcesz to wierz lub nie, ale wyglad nie jest az tak wazny, jak to co sam o sobie myslisz i jak sie ze soba czujesz czy leczysz swoje kompleksy czy je karmisz

eeeeeeee tam .....ja mam 192 cm i 78 kg :O jestem patykiem :( chyba że na fotce tego nie widac

staram się leczyc :) ale narazie jest troche lepiej bo wkońcu poszedłem pierwszy raz na impreze

Gość a pytyki nie moga
miec dziewczyny?

jjjjjjjj chlopaki szukacie dziury w calym i tyle;) wiecej pewnosci siebie:)

co ma pewnośc siebie do wyglądu :O jak zle wyglądasz to ci pewnośc siebie nie pomoże

Gość eeeeeeee tam
no wiesz, jesli szukasz dziewczyny to zaczalbym od imprez, nie od silowni :D a zobaczysz jak juz zwroci na ciebie uwage dziewczyna, to sobie pomyslisz "o, silownia dziala" a tak naprawde to zadziala fakt, ze sam ze soba czujesz sie lepiej i pewniej, bo to od razu widac a na silownie to sam bym pochodzil, bo tez by mi sie przydalo :D

Brzydal nie ma co sie lamac:) mam kolege co ma 164cm;) Cram ao ma!!! bo przez wyglad jej nie masz a jak zapomnisz o wygladzie bedziesz bardziej pewny siebie to zobaczysz jak moze odmienic sie Twoje zycie:)

no zobaczymy jak to będzie ale i tak uważam że zle wyglądam a może na imprezie się jakieś spodobam lub kilku ;)

Gość eeeeeeee tam
powiem tak jesli podkreslasz woje wady, to na pewno to nie pomaga ale jesli pomimo wad nie chowasz glowy w piasek, to znaczy ze masz cos wiecej do zaoferowania proste?

Setunia, ja też mam kolegę niższego od siebie. I co z tego? To ma niby w jakiś sposób wpłynąć na moje powodzenie?

Hagun a masz juz jakas na oku poza ta z teledysu??;) ktora jest juz pewnie stara;)

eeeeeeee tam ...może masz racje tylko co moge zaoferowac poza wyglądem ??? bo charakter chyba jest jednak mniej ważny z tego co sie czyta na kafe

Gość gfsgdsefvsdfc
no i co z tego jak wygladasz;) mam faceta ktory jest ode mnie nizszy (mam 162cm;p) Liczy sie charakter poczucie humoruitp

Cream n troche jakby tak;) kiedys bylam inne bo tez w siebie nie wierzylam:) Brzydal nie szystkie szukaja mega wysokich;)

Wzrost to tylko drobny fragment moich rozlicznych ułomności. Gdybym to była moja jedyna wada to nawet nie zaśmiecałbym forum swoim nickiem.

Gość gfsgdsefvsdfc
taki ktory sie lasce bedzie podobac;) jaks wspolna pasja albo np umiejetnosc tanca;) wtedy naprawde wyglad nie ma az tak duzego znaczenia;) jesli facet jest zadbany a bozia uroda nie obdarzyla to nie jest od razu skreslony;)