Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

wiecie dlaczego nie mam nikogo ????

Polecane posty

Cream kurde nie to mialam na mysli, ze to zle ze jestes wysoki o gustach po prostu nie powinno sie dyskutowac;) jedne lubia wysokich inne nizszych;) a milosc i tak jest slepa:D:)

Gość bumszakalaka
"jesli podkreslasz woje wady, to na pewno to nie pomaga ale jesli pomimo wad nie chowasz glowy w piasek, to znaczy ze masz cos wiecej do zaoferowania" swietnie napisane! takze cream wez to sobie do serca

setunia ... a zakochałabyś się w naszym prezydencie ??? skoro miłośc jest slepa

Gość gfsgdsefvsdfc
pezydent to zly przyklad bo oprocz wygladu ma jeszcze zjechany charakter

Gość bumszakalaka
jeden narzeka, ze jest niski, drugi ze za wysoki, no ludzie przestancie :o

Gość eeeeeeee tam
cream jesli uwazasz ze charakter jest mniej wazny, bo tak przeczytales na kafe... a jak napisze ze jest bardziej wazne, to tez bedzie na kafe przeczytane nie? :D ale zaloze sie ze bardziej przywiazesz wage do tego co jest blizsze twoim obawom co za roznica, chyba masz swoj rozum, zeby moc samemu odpowiedziec sobie na to pytanie? jesli szukasz dziewczyny dla ktorej liczy sie przede wszystkim wyglad to jak jestes zdeterminowany w koncu ci sie uda pewnie, i bedziecie sie cieszyc swoja uroda nawzajem przez jakis czas

Gość gfsgdsefvsdfc
facet sie nigdy nie zmieni;) poza tym skoro wyglad jest wazniejszy od charakteru dla niektorych to ja tym ludziom wspolczuje... bo zamiast rozmawiac, smiac itp ze swoja druga opolowka to oni beda na nia tylko patrzec;P bardzo ciekawy "zwiazek"

Cream prezydent to naprawde zly przyklad;) Ty pewnie sam masz jakies upodobania co do wygladu dziewczyn, co??;)

oj chlopcze moge Ci tylko powiedziec ze pierdolisz :] i co z tego ze jestes chudziusi jak badylek?niektore laski na takich leca .Osobiscie wole lepiej zbudowanych ale no sorka nie tylko dupa i cialo sie liczy tzn u mnie nie wiem jak u innych :) .Na atrakacyjnosc faceta w duzej mierze wplywa jak to ktos wczesniej napisal:pewnosc siebie i polot :) A jak chcesz przytyc to polecam kaszki owocowe dla dzieci no bebiko.Brat tez mial klopoty z figura hehe jadl jadl jadl i jego jadlo byl taaaaaaaaaaaaaki chudy ze sie balam przytulac sie,a noz bym polamala go.Ale kiedys uslyszalam od kogos ze trzeba wlasnie te kaszki wpierdzielac i rzeczywiscie jadl je czesto i przytyl,fakt ze tylko 7kg ale to zawsze cos :)

ja tak bym potrafił nic nie mówic tylko na nią patrzec :) czasami rozmowa jest nie potrzebna

gfsgdsefvsdfc ja tez takim ludziom wspolczuje;0 nie moglabym byc z czlowiekiem ktory np podobaby mi sie wizualnie a w srodku bylby pusty i bez charakteru;)

Tylko żeby chociaż zacząć rozmawiać trzeba przebić się przez mur pierwszego wrażenia, a to jest trudne jeśli nie ma się odpowiedniego wyglądu.

setunia .... mam upodobania ale nikogo nie skreślam poprostu mam 3 cechy wyglądu które są ważne dla mnie : wzrost , waga, i ładna buzka(musi mi się podobac)

Gość a moze powod jest inny
tak przejrzalam wypowiedzi....Ja nie chcialabym byc z facetem, ktoremu marzys ię harem w przyszlym wcieleniu, albo który chce po prostu mieć JAKAS swoja dziewczyne. nie widze tez wpisow na kafe - moj facet jest brzydki, tylko moj facet mnie zdradzil, porzucil, oklamal, olewa mnie. szczerosc, uczciwosc , wiernosc i Prawdziwa Milosc wystarczy, przynajmniej mnie. A cialo? Tylko od Was zalezy jak wyglada, a znaczenie ma minimalne. No ale wy chcecie mieć dziewczyne, a nie znalezc milosc:D

a ja wlasnie mam nadwage , ale laski wlasnie takie okraglejsze mnie kreca.. o kobiecych ksztaltach..ale jakos nie moge na taka trafić..no coz zawsze zostaje muzyka typu chill out.....jazda autem o zachodzie slonca.. albo sluchanie tego chill out przy browarku 9 co teraz wlasnie czynie)..i marzenie..ze jeszcze kiedyś moze los do mnie sie usiechnie...

a jeśli sięnei ma charakteru to i wygląda nic nie da a biorąc pod uwagą że niektórzy mają 25+++ lat i nigdy nie mieli dziewczyny to nawet jak się przebiją przez problem z wyglądem to i tak zwalą wszystko brakiem doświadczenia. Która by chciała 25+ latniego faceta o emocjonalno-związkowym rozwoju pryszczatego samotnego sfrustrowanego gimnazjalisty

Cea czyli ogolnie wyglad ma dla Ceibie znaczenie:P, wiec nie piernicz, ze nie skreslasz:D;)

Cream za duzo myslisz o wygladzie ale powodzenia w dazeniu do tych "cennych" cm;)

Gość pika pika
cream dziwisz sie ze zadna Cie nie chce bo jestes za chudy a sam piszesz ze zwracasz uwage na wage i ladna buzke, wiesz...nie chce nic mowic ale kazdy facet zwraca na to uwage :] .Jesli Ty chcesz ladna zgrabna laske i tylko na taka spojrzysz to sie nie dziw ze kobiety chca przystojnych dobrze zbudowanych facetow :] nie bardzo rozumiem Twojego toku rozumowania wiesz...

Gość Vezm304495
"nie widze tez wpisow na kafe - moj facet jest brzydki, tylko moj facet mnie zdradzil, porzucil, oklamal, olewa mnie." oczywiscie, ze kazda wybiera ladnego, wiec nie ma wpisow, ze 'moj facet jest brzydki'. A ci przystojni potrafia zdradzac i nie szanowac kobiety, dlatego powstaja takie topili. pika pika - tez bzdurne myslenie. Jak facet chce szczupla kobiete, to kobieta chce szczuplego faceta. A czemu od razu dobrze zbudowanego? Szczupla kobieta nie oznacza od razu figury modelki.

ja chce aby moja dziewczyna do mnie figurą też pasowała to co mam sy poszukac dziewczynę z dadwagą ???

Gość Vezm304495
"ja chce aby moja dziewczyna do mnie figurą też pasowała to co mam sy poszukac dziewczynę z dadwagą ???" no wlasnie nie, ale chodzi mi o glupie myslenie pika pika.

Vezm304495 ......pika pika przesadza poprostu szukam takiej co będzie do mnie pasowała

Gość Vezm304495
🖐️

Gość w51 bezlog
Nie masz nikogo bo bywasz w ... niewłasciwym towarzystwie :P Witam :) Poszukujemy sympatycznych rozmówców, którzy umieją i chcą napisać więcej niż trzy zdania na naszym forum : www.swiatowid.fora.pl Zapisz ... w ulubionych :P Pozdrawiamy, zapraszamy do rejestracji i klawiatury:):):)