Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże znowu pale

Nie paliłam 4 lata i zaczełam pod wpływam slinego stresu

Polecane posty

Gość Boże znowu pale

Czy ktoś z Was też tak miał?jak przestać

Gość bro...da
ja nie miałam tak dlugiej przerwy,ale nie paliłam 4 miesiące(dodam,że to mój rekord w niepaleniu) i znów zaczęłam,bo miałam problemy.Wszystko wydaje mi się łatwiejsze jak puszczę dymka.Najgorzej,że mąż jeszcze nie wie,że wróciłam do nałogu i czuje sie tak jak malolata,która ukrywa sie przed rodzicami.

Gość Zdradzę sekret
Ja dwa razy rzucałam na rok. Współczuję Ci, bo znam ten ciąg, kiedy wchodzi się w to ponownie. Może kup gumy? Ratuj się dopóki nie potrzebujesz odtrucia. Ja nie palę dwa i pół roku, utyłam, ale tak nienawidziłam siebie palącej, że tak już zostanie. a swoją drogą co z tym stresem, może należy zacząć od usunięcia przyczyny Twojego załamania. Bardzo Ci współczuję. Moja teściowa nie paliła przez siedem lat i też wróciła, kumpel cztery.Pozdrawiam. Napisz za jakiś czas, czy się udało, wsadzę to do ulubionych. Pozdrawiam.

kup se nicorette, albo zajmij się czymś innym jak masz chęć, jakies cukierki może...

Gość Boże znowu pale
Papierosy rzuciłam za pomocą tabexu paliłam 15 lat i teraz znowu się meczę.Nie wiem

Gość Boże znowu pale
Mam problemy w pracy w domu .Dużo tego wcześniej jakieś dwa tyg. tem zapaliłam przy alkoholu .Też utyłam odchudzałam się i tak teraz jestem gruba wyniszczona przez odchudzanie i palę jak szalona 2 dzień.

Gość Fortuna 3
Ja tez kiedys paliłam potem przerwy takie tam podpalania raz na kilka miesiecy ,miałam długie przerwy ale zawsze wracałam w stresie to mnie uspokajało ,narazie pale kiedy ja chce choc to trwa latami oby tak dalej

Gość Boże znowu pale
Fortuna a jak długo nie palisz i jak masz te ciągi ile palisz i jak długo?

Gość Boże znowu pale
Dzisiaj wypaliłam 6 papierosów czyli jakby normalnie paląc

Gość kurde kurde kurde
ja tez znów zaczęłam palić :-(