Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ins.

Jak odzyskać?

Polecane posty

Witajcie, mam na imie Milena ;] Nie dawno rozstałam się z chłopakiem. Poszło o to że jakos sie pokłóciliśmy po raz 3 w miesiącu i zerwałam. Teraz bardzo tego żałuje, bo kocham go ponad życie. Nie chce o nim zapomniec. Chce go odzyskac! Tylko zupełnie nie wiem jak! Jestem nastalatką, ale nia martwcie sie , nie mam 12lat i nie jestem zadna hot14. Nie mam pojęcia co mam zrobić. Zagadc do niego na gg? Chyba tak. Tylko jak zacząc rozmowe? Co powiedziec? Nie wiem. Jestem bardzo skryta, ciezko mi sie mówi o uczuciach... Ale musze go odzyskac. W sumie troche sie wstydze zagadac. Ale innego wyjscia nie mam, nie moge zyc juz bez niego. Czy nie wyjde na idiotke. To chyba ja powinnam pierwsza zagadac, bo to ja powiedziałam ze juz nie moge z nim byc. Tylko ze moge i chce. KOCHAM GO! Tylko co mam powiedzieć? A jak mnie odrzuci? Wiem, że on też mnie kocha... Prosze Was! Poradzcie mi!

Gość zagadaj ale neutralnie
i zastanow sie czy na pewno tego chcesz jak ciagle sie klociliscie? myslisz, ze teraz bedzie inaczej? albo ze sie oboje zmieniliscie?

Tak, chce tego bardzo! Tylko nie wiem co mam mu powiedziec , jak zagadac.. Wiem ze musze spróbowac bo moge zyskac wiele a do stracenia nie mam nic. Wiem, ze teraz bedzie inaczej.. Poradzcie..

czemu wstydzisz się zagadać skoro to był Twój facet? Przecież jakiś czas się spotykaliście, musieliście ze sobą jakoś rozmawiać... Po prostu poproś o spotkanie i zobacz jaka będzie reakcja, jeśli się zgodzi to wybadaj na tym spotkaniu co on myśli o ewentualnym powrocie do siebie

ale poprosze go o spotkanie, i o czym bedziemy rozmawiać, co ja mam mu powiedziec? moze najpierw zagadam na gg ale wiem ze nie chce czekac..

jak mam zacząc rozmowe, czesć co słychać.. hm naprawde nie wiem ;/

pomoże mi ktoś? bardzo prosze, ja nie mam pojecia co mam zrobic.. Jak wy odzyskałyście swoich chłopaków? Jak ja mam zacząc rozmowe co powiedziec.

Gość Lusiaczeka
ja tez ostatnio maialam sytuacje podobna do Twojej. ja pierwsza wyszlam z propozycja spotkania, a potem moj chlopak zaczal stawiac mi jakies glupie warunki. powiedzialam wprost- nie bede tolerowac twoich glupich zadan. nie bedziesz mi tu palil trawska, kiedy jestes ze mna. no wiec dzisiaj spotykamy sie po raz kolejny. i to juz chyba koniec. przemysl to dobrze Mileno.

Ja naprawde to przemyslałam. Tylko sie boje, nie wiem co mam mu napisac , co powiedziec , nie wiem.

Gość Lusiaczeka
po prostu popros o spotkanie, a potem badz spokojna. jesli nie bedzie chcial, nie pros, nie blagaj, nie nalegaj. nasze mamy maja racje. teraz tego nie widzisz, bo milosc przeslonila Ci caly swiat. jesli mu zalezy, predzej czy pozniej sie odezwie, badz zgodzi sie z Toba spotkac. a kiedy sie ostatnio widzieliscie?

zerwałam z nim 3 dni temu, widzielismy sie 2 dni przed dniem kobiet. Ale spotkam sie z nim i co mam mu powiedziec, jak zacząc rozmowe? nie wiem ale bardzo sie ciesze, ze chociaż ty mi pomagasz, bo bardzo mi zalezy ;*

Gość printempss
czesc:) napisz do niego na gg a najlepiej napisz smsa lub zadzwon (choc wiem, ze dzwonienie jest najtrudniejsze i pewnie odrzucisz;) ) ja tez mialam taka sytuacje, zerwalam bo nie pasowala mi jedna sprawa, ale po tygodniu (!! tyle az sie nie odzywalismy) zadzwonilam i powiiedzialam , ze chcialabym sie spotkac. Moj sie zgodzil bo mnie kocha nad zycie. spotkalismy sie, ja mu powiedzialam co czuje, co bylo nie tak. on mi wyjasnil co bylo wg niego nie tak i obiecalismy sobie ze to poprawimy bo w koncu sie kochamy i chcemy byc razem na zawsze!! :))

:):) moze napisze na gg czy sie spotkamy,a potem powiem ze kocham ze to był najwieksza głupota mojego życia , ze mi zalezy, ze nie musimy byc od razu razem zebysmy spróbowali, jezeli nie to zrozumiem Bedzie dobrze eee oby sie zgodził.. a moze przeczekac pare dni? nie wiem, moze po świetach?

Gość Lusiaczeka
ok, a co co wlasciwie chodzilo i dlaczego to byla najwieksza glupota Twojego zycia? calowalas sie z kims, albo on?

Gość printempss
proponuje taka wiadomosc: czesc, chcialabym sie z Toba spotkac zeby o nas porozmawiac... a jak sie zgodzi spotkac (oby!! tego Ci zycze) to powiedz: mysle ze powinnismy dac sobie jeszcze jedna szanse, wiem ze mozemy zmienic w nas to co nam nie pasuje, ze mozemy sie dogadac.

głupota, bo zerwałam z nim bez jakiegos bardzo konkretnego powodu, bo kochałam i kocham i zerwałam. Poprostu sie czasami kłócilismy, ale ja wiem ze to mozna zmienic. Tak :) mysle ze tak zrobie, moge zyskac wiele, a do stracenia nie ma nic przeciez ;]

tylko mi sie bardzo ciezko mówi o uczuciach.. jestem raczej skryta bedzie trudno mi o tym mowic, bede sie troche bała,

Gość Lusiaczeka
moze wiec warto o nich rozmawiac! nawet trzeba! proponuje jednak, zebys nie wyjezdzala muw pierwszym smsie, ze go kochasz itd., jesli to nie bylo nic powaznego. bedzie na to czas, kiedy sie zejdziecie.

Gość printempss
najlepiej umow sie na wieczor i powiedz mu jak bedzie troche ciemnawo;) tak jest latwiej, patrz mu prosto w oczy nawet jak Ci glupio o czyms mowic. powiedz ze przemyslalas to i ZE JAK OBOJE popracujecie nad zmniejszeniem ilosci klotni to bedzie wam razem dobrze jak do tej pory :))

Gość printempss
tez uwazam ze nie ma sie co od razu rzucac na wielka wode z "kocham Cie" nie moge bez Ciebie zyc i jestes dla mnie wszytskim " bo chlopak poczuje przewage i moze zaczac stawiac watunki!!

Gość Lusiaczeka
kompromis najwazniejszy. nie zgadzaj sie tez na wszystko, zeby go odzyskac.

powiem :) z tym wieczorem to dobry pomysł :) he, nie, mysle ze w sms nie bede mu mówiła ze go kocham itp. ale na zywo, na spotkaniu (o ile sie zgodzii) powiedziec? a jak on powie ze nie chce próbowac?

Gość printempss
no to tym bardziej jak nie jestes pewna czy on bedzie chcial sie zejsc, nie wyskakuj z miloscia. a mowiliscie juz to sobie? jesli nie to poczekaj na lepsze dni, troche sie razem poumawiajcie, poprzytulajcie i wtedy. jak sobie mowiliscie juz to po zgodzie moze sam Ci to wyzna pierwszy.

Gość printempss
tzn pierwszy od czasu zerwania (a nie pierwszy w ogole - bo w tym przypadku opcja pierwsza ;) )

mówilismy, oczywiscie. ale przed rozstaniem Moze i racja powiem mu wszystko a jak (oby!!) sie wszytko ułozy to mu powiem.. mysle ze na spotkanie sie zgodzi, ale czy zgodzi sie zeby spróbowac raz jeszcze. ale raczej mnie kocha.. a jezeli powie ze nie chce? powiem, ze ok rozumiem i odejde .

zamienilismy od zerwania 2 słowaa ;/ i to z jego inicjatywy