Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żaba169

Dr Baliś Bielsko Biała

Polecane posty

Gość Żaba169

Hej mam pytanko, robiła któraś z was usg u dr Balisia w Bielsku Białej?? Chodzi o USG 3D. Ile mniej więcej kosztuje i jak jest dokładne??

ja robiłam w lipcu 2007 r. płaciłam 150 zł /z konsultacją/. Byłam w 33 tc, a najlepiej widać ponoć do 22-24 tc bardzo fajny i rzeczowy lekarz

Gość Żaba169
Dziękuje:) A nie masz może jakiegoś kontaktu tam?? Potrzebuj nr telefonu albo jaki jest kierunkowy do Bielska??

Gość Żaba169
Dziękuje:) a to badanie bardzo różni si ę wynikami tzn jest dużo lepsze od zwykłego usg?? Co o no wykrywa??

Na dzień dzisiejszy w 100% odradzam dr Balisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość _patka
Robilam Usg 4D w 32 tygodniu ciąży u dr Balisia i jestem mega niezadowolona:( spodziewałam sie pieknych zdjęć i filmiku a wszystko jakies niewyrazne. Pan dr twierdzi że najlepiej wychodzi w 22 tygodni ciązy i że teraz bedzie niewidocznie i niewyraznie bo dziecko jest już duze. OK mówil prawdę ale dlaczego pani która umówiła nas na te badanie nie poinformowala nas o tym telefonicznie:( nabili sobie tylko kase na nas i tyle. W gabinecie byłam 7 minut (spodziewałam sie pół godzinnego badania) i zapłaciłam 150 zl!!!! nie dostałam zdjęc tylko czarno biały , krótki filmik. Także dziewczyny próbujcie do Supramedu słyszałam że tam najlepiej robia i to w każdym tygoniu ciąży. Nie jestem Bielszczanka więc tego nie wiedziałam.

Podpisuję się pod opinią linnab. Jeśli chcecie zrobić dokładne badania to albo katowice, albo Ruda Śląska. Ja robiłam 2d w Rudzie Śląskiej w 20 tygodniu. Badanie trwało około 1h. Dostałam dokładny opis wszystkich narządów i co i jak. Jak chcecie tylko filmik pamiątke, to wtedy można robić w bb. Koleżanka robiła w bb, bo tak ją skierowali, a potem i tak kazali jechać do Katowic na dokladne badanie. Tak więc, jeśli na badanie, bo coś jest nok, to lepiej odrazu podjechać ten kawałek.

Linabb, dlaczego odradzasz Balisia? Ja jestem jego pacjentką, prowadzi moją ciąze i jestem bardzo zadowolona. Ale swój rozum mam i na "połowkowe usg" jadę do Katowic. Nie mozna od ginekologa wymagać aby był wszechwiedzący, no chyba ze jest przeszkolony w zakresie badan prenatalnych i ma uprawnienia. Jedyny lekarz, który w naszej okolicy ma uprawnienia to Falkowski z Czechowic

Gość słabią mnie osoby...
... które idą na usg 4d czy na kazde inne po to aby obejrzec sobie buźkę dziecka i oczekują pięknych zdjęc... Celem badania usg jest okreslenie prawidłowości lub nieprawidłowości w budowie narządów dziecka!!! Kobieta, która chce "pięknych zdjęc" nie dorosła do roli matki, proponuje wrócić do szkoły i spróbować dojrzeć.

Gość marigell
Ktoś może podać namiary gdzie się robi badanie usg 4D w KAtowicach??

CENTRUM MEDYCZNE KRZYSZTOF SODOWSKI 40-084 Katowice, ul. Opolska 11      rejestracja telefoniczna codziennie:      tel. (032) 203 73 63      (032) 203 73 64      (0606) 814 230      e-mail:sodowski@poczta.onet.pl     Gorąco polecam Panią Agatę Włoch

A czy ktoś wie coś na temat dr Bargiela chodzi o problem z zajściem w ciąże ????

Gość miiw
Witam! Czy ktoś był ostatnio na usg 4d w Supra Med w Bielsku? Nie wiem czy zdecydować się na Bimed, czy lepiej dopłacić i iść do Supra Medu. Opinie sa podzielone.