Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalka123456

MÓJ CHŁOPAK ZARAZIŁ MNIE HIVEM

Polecane posty

Gość walka z ciemnotą
chyba zrobimy to za ciebie

Gość 12323213
blabla

Gość na stos
z dewiantem

Gość koles sobie
zrobil glupi zart, ale ty mu tego nie daruj. inni maja racje, zglos to na policje, bedzie miec przewalone. on to zrobil, bo mysli, ze nie bedziesz miala odwagi isc z tym do kogos, ze sie rozniesie. trudno, ale to on bedzie miec nieprzyjemnosci, z reszta mozna te sprawic zalatwic dyskretnie

Gość dfhdfh
debil

Gość ja bym nagrala cos podobnego
tylko powiedzialabym, ze taki i taki (imie i nazwisko) ma malego fiuta i dala na wszystkie fora internetowe

Gość kasia_198521
a czy mały fiut to jakiś problem?

Gość ja bym nagrala cos podobnego
tak, maly fiut to tez smiertelna choroba :o

Gość kasia_198521
ja akurat nie mam nic do malych fiutkow chociaz on mial dosc duzego.

Gość malentwooo
Czyn tego chlopaka jest czynem karalnym..1. znieslawił Cię a to jest przestepstwo z oskarzenia prywatnego, natomiast to,że swiadomie kochal sie z Toba nic nie powiedziwszy Ci ,ze jest nosicielem , jest czynem zabronionym narzenia zdrowia i zycia na niebezpieczenstwo , sciganym z urzedu...Idz z tym na policje, nie daruj gnojowi...To jakis psychol jest

Gość bla3443
bla

Gość effffa
wysłuchalam nagrania i poczytalam troche tych wypocin na blogu. Jak dla mnie to jest jakis chory czlowiem i tylko zel mi natalio ze z takim idiota sie spotykalas

Gość gfsfsg
fsgsfg

Gość kania czarna
Jak dla mnie to wszystko to jedna wielka prowokacja, być może Natalka to autor tego blogu w jednym właśnie, który bawi się szokowaniem innych. Nie sądzę żeby ktoś przy zdrowych zmysłach chwalił się wszem i wobec zarażaniem świadomie hivem wiedząc,że jest to czyn surowo karalny. A tak na marginesie, sporo jest takich głupich dziewuch pieprzących się po kiblach na dyskotekach i nie zdających sobie sprawy z zagrożenia, może da to jakiejś do myślenia.

Gość erotoman hivowiec
pozdrawiam cie glupia cipo

Gość kasia_198521
czarna dziewczyna ruskiego faceta

No a co wy sobie myślicie? że laska się wam żali ? :O Jakby ta sytuacja miała miejsce to niby miała by siłę żeby pisać o tym na jakimś durnym forum? Boszzz niektórzy to są naiwni- we wszytko uwierzą i zgrywają dupnych psychologów... :O

Gość on mówi jakby był naćpany
i w ogóle gdyby to nie była prowokacja to nawet byś się nie zastanawiała tylko poszłą na policję. a ty jeszcze dajesz to na inne forum aby więcej ludzi czytało... no chyba, ze to on to tu podał, a nie natalia...

Gość zjawafff
wszystko to iluzja

Gość ja ja ja
no i niby po tym wszystkim natalia siedzi mu na kolanach i smieje się nam w twarz wyzywając tych którzy chcieli jej pomoc a tak na prawde to ten zryty tomek jest sam i wymysla jakies natalie i inne do rzniecia o ktorych tylko marzy bo jest nikim

Gość pogodynka...
ten facet gadała jak naćpany.to jakiś debil. gdyby to była pradwa to by tak gadała??/że ona jest dziwką, że chciało mu się ruchać???to kim on jest to on jest dziwką skoro zaraziła się tym, on się ruchała jak szmata z kim popadnie. mi sie wydaje że gdyby to była prawda to on by miał wyrzuty sumienia ci\o do niej, a nie życzył jej śmierci. to jakiś kopnięty psychol. też bym poszła na policje. nie masz się czego wstydzić, każdy uprawia seks.

Gość Pułapkini
Jeśli to rzeczywiście nie byla prowokacja z jego strony to radzę iść na komisariat, nagłośnić sprawę w telewizji i koniecznie wykonać test na HIV. :(

Gość duskaa
popierdolony jakis;/ zgłoś na policjem nawet jak to jest nieprawda.To, co on wygaduje, jest przestępstwem

Przecież nawet słuchając jego wypowiedzi można domyślić się, że koleś robi sobie jaja :P ktoś mu dobrze napisał \"Gadasz jakbyś miał w ustach wielkiego penisa\" Ja mu nie wierzę, ale wiem, że na miejscu tej dziewczyny pewnie bym się przejęła. Poszłabym na policję i nawet jeśli koleś żartuje, zrobiłabym wszystko żeby poniósł konsekwencje, nie pozwoliłabym, żeby ktoś obrażał mnie - nawet w sieci.

Gość ja ja ja
a poczytajcie komentarze na jego stronie, banda debili widac ze gówniarzeria się nudzi, w ostatnim komentarzy natalia napisala ze siedzi własnie u niego na kolanach i sie ze wszystkich smieje dobre, warci są siebie pod warunkiem że natalia to nie gumowa lalka tomka albo ze nie jest wirtualna

Gość ffffsdfU
takich trzeba izolować!

Gość catty54
alleluja