Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słyszeliscie o tym

słyszeliscie o zmianach na kafe?

Polecane posty

Gość słyszeliscie o tym

ze podobno maja posegregować działy inaczej i usunac 90% tematów i zostawic tylko te najwazniejsze bo sie zrobił bałagan. ma byc tez nowa oprawa graficzna od jutra. fajnie, nie?:)

zajebiście fajnie, jupiii, nie moge się doczekac, ale bedzie cool i super i w ogole ten tego....zabrakło mi słów :)

Gość HEHEHEHEHE765
fajnie NOOOOOOOOOOOO :classic_cool:

Gość ZAPOWIADACZ
i forum straci klimat i 70 % osób odejdzie albo znajdzie sobie inne forum, wprowadzcie jeszcze kod z obrazka i bedzie apokalipsa

i pewnie zablokują możliwość pisania na pomarańczowo dodadzą PW i obowiązkowe zdjęcia w avatarach oraz każdy profil będzie musiał być poprzedzony pisemnym podaniem zakcpetowanym przez co najmniej 2 moderatorów

Nie powiedziałeś o najważniejszej zmianie, teraz przy nicku użytkownika będzie jego IP i wszystkie nicki, jakich używa na kafe.

Na pewno nie! To forum przyciąga całe rzesze głównie dlatego, że jest, jakie jest i nikt na pewno nie będzie tego zmieniał, bo to by było zabójstwo!

Niestety juz bardzo duzo osob odeszlo z kafe-technicznie jest to forum do kitu,bo mamusie nie moga wklejac zdjec w stopce swoich pociech :classic_cool:

Gość no z tego co ja słyszałam
to ma byc zablokowane pisanie na pomaranczowo, a ma byc normalna długa taka rrejestracja nicka i tylko zalogowanym bedzie można pisac i to 10 postów dziennie zeby nie było bajzlu. super:/

Gość ZAPOWIADACZ
podoba każdy post bedzie musiał byc zaakceptowany i zmnieszyc maja liczbe moderów, wiec bedzie luz bo bedziemy czekac 5 godzin na zaakceptowanie wiadomosci. ale avatary to by sie przydaly, bez kitu

http://ngt.pl/ bedzie to wygladac cos jakby powyzsze forum, z ip obok nicka oczywiscie.

A Ty jesteś kolejną osobą, która zaśmieciła forum... Kogo to obchodzi ;/ Ja tam zmian nie lubię

ale ja nie mowie cco bedzie podobno tylko co bedzie raczej na pewno. do 7 rano ma byc gotowe:/

Gość a skad to w ogole wiesz
????

No rozsyłają informacje o planowanych zmianach na skrzynki użytkowników, którzy podali maile. Poszukaj, może w spam Ci weszło.

Gość był załozony topik
w "redakcji kafeterii", nawet były linki do przykładowej strony jakby to miało wyglądac ale tak tam nasmiecili w tym topiku i tak się kłocili ze został skasowany

Gość kto wiekto wie pomocy
a gdzie o tym przeczytaliscie?

na kafe własnie fajne jest to, ze posty pojawiają sie od razu - można sobei normalnie podyskutować. no nic, pozyjemy, zobaczymy :P przydałoby się ip piszącego i możliwość zgłaszania postów do usuniecia od razu a nie szukania topiku \"smietnik\"

Gość ja mam co i raz
inny ip :-D :-P To co u mnie napisza?

Gość przy kazdym poscie bedzie
ikonka kosza, czyli automatyczne zgłaszanie do likwidacji

zanim wyslalam wiadomosc juz pojawila sie odp na moje pytanie :P choc nadal sie zastanawiam czy nas nie wpuszczacie w maliny z tymi zmianami :P mi tam sie podoba jak jest :P

Osoby ze zmiennym IP w ogóle nie będą mogły korzystać z forum. Będą automatycznie wywalane z serwera. Nie wiem jak to możliwe, ale było dużo skarg podobno do administratora, za różne akcje i opracowali taki system, który stanowi zaporę dla tych, którzy mają zmienne IP. To znaczy będzie można mieć maksymalnie dwa adresy IP, dla tych, którzy piszą na przykład raz z pracy, raz z domu. Rewolucja, serio.

Gość nie bedzie juz
obrazliwych podszywów itp.ale nicki zostaną zlikwidowane i trzeba zakładac od nowa bedzie...:(

Gość nie bedzie juz
a z tym zmiennym ip to bujda, nic takego nie było napisane w tym topiku w "redakcji". osoby ze zmiennym ip normalnie bedą mogły korzystac