Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powroz sobie

ogladaliscie dzis rozmowy w toku?

Polecane posty

Gość powroz sobie
ja otworzylam-trzeba przesunac spacje

Gość łojoj
boshe co za ludzie....rozumiem ze oni sa religijni itp ale az tak...to sa WYJATKI mezczyzn!!! naprawde z nig to tylko smiac sie mozna no i im wspolczuc...w sumie to niech sobie beda tymi prawiczkami...ale poco do telewizji z tym isc?? zrobili z siebie cioty i niedorajdow...zal,zal i nic wiecej

Gość .... .... ..... ....
widzialam ten program facet nienawidzi lasek fafloni cos o kosciele ale to bujda na resoracg w dziecinstwie albo na jedynej dyskotece na ktorej byl w wieku 14 lat przezyl cos traumatycznego z czym jego psychika sobie nie poradzila wiec teraz rozglasza w tv ze jest prawiczkiem z wyboru..dorobil siebie do tego ideologie i zaslania sie religia a to zwykle kompleksy i trauma taki godny pozalowania czlowiek ... bardziej sie nad nim plakac chcialo

nie wiem tez po kiego krzyba siedzial tam ten psycholog..jest beznadziejny..skad oni biora tych psychologow?? to odpady z urzedu pracy? masakra

Oglądałam Mam wrażenie, że ten Mirek zdaje sobie sprawę, że coś z nim nie tak i że ze swoimi poglądami mocno odstaje od większości społeczeństwa. Tylko, że nie ma odwagi się do tego przyznać i dlatego pieprzy takie farmazony... Oj współczuję mu, po tym programie ludzie mu żyć nie dadzą:P

Gość sialinka
no to teraz jak któras z nas zobaczy go na ulicy to może go pocałować w policzek (przed tym się nie wzbraniał ale na tańczącą laskę nie spojrzał) a ten pierwszy blondyn o czym mówil bo nie widzialam?

ta juz to widze :o calowanie na ulicy :o chcialby :o niech najpierw zejdzie na ziemie i zacznie nad soba pracowac

Gość sialinka
a ja jestem ciekawa c by zrobił? mogłabym to nawet zrobić mu na złośc o ile nie dostalabym od niego twarz a tego własnie sie po nim spodziewam:O

Gość upppppppppppp

"nie ma co tlumaczyc ze sa niesmiali no ludzie bez przesady ,co niesmialosc to niesmialosc" tylko nieśmiałoscią ludzie nazywają całe spektrum od "wstydzę się podejść do super atrakcyjnej osoby" po "wstydzę się wyjść z domu" widzisz różnicę? :O 1 przypadek pewnie sobie związek znajdzie 2 nie znajdzie nawet znajomych

Gość nie warto ogladac powtorki
bo jak sie slucha takiego gadania, ze kobieta tanczaca go brzydzi to ma sie ochote troche mu wygarnac. caly czas mowil jakby byl kims lepszym od przecietnego katolika, bo on nie wyznaje nauki kosciola czy PS tylko ojcow kosciola i doktorow ;/ mial bodajze 31 lat i jest prawiczkiem i brzydzi sie kobiet. bardzo skrzywdzony przez los mezczyzna...

Gość groono
jak znalazlas jego profil??

no to szkoda faceta:( rodzice zawinili tyle i za kare nie beda miec wnukow;)

Mam podobny problem. Nie jestem gleboko wierzacym katolikem. Powodem jest gleboka niesmialosc, ale bez przesady. Mieszkam i pracuje w Londynie juz od ponad dwoch lat. I jakos sobie radze. Moja niesmialosc wynika z wychowania, przypuszczam ze moi rodzice za duzo mi zakazywali, bylem za grzecznym dzieckiem, zawsze spokojnym. Do tego nie dostawalem pochwal. Z niesmialosci mozna sie wyleczyc - krok po kroku. Pracuje w klubie nocnym i moja osobowosc sie zmienila w ciagu kilu miesiecy pracy. Stalem sie mniej niesmialy. Nawet dziewczyny mnie podrywaly - to podwyzsza samoocene. Nawet jestem bardziej atrakcyjny od tych kolesi z tego programu. Ten szatyn ( bodajze Mirek ) jeszcze wyglada jako tako, choc poglady ma dziwne, a poza tym ten sposob mowienia. Czasami mysle aby po prosty wyrwac jaka dziewczyne w klubie, i pozbyc sie tego prawictwa. Bo prawdziwa dziewczyna naprawde znalezc ciezko.

Gość Mirek na naszej klasie
ktos podal jego namiary na forum strony rozmowy w toku

Gość vvvvv
Oho, widzę ,że kolega Mirek jest z Torunia i należy do "Przyjaciół Jezusa" :)

Gość rozmowy....
Mirek jest niezle pokrecony, niech siedzi w domu i do lusterka tokuje te swoje "madrosci" :/

Gość ddffdgfd

Gość fajnyyyyy
niezłe z ta nasza klasa

Gość fajnyyyyy
dodac go do znajomych czy nie dodac?:P

Gość fkjsfksj

Gość hsgazzcd

Gość emisiaisia
Oglądałam po 3 w nocy powtórkę tego programu i musiałam się hamowac aby nie wybucvhnąc śmiechem(obudziłabym męza) Ten Mirek powinien byc zamknięty w domu wariatów:-) Najfajniejszy był Ten rudzielec,przyjemny facet .A reszta to takie niedorajdy zyciowe.

Gość impresja*