Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa_ewula

co sądzicie o kremach wyszczuplających???

Polecane posty

Gość ewa_ewula

Witam wszystkich, jestem osobą dość "okrąłą" od września schudłam 10 kg ale zostało mi jeszcze 6 do wagi jaką bym chciała mieć. Niestety od pewnego czasu waga sie zatrzymala. Czy myslicie, że kremy wyszczuplające coś dają? Czy trochę zmniejsza moje obwody?? Wiem, że na pewno 6 kg mi nie ubędzie ale czy to w ogóle coś daje???

obwodów nie zlikwidują ,ale ujędrnią skórę i jeśli aż tyle straciłas, koniecznie je stosuj!

Gość ewa_ewula
A jaki byłby dobry i w miarę tani, bo jak wiadomo te kremiki do tanich nie należą

Gość ewa_ewula
Dzieki wielki, cena dostępna a jeszcze jak efekt będzie to juz w ogóle ekstra:)

Gość a ja ci polece ...
GUAM ... wiem wiem ... to nie krem tylko błotko ;/ i jest drogie ale cholernie skuteczne :) Przynajmniej w moim przypadku :) Też schudłam 10 kg ;/ niestety za pozno zorientowalam sie by stosowac jakis krem ujedrniajacy ;/ no i moja skora byla troszke obwisla. Na szczescie na pewnym forum przeczytalam o guamie :P Moja skora jest teraz gladka i jedrna :) do tego zgubilam kilka cm tu i owdzie :)

Gość ewa_ewula
a ile kosztuje ta przyjemnosc??

kremy wyszczuplają tylko portfel ;) jeżeli chodzi o działanie na skórę - no właśnie - na skórę, a nie na podskórny tłuszcz! - to napinają skórę, ujędrniają ją, ładniej wygląda. kilogramów ani centymetrów się po nich nie traci.

Gość dziewczyny pomozcie bo
chodzi o to, ze chcialam zrzucic pare kilogramow, mialam maly celulit i dlatego chcialam nabrac ladnej sylwetki, zaczelam mniej jesc i zdrowsze rzeczy, jak warzywa i owoce, stosowalam balsamy ujedrniajace i antycelulitisowe i dzisiaj rano sie ogladam dokladnie i owszem schudlam troche, ale celulitu mam owiele wiecej i jest on bardziej widoczny ;[[[ dlaczego tak??? poradzicie mi cos?? ;[[

Gość ewa_ewula
ja chcialam ujędrnić skore bo skoro tak duzo schudlam to powinnam cos zrobic zeby mi faldki nie robily. mam celulit i wiem ze bede go miala jednak mam nadzieje ze troche mi one pomoga