Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolegaaaaaaaaaaaaaaa

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Otóż moim problemem jest ostatnio to że jak mojej kobiecie się zachce seksu to zawsze jest kiedy ja jej zaproponuje (nie widzimy sie codziennie) to albo odpowie nie mam ochoty albo coś innego. Ale ok. Ostatnio też zaciekawiło mnie to że 3 razy albo i 4 pod rząd jak do niej przyjeżdżałem (mieszka 15km odemnie), wymyslała a to głowa ją boli a to noga, zawsze coś. Czym to jest spowodowane? Mówi że mnie kocha przytula się itd... Ale coś mi tu śmierdzi. Odrębnym problemem jeszcze jednym jest to że np nie chce dać m isię dotknąć do siebie bo tak chce się pobawic jej włosami to nie dotykaj bo będą tłuste, chce podotykac brzuch wymyśla że to ja łaskocze i że zimno jej przechodzi, lekko dotykam, krzyczy że nie mam wyczucia... Przez to wszystko nie wiem co mam sobie myśleć. Pomóżcie. :(

Gość becker
jesteś bogaty?

jak przyjezdzasz pewnie ma okres i wszytsko ja drazni hehehe zartowalam a tak serio , po tym co napisales przyjezdzasz do jej domu wiec najprawdopodobniej zastajesz jej rodzicow i moze dziewczyna sie wstydzi czy krepuje jak rodzice sa za sciana albo boi sie ze ktos wejdzie :)

Gość wujek Zenon
Zapytaj kobietę , która koleżanka się jej nabardziej podoba ? :)

Heh chodzi o to że ona sie własnie rodziców nie wstydzi. Zapomniałem to zaznaczyć. Jestem u niej Piątek sobota niedziela, czasami w dni powszednie także. Dziś doszło do kłautni bo pisała mi od rana co robimy jak przyjadę wiec napisałem zwyczajnie nie wiem na co mam ochote, napisala mi że chodziło jej o to żebym z nią i jej "przyjaciołmi gdzies wyskoczył albo czegoś zebysmy sie napili... powiedzialem że nie mam ochoty na spotkania, poniewa jesli mam czas to dla nas a nie dla przyjaciol no i ona mi sie teraz unosi wielce obrazona itd... sam juz nie wiem :(

Gość magma24
zawsze tak było ??????????

ona ma inny temperament seksualny niż ty Uważaj a przyszłość żebyś nie żalował stałego zwiazku bo ona nprawde niepotrzebuje duzo seksu

A wychodzicie gdzieś razem czasami? Czy tylko siedzicie na kanapie przed telewizorem? Może ja to nudzi i dlatego nie chce Twoich zalotów...?

jak kobieta ma duże potrzeby seksualne to nie potrzebuje dopalaczy w postaci romantycznych sytuacji Ma ochotę i każda sytauacja intymna ze swoim facetem ją podnieca

tak tak ale jak Ona chce Go odepchnąć bo nie wystarcza Jej "towarzysko" to ją zaczyna głowa boleć żeby sie sam desantował... Wiem wiem głupie kobitki ale dużo już takich poznałam... zależy Ci na niej?

A może po prostu wystarczy pogadać i spytać dlaczego jej \"nie manie ochoty\" jest za każdym razem. A tak oprócz, to rodzice za ścianą nie sprzyjają amorom.

Gość ja Ci doradzę
Kobieta ma obrzydzenie, może Cię zdradziła. Miałem podobną sytuację. Nie chciała się dotykać, pieścić ani przychodzić do mnie, bała się spotkań i moich znajomych oraz rodziny. Potem się okazalo, że zrobiła skok w bok więc ją zlałem ciepłym moczem.

Gość bro...da
Tak,ona kogoś ma albo zamierza Cie zmienic na "lepszy model".Jestem kobietą i kiedy chciałam zerwać z chłopakiem,bo spotkałam innego,podobnie sie zachowywalam.Nie byłam po prostu pewna co do uczuc do drugiego i tak własnie reagowałam na obecnego chlopaka.To taka babska gra.Sorry,ale pewnie wkrótce moje podejrzenia się spełnią.Bądz silny!!!!

Gość Typowy_men
Ona czeka aż z nią zerwiesz, bo sama nie ma odwagi. Pomóż jej i z nią zerwij. Powaga, nic z tego nie będzie. Miałem kiedyś taką laskę i kazałem jej się wynosić. Choć przyznam, że ciało miała 1 klasa...genialna była. No ale nie ma co, teraz też mam fajną i przynajmniej jest chętna, ostatnio sama się na mnie rzuciła. Związek to 2 ludzi a nie 1. Pozdrawiam i powodzenia. Wywal ją za drzwi i tyle.

Chcialabym miec faceta ktroy bylby chetny do seksu.Moj nie chce:-( PARANOJA!!!

Więc tak, nie wchodziłem dawno bo nie miałem aktywnego kompa, nadrabiam zaległości :P Atrka: Czasami gdzieś tam zawsze wyjdziemy ale nie sami, chociaż czasami gdzieś było że sami albo coś. Ostatnio siedzimy na kanapie ;P Zależy mi na niej ponieważ kiedyś z nią byłem 4 miesiące, wystarczyły żebym ją pokochał... Odpoczęliśmy od siebie 1,5miesiaca i miłość zbudziła się z dwukrotną siłą z obu stron. Dzubalik: Rodzice nigdy jej nie przeszkadzali w żadnych igraszkach. ;) Ja Ci doradzę; Powiem tak, kiedyś mnie zdradziła ze swoim byłym, ale teraz jest całkiem inaczej, nie ma z nim kontaktu mam dużo znajomych którzy ją pilnują na każdym kroku. Pozatym jest umowa, jak się dowiem o jakimś kontakcie z byłym albo byłymi, lub kolegami na jakieś spotkania a wie że jestem zdolny do tego że się dowiem to odrazu ja znikam z jej życia. Typowy_men; Słuchaj u nas jest całkiem własnie inaczej. Dla mnie to ona jest poprostu dziwna, ponieważ mamy plany z jej rodzicami i całą rodziną nad morze chcą mnie zabrać itd... jesteśmy w trakcie załatwiania już pokoi . Chodziły mi ostatnio takie myśli żeby sprawdzić co wtedy zrobi ... jeśli bym powiedział że musimy odpocząć od siebie. Moim zdaniem może ma takie charakter bo jest jedynaczką i do tego BARDZO ROZPIESZCZONĄ, sama o tym wie, zauważyłem to po ty jak rozmawia z rodzicami. Mówi mi że jest pewna tego że mnie kocha itd... Pisze mi smsy że chce być ze mna do konca życia. O! Przypomniało mi się, czasami ma takie dni jak np dziś kiedy sie cały dzień nie widzieliśmy dopiero jutro to ma taki humor że O Matko jaki to ja misiaczek jestem, kiedy sie pokochamy itd... Dziwne zachowanie ma... Ale ja tak nie chce :(

Gość Facet_całkiem_normalny
Ja Ci powiem że w 99% znudziło się jej i chce żebyś od niej odszedł żebyś odwalił całą brudną robotę za nią... Lub Cię zdradziła i z tym drugim było jej lepiej i odpycha Cię żebyś to Ty z nią zerwał i odwalił za nią brudną robotę, analogicznie jak wyżej. Nie chcę Ci w jakiś sposób dowalić czy jak, ale przeżyłem trochę w życiu i wiem co mówię. Kilka przypadków opisanych w temacie o najgorszym sexie czy jakoś tak się nazywał ten temat. Związek na odległość to udręka, nawet jeśli to tylko 15km/5-10min drogi samochodem. Życie nauczyło mnie jednego, kobietę trzeba pilnować bo sama się nie upilnuje, tym bardziej gdy niezła z niej dupeczka... 3m sie.

Jak się spotykaliśmy (przynajmniej zaczęliśmy) po tym jak się długo nie widzieliśmy całkowicie inaczej sie zachowywała. Teraz może zrozumiała że jeśli znów mnie ma to ma to wszystko w dupie? Jak się spotykaliśmy i nie byliśmy po raz drugi oficjalnie ze sobą to było całkiem inaczej, ale trzymałem ją z tym jak sie spotykaliśmy że powiedziałem Kocham Cię.

To też jest trochę w tym prawdy na temat gonienia króliczka. Póki gonisz walczysz by go złapać jest fascynacja itp. Kiedy złapiesz i już masz go dla siebie, niekiedy zaczynają się takie jazdy. I jeszcze jednego mnie życie nauczyło, kobiecie nie może być nigdy za dobrze bo jej się w dupie przewraca i zaczyna jej odwalać i szukać sobie jakichś nowości. Nie piszę o jakichś patologiach broń Boże, ale takie moje doświadczenia i przemyślenia. Może napisałem to trochę wulgarnie, ale nie potrafiłem inaczej tego zobrazować. Ps. Przykład (skrajny, ale przykład) dlaczego bite kobiety przez swoich mężów nie odchodzą? Jeśli odchodzi to mały %.

Gość z doswiadczeniem....
Ze strony kobiety wyglada to tak (sory ale mozesz nie byc z tego zadowolony) - przestales ją inetresowac jak facet. Innymi słowy - nie krecisz juz ją

Zapomniałem też dodać to że Ta kobieta zawsze przy mnie ma MOKRO :O Takie dziwne rzeczy właśnie... Zawsze... Nawet jak sie pocałujemy leżąc ona ma za chwile mokro albo jak damy sobie buzi itd... :| sam już nie wiem. Raz się śmialiśmy z tego, powiedziała mi że nie miała czegoś takiego przy żadnym chłopaku.

To samo miałem na myśli pisząc to co wyżej, ale chciałem jakoś delikatniej, a nie tak prosto z mostu :O 3m się men, nie ta to inna, tego kwiatu jest pół światu jak to mi dziadek zawsze mówił. Najważniejsze to docenić samego siebie i powiedzieć że mam swoją wartość i nie dam z siebie robić pissdy. Tyle ode mnie... Ps. Kurde sam mam wkurrw na tle kobiety, ale u mnie inna bajka, to ja nie wyrabiam. Ona ma lekką pracę a ja trochę taką bardziej wysiłkową. Jak dla mnie w dni powszednie 2 razy dziennie to max. Co innego weekend

:(

Powie ktoś coś jeszcze na ten temat ? :(

Gość brrrrrrrr
olej ta panne :o to krotki zwiazek i juz robi problemy..znajdz sobie fajna dziewczyne ktora nie wie co to foch

ja mialem tak z byla, i wiesz co.... przejmowalem sie ze to wszystko moja wina! jednak po czasie zastanowilem sie konkretnie i zakonczylem ta pieprzona komedie...! bylo ciezko, ael warto bo teraz spotkalem osobe, ktora jest dla mnei wszystkim! a z zachowania i charakteru jest cudowna, a nie to co bylo.... ze na kazdym kroku cos nie pasowalo. Pamietaj, ze najwazniejsze jest twoje szczescie!