Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozesmiana pusia

lepsza rozesmiana grubaska niz ponura chuda szkapa

Polecane posty

Gość rozesmiana pusia

zapamietajcie o tym panowie ;-)

Gość rozmiar 38
w jakim rozmiarze, bo jeżeli powyżej 42 to nie roześmiana grubaska tylko zaniedbany hipopotam

a ty nie rozróżniasz stadium pośredniego? czyli normalnej szczupłej kobiety?? tylko albo grubaska albo szczapa :o

Gość ritter
Jakie to zalosne :O

Gość rozesmiana pusia
akurat ja nosze 48 ale to nie na nic do rzeczy lepsza rozesmiana pusia niz ochydny zmanierowany wieszak :-o:P

Gość ritter
pocieszaj sie dalej :O

Gość rozmiar 38
JA NIE JESTEM WIESZAKIEM noszę rozmiar 38 i uważam, że to właśnie TEN rozmiar przy MOIM wzroście 165cm jest IDEALNY

Gość agaaaaaaa
ohydny przez samo h jak hipopotan:) się pisze

Gość a ja..
a ja nie uwazam zeby rozmiar 44 byl zaniedbanym hipopotamem...

Gość siachaaaaaaa
taa. a jak pryzjdzie ci do czego tofacet chce duzy biust i duży tyłek zeby był w co wa...

Gość siachaaaaaaa
i za zone zawsze wybierze taką ładna okrąglutka a nie wieszak!!!!

Gość ritter
No to jak facet chce niby "duze" to po co ten temat?

Gość do kinen
jejku.. nie mam nic do grubszych ludzi ale wkurwia mnie to jak oni prowokuja i tylko atakują tych chudych. Zeby nie bylo, nie jestem ani chuda, ani gruba...jestem taka w sam raz. Ale widzę, ze wiecej mozna spotkac ataków grubych na chudych niz na odwrót. Kurwa, mac jak jestes gruby to schudnij !!!!!!!!!!! I nie biadolcie mi tu o chorobach, bo wszystko doskonale mozna pogodzic( wystarczy porada u specjalisty) Sa wszelkie diety przy roznych schorzeniach, trzeba tylko wziac sie za siebie, mniej jesc i cwiczyć. A nie zrzucac wine na hormony, choroby itd.troche ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziło!!!!!!!!!!

Gość siachaaaaaaa
a kto tu mowi o schudnięciu?? jakby wszyscy byli tacy chudzi i "zajebiści" co to za świat ? nie wszystko co chude jest ładne !!

Gość do kinen
to fakt, nikt o schudnieciu nie mówi ( ja nawyrazniej jeszcze sie nie obudziłam :D ) Ale jak widze posty grubszych, ze sa lepsze od chudszych, albo grubszych ze nikt mnie nie lubi, kocha nie toleruje to krew mnie zalewa!!! I wcale nie znaczy ze chudy to ponury człowiek!

Gość ritter
hehe, a dobry :)

Gość lepsza roześmiana chuda szkapa
niż ponura i złośliwa grubaska

Gość a ty znowu swoje
kiedy ci sie wreszcie znudzi zakładanie kolejnych, dennych topików? :o

Ale coś w tym cholera jednak jest. Mam w pracy kilka szczupłych lasek z wiecznie krzywymi ryjami. Tego nie mogą, tamtego nie mogą, ty wiesz, ile to ma kalorii? A co mnie obchodzi tabelka na opakowaniu, mnie interesuje smak! I potem pół biura siedzi sobie nad pyszną pizzą, a te się snują nad stołem, patrzą i wybrzydzają. Mało zresztą kulturalnie. A hasła typu \"pół minuty w ustach lata w bioderkach\" bokiem mi juz wychodzą. Mam rozmiar 38, sobie i męzowi się podobam, w czym rzecz? Im nie muszę...

Gość ritter
I znow uogolnianie.. Czeto niestety jest tak iz to te chude jedza pyszna pizze a te grubsze licza kalorie :O

Gość melindaa
Jednak jest cos prawdy w tym stwierdzeniu,bo wiadomo przeciez ,ze osoba niedozywiona ma za mało jakichs tam hormonow szczescia.Niestety większosc kobiet szczupłych ogranicza jedzenie i dlatego maja czesciej złe nastroje.

Gość ritter
Taaa. Te co sie ograniczaja to zazwyczaj odchudzone grubaski ktore boja sie znow przytyc. A "chude szkapy" jedza to na co maja ochote. :D

Gość melindaa
Bardzo rzadko zdarza sie aby ktos ,bez wzgl na płec obzerał sie czymkolwiek i był szczupły.I wiem co piszę,bo akurat mam dwie kolezanki które zawsze mowiły ,ze maja wspaniała przemiane materii,sa zdrowe i moga wcinac wszysko i nie utyja.Niestety zminiło sie to gdy obie przestały pracowac,maja mniej ruchu i przytyły .

Gość do melindaa
a nie wystarczy po prostu normalnie jeść, żeby nie miec kłopotow z wagą a nie "obżerać" się?

Gość melindaa
:-) nie zawsze obzeranie obzeraniu jest równe.Czyz nigdy nie mieliscie ochoty pofolgowac sobie w jedzeniu? Myśle,ze gdyby nie było w swiecie rozgraniczen na osoby szczupłe i grube to kazdy by postepował jakby chciał i osoby które sa teraz szczupłe byłyby nie takie szczupłe,bo niestety kazdy człowiek ma genetycznie zapisane uwielbienie do jedzenia tak jak do seksu:-)

Gość do melindaa
Raczej maksymalne pofolgowanie sobie jedzeniu raz na jakiś czas nie przyniesie dodatkowych kg. ;) co innego gdyby było tak codziennie. Potrafię zjeść na raz całą czekoladę albo pól pizzy i na pewno się nie ograniczam w jedzeniu ale jakoś gruba nie jestem. :)

Gość bliblibli
No wlasnie, w tych dyskusjach zawsze popadacie w skrajnosci. Jednak najwiecej na tym swiecie jest ludzi przecietnych, ani zbyt szczuplych, ani zbyt spasionych. I sadze ze to wlasnie Ci zdrowi i pogodni ludzie. Nie katuja sie na okraglo, ze tego im nie wolno albo tego , nie podporzadkowuja calego zycia swojego kilogramom. Ani tez nie popdaja w druga skrajnosc - max zaniedbania. Umiar! Zloty srodek. Mam ochote zjesc cos niezdrowego - jem, mam ochote poleniuchowac - leniuchuje. Ale nie przeginam z tym. Lubie sie ruszac i nie obzeram sie jak swinia. Mam swoje zinteresowania i one wypelniaja mi czas. I jestem w normie wagowej. I zawsze usmiechnieta i pogodna. Zadna skrajnosc nie jest zdrowa.

są też szczupłe i uśmiechnięte bo mają co innego na głowie niż obżeranie się wieczne i stękanie, że nie ma chłopa;P