Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozesmiana pusia

lepsza rozesmiana grubaska niz ponura chuda szkapa

Polecane posty

Gość melindaa
:-) a ile masz lat,jaka prace wykonujesz,jak spedzasz wolny czas,czy chorujesz na cos,jakie leki przyjmujesz,jak reagujesz na stres.To wszystko co wymieniłam ma zwiazek z otyłoscia a takze i ze "szczupłoscią"Bardzo wiele osob otyłych tyje z powodu stresow i nie musza sie obzerac.Tak samo osoby szczupłe pod wpływem stresu moga chudnac lub utrzymywac stała wage mimo,ze pałaszuja co sie da.

Ale zazwyczaj tak jest,że osoby z dużą tuszą są tak przesympatyczne, uśmiechnięte, że zawsze chce się z nimi rozmawiac, a te wieszaczki to zazwyczaj takie chodzą, jak by im życie sprawiało kłopot, patrzą się spode łba... Tak jest...

Gość Ludzieeeee
czy wy zawsze musicie popadac w skrajności? Tak jakby nie było tych normalnych, przecietnych? Ich jest zdecydowana większosć ale jak widzę, to skrajności najbardziej rzucają sie w oczy. :o

Gość Motylek co rozumiesz
pod pojęciem wieszaczek: anorektyczkę czy osobę szczupłą?

Gość melindaa
Bo szczegolnie osoby sdzczupłe czy ładne maja zbyt wielkie mniemanie o sobie.A osoba grubsza,brzydsza chce swoim zachowaniem zaskarbić sympate u ludzi.Osoby ładne,szczupłe myślą,ze zasam wygląd powinny być lubiane.Oczywiscie,ze nie postepuja tak wszyscy lae bardzo czesto tak sie zdarza.

Gość bbbblllllllllllleeeeeeeeeeeech
A ten ciągle swoje.......nudny prostaczek....może dla odmiany jakąś książke przeczytaj....może byc nawet \"Wróbelek Elemelek\"

Gość Wiadomo
że autorka topiku (watpię nawet czy jest gruba) podpuszcza ludzi i chce podkręcić atmosferkę! :classic_cool:

chyba ze ta grubsza ma kompleksy wynikające z własnej tuszy i popada w depresję jedzac jeszcze wiecej, zamiast zadbać o swoje zdrowie- takie humorem zapewne nie tryskają, osobiście nie byłoby mi w takiej sytuacji do śmiechu.

Gość Widocznie grubsze osoby
nie sa takie sympatyczne jak to się wydaje skoro tak najeżdżają na te o normalnej wadze. :o

Gość melindaa
Kazdy ma jakies kompleksy,nawet najpiękniejsi ludzie.

Gość melindaa
Kazdy na kazdego najeżdza.Ale to "najezdzanie" to po prostu obrona przez atak

każdy kto ma kompleksy zakłada maske pod ktora je chowa i nie ważne czy jest to tusza, krzywy nos czy odstające uszy

Gość niezły temat
Ja tam mam zazwyczaj dobry humor, a jak mam gorszy dzień to zjadam tabliczkę czekolady i już jest lepiej ;) Pozdrawiam - szkapa.

Uważam, ze wszelkiego rodzaju smutne pusie powinny być utylizowane :)

Gość Lady Glutter
dalibyscie sobie spokoj.nie widzicie ze autorka zaklada te tematy potem sobie idzie a wy w tym czasie sie klocicie. Skumajcie to,ze to jest temat rzeka;) zaden grubas nigdy nie przyzna ze chude jest lepsze i na odwrot...Tak samo jak kolesie z małymi pytami wmawiają nam,ze mały jest super.

Gość miskaaaaaaaaa
ja jestem szczupla ale daleko mi do ponurej:P nie lubie uogolnien... widzialam nie jedną grubą z ponurą minią...

Nefry ale Ty nie jesteś smutną pusią inaczej się określiłaś, zapewne przerysowując ja mówię jedynie o utylizacji smutnych puś :D

Doprawdy ja sie nie czuję :classic_cool: Dlatego chudnę:P:P:P Jeszcze z miesiąc i ludzie przestana uciekać na mój widok z krzykiem:P Frk, przeca nie wiesz jak wygladam????:D:D

Wyczułem Cię ;) przecież teraz sama napisałaś, że jeszcze miesiąc. Gdyby to była sprawa bardzo poważna, napisałabyś: "miesiące" ewentualnie "lata".

Frk, wg standardów kafe, po tym miesiącu w ich oczach nadal będe wielorybem:P Ale wg mnie będe wygladać jako tako no i ukochana kiecka w kropki będzie osiagalna:D No a potem to juz powoli do przodu hehehehe.

nefrytowakotka----> A ja wiem! Synalek dał mi link do Twoich fotek ;) I powiem tak: WYGLADASZ WSPANIALE!!!! :) 🌻 Ale jasne że parę kg warto zrzucić dla zdrowia i dobrego samopoczucia. Pozdrawiam wszystkich niezależnie od gabarytów! 🖐️

Będziesz wygladać JESZCZE BARDZIEJ WSPANIALE!!! :D Huśtawka też to odczuje! :D

Gość nieszczęśliwa kobieca pusia
zazdrościcie mi wdzięku i popularności :(

Gość żal z tej co założyła temat
Żal z ciebie, idź się odchudź, zamiast nas wyzywać. My nie jesteśmy szkapami, ani ponure.. Raczej grubaski są ponure, bo są beczkami i jest z nich beka, nie umieją biegać, toczą się zamiast chodzić, więc nam nie ubliżaj, bo stereotypy są różne..