Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila23poznan

czy to ma sens?

Polecane posty

Gość kamila23poznan

jesteśmy razem 10 miesięcy,mieszkamy ok300km od siebie, al studiujemy blisko siebie,spedzamy ze sobą prawie wszystkie weekendy czasami widzimy sie w tygodniu,często ogarniaja mnie jakies dziwne mysli ze to nie ma sensu a ja tego nie widzę,nie dlatego ze cos z nami nie tak bo go kocham ale skończa sie studia(za 2lata) i co dalej?:(

Gość tak szczerze
zaczniecie prace i wlasne zycie w miescie,gdzie studiujecie...tez mi problem

jestesmy razem 1,5 roku, mieszkamy od siebie 7000 mil...widzielismy sie w pazdzierniku teraz nie wiem kiedy...co dalej?? wiesz gdybym ja myslala tak jak Ty juz dawno bym zwariowala i dala sobie spokoj... ale na szczescie widze w tym sens

Gość my jestesmy ze soba rok
dzieli nas 200 km, w dodatku chlopak studiuje zaocznie jeszcze gdzie indziej, Mimo pracy, studiow i odleglosci potrafimy zorganizowac wszystko tak ze widujemy sie co weekend, czasami rowniez w tygodniu, rzadko zdarza sie ze jakis weekend na "wypadnie". Jak sie chce to sie moze ;) Niedlugo przeprowadzam sie do jego miasta... :D

Gość kamila23poznan
no tak ale ja boje sie ze on bedzie chciał zostac w miescie w którym studiuje,nie rozmwailismy o tym bo to przeciez za wczesnie a ja nie chce tam zostawac,albo do siebie wolałabym wrócic albo tez gdzies dalej,nie w miescie w którym studiuje....takie dziwne mysli mnie nachodzą

no to nie ma nic prostrzego jak porozmawiać o tym. Nie musicie podejmować decyzji po 10 miesiącach znajomości, ale możecie rozmawiać, rozważać, itd. Myśmy zaczeli bardzo wcześnie o tym mówić, robić rozeznanie na rynku pracy u niego i u mnie. Na poczatku tez nie wyobrazalam sobie tego ze mialabym wyjechac. Ale skonczylam studia - mam dwa zawody wyuczone - a wiec dwa razy wieksze szanse na znalezienie pracy - tym samym zgodzilam sie wyprowadzic... Trzeba rozmawiac jesli traktujecie sie powaznie i juz ;)

kamila po co martwisz sie problemami których nie ma? nie stresuj się na zapas bo moze się okazać, że wszystko ułozy sie po twojej myśli:)

Tez racja :D To jeszcze całe dwa lata! :D Moje zycie pozmieniało się w ciągu pół roku o 180 stopni... I jest dobrze :D

Gość kamila23poznan
nie wiem:/ gdyby był tutaj wszystko byłoby prostsze... tak mi sie wydaje

Gość kamila23poznan
dla niego tam studiuję,w tamtym miejscu,ale nie chce tam mieszkać...o to chodzi

kamila ja tez nie chciałam mieszkać u niego!! Jego miasto (mniejsze od mojego- blisko poznania :P) mnieprzerażało. Krzyczałam, że albo wprowadzi się do mnie albo nigdy nic z tego nie bedzie - i co... ;) Kazdy z nas ma marzenia, ma watpliwosci, plany itd. Najwazniejsze to dojsc do porozumienia, rozwazyc wszystkie za i przeciw. Argument ze niechce bo nie nie jest zadnym argumentem...

Gość a co to za miejsce

Gość kamila23poznan
dzieki w sumie to zawze mozna spróbowac tu i tam:) rozwazyc,porozmawiać,ale póki co o chyba cieszyć się sobą i beztroskim wbrew pozorom mimo że nasz estudia do łatwych ne należą to nadal mozemy zyc sobie spokojnie dzieki rodzicom;)