Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ahlam

_____SOLARIUM_____

Polecane posty

Musze iść na solarium, bo jestem tak blada, że szok :D ale boje się zamknięcia :( Czy lóżko musi być calkowicie zamknięte, żeby był efekt ?

Ja bylam na lezacym i dostalam od obslugi takie cos,co wsadzilam w zawiasy lozka,zeby do konca sie nie zamknelo.Opalilam sie normalnie :)

Gość SOLARIUL TAK ALE UWAŻAJ...
...WE WROCŁAWIU GDY BYŁAM W JEDNYM Z SOLARIÓW PODCZAS SESJI 12 MINUTOWEJ PĘKŁA MI SZYBA PODEMNĄ I O MAŁO NIE WPADŁAM NA ROZRZAZONE LAMPY, W OSTATNIEJ CHWILI TRZYMAŁAM SIE OBÓRĄCZ PORĘCZ PO BOKACH BY NIE WPAŚĆ I NOGA OTWORZYŁAM DRZWI KTÓRE BYŁY CAŁKOWICIE ZAMKNIĘTE I CIĘŻKIE. TAKIE TO MIAŁAM PRZEŻYCIE. CZASAMI SIĘ ZDAŻA, ŻE PODCZAS SESJI JEST BLOKADA I DRZWI NIE OTWORZYSZ, RÓWNIEŻ JEST TAK,ŻE ONE SAME PO STARCIE SIĘ ZAMYKAJĄ-UWAŻAJ. ZA WSZELKIE SZKODY PODCZAS SESJI POWINIEN PONIESC KOSZTY SALON A NIE TY. JEŚLI SIĘ OPALASZ Z OTWARTYMI DRZWIAMI TO RACZEJ NIE BĘDZIE EFEKTU OPALENIA, PRZEŁAM LĘK. POZDRAWIAM ALICJA:)

Gość ty chyba nie mowisz powaznie

Gość SOLARIUL TAK ALE UWAŻAJ...
...KIEDYŚ MIAŁAM TAKIE DOŚWIADCZENIE,ŻE JEDNA Z LAMP PODCZAS SESJI ZA MOCNO SIĘ ROZPALIŁA I STRZELIŁA MI NAD GŁOWĄ-SPALIŁA SIĘ. GDYBY NIE SZYBA CHRONIĄCA TO POPARZONA BYŁA BYM. ZA TAKIE EFEKTY SPECJALNE SALON NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI-MUSISZ DOBRXZE WYBRAĆ SALON, ALE NAWET TEN JAJLEPSZY MOŻE MIEĆ WADĘ. MIMO TO NIE BÓJ SIĘ BO SOLARIUM BYWA ZBAWIENNE DLA ZDROWIA I URODY. POZDRAWIAM GORĄCO. ALICJA Z ŁODZI:)

są łóżka stojące i takie ci polecam.co do pękających szyb to zgadza się ,u nas w mieście była afera bo dziewczyna mocno się poparzyła.

Ale tu bez sensu straszą. Lampy nie strzelają a szyby nie pękają, nie ma też żadnych blokad - to wszystko jest zmyślone!!! I żadne łóżko nie zamyka się do końca - jak trumna- zawsze masz uchylone na min.20 cm, inne łóżka nawet więcej.Niżej nie zejdzie ta górna klapa, nie martw się, nie ma możliwości zatrzaśnięcia się. Ta dziura jest taka, że możesz nawet przez nią od czasu do czasu spojrzeć w bok na pokój (nie cały czas, bo to UV szkodzi na oczy),jeśli masz klaustrofobię czy inny taki lęk. Ale nie zostawiaj sobie większej szczeliny, niż jest to ustawione, bo nie opalisz tego boku. Odwagi i powodzenia.

I przy tych stojących nie ma żadnego zamykania ? Opowieści straszne :D ale i tak musze tam iść. Dobrych pare lat morduje się z samoopalaczami i mam DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Coś strasznego przy tak bladej skórze... widać każdą nierówność... ubrania brązowe... a po 2 dniach plamy, że wstyd wyjść w dzień.

nie spotkałam się jeszcze nigdy z tym, aby łóżko zamykało się do końca czy też miało jakąś blokadę. Łózko nie zamyka się do końca, jest jakaś 10-15 cm. szpara, tak więc spokojnie, nie ma się czego bać ;)

zgadza się lóżko nie zamyka się do końca.jednak ja po tym co się stało chodzę tylko na stojące.a chyba miało się cos na rzeczy bo e gazetach pisali i było w telewizji regionalnej.pare solarek po tym wydarzeniu padło

vivi7 Patrzysz w bok,zeby promienie nie szkodzily oczom???A slyszalas o czyms takim jak okulary ochronne?Ja bez nich nie klade sie na lozko.

od okularków ma się ślady (białe)na powiekach.nieciekawie to wygląda.choć ochrona oczu to podstawa

Gość LadyMia
Ja też polecam stojące, zawsze możesz zostawić z 5cm uchylone drzwi...

Gość sollar
A po co patrzeć w bok??? przecierz ślepia ma się zamknięte!, okulary zostawiają ślady ale fakt, że promienie szkodzą. łóżko nigdy się nie zamyka do końca, co to zabzdury że się zamyka ?, to gdzieś ty była co ty bredzisz?

okularki ok że zakładasz,ale nie powiesz mi że nie masz białych śladów na powiekach.

Gość bleblebleble
tylko stojące się zamyka, mi to nie odpowiada, tyle stać w duszności, lepiej wygodnie sobie poleżeć :-)

U mnie na solarium jest tak, że łóżko zamyka się do końca, ale z tyłu jest niezabudowane i tamtędy można się spokojnie można się ewakuować jakby co:) Dla mnie to zbawienie, bo na łóżkach zamykających się do końca zawsze strasznie panikowałam (Szczególnie po obejrzeniu \"Oszukać przeznaczenie 3\"):P

Lady Pretensjo - Ja nie mam klaustrofobii, więc nie muszę patrzeć - to było do autorki pytania, która boi się zamknięcia. Ale z okularków nie korzystam, bo mam obrzydzenia - ich chyba nikt nie czyści latami i kiedyś trafiłam na takie co się kleiły, bleeeeee. Zamykam oczy i nic mi nie jest, ewentualnie kładę pół wacika kosmetycznego na każde oko

makarena Moze i mam nieco jasniejsze powieki ale na codzien maluje powieki cieniami,wiec tego nie widac.Zreszta nie widac,nawet jesli sie nie pomaluje:)

Gość KOBITY
są jednorazowe okularki malutkie w kształcie oczu, kładzie się je na oczy, gdzie wy chodzicie na jakich wiochach??????

Dzięki Lady, za info, też o tym myślałam, ale jakoś nigdzie nie zaproponowali mi zakupu. Teraz jak pójdę do " mojego" solarium to zapytam.

malutkie okulary..ok ,ale powieki zasłaniają.chyba że tak jak koleżanka podmaluje powieki to gra.

No moja "wiocha" to 600tysięczne miasto, a jednak kultura w solariach jak widać pozostawia do życzenia. Może pracują tam dziewczyny z okolicznych wioch bez wykształcenia...