Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torawawast

Ciążą...z facetem , z którym nigdy nie będę!!!

Polecane posty

Gość torawawast

Czy jest ktos kto wychowuje dziecko , a ojcem jest facet którego nie kochacie, nie nawidzicie? z którym nigdy nie będziecie. Boje się że jak będzie do niego podobne to będzie mi go przypominać:( nie wiem może lepiej usunąć, do którego można? ale jak będę żałować?

Gość bigmama123
Nie usówaj!! Jestem pewna że będziesz tego żalować. Dziecko c hociażby było podobne do tego faceta nie jest tylko jego ale również Twoje. Zastanów się dobrze wszystko co zrobisz musi zostac dobrze przemyślane ale niepoddawaj się nienawiści

Gość czy to na pewno jajnik
nie kieruj się emocjami...przemyśl to i podejmij decyzję, myślę, że bardziej będziesz żałowała aborcji ...

Gość torawawast
no właśnie nie wiem może to są faktycznie emocje:( jeszczę wczoraj potrafiłam się cieszyć, a dziś po jego telefonie nie chcę tego dziecka, jego dziecka.

Gość Kasiolinka789
Ja tez tak mysle.. bardziej bedziesz zalowala aborcji... Nawet jesli dziecko bedzie do tego faceta podobne, bedziesz go kochala nade wszystko, to jest pewne. Zakochasz sie od momentu kiedy pierwszy raz wezmiesz je na rece... uwierz mi.

mam kolezanke, ktora urodziła dziecko gwałtu..i kocha je nad zycie, mimo, ze powodow do nienawisci ma miliony..

mam dziecko z byłym mężem- tak mi dał w ciąże piekielnie popalić że też zastanawiałam się czy będę w stanie kochać jego dziecko- i uwierz mi kocham swojego syna mocno - ma 8 lat i jest mieszany- troche ma po mnie troche po ojcu- mam to w pupie bo traktuje go jak swoje dziecko a nie dziecko kogos tam- to jest odrębny człowik nie guma do żucia pożyczona od byłego

Gość R40 nie wiesz do czego
głupia pizdo, dupodajko

Gość torawawast
znienawidziłam go jak okazało się że jest, zwykłym naciągaczem, pewnym siebie cwaniakiem. Myślał że tak bardzo się nim zauroczyłam żę straciłam rozum, wszystko niby pożycza tylko nie oddaje, dziś miarka się przebrałą jak miałam mu wysłać 200zł, no sory!!

pożyczałaś...ale odda jak będzie musiał płacić alimenty :)

Gość tryuuu
usunąć można nawet 26 tygodniu, ale wtedy rodzisz

hm..pasuje mi on do opisu mojego bylego, na szczescie nie zaszlam z nim w ciaze. Dzidzia jest Twoja nie jego. Nie podejmuj pochopnych decyzji, dziecko nie prosilo sie na swiat i moim zdaniem nie masz prawa odbierac mu zycia, a dasz sobie rade na pewno, to tylko tak strasznie wyglada :)

Gość ńe ósófai
tżeba być głópiom, rzeby ósófać cionrze! Prafdziwa katoliczka tak ńe robi!

torawawast - troszke wiecej odpowiedzialnosci?15 lat masz ze chcesz sie skrobac?wiesz ze legalnie nikt tego nie zrobi a nielegalnie moze tak spieprzyc zabieg ze wiecej dzieci mozesz nie miec?i co powiesz za pare lat czlowiekowi ktory cie pokocha i bedzie chcial miec z toba dziecko?ze usunelas "problem"bo moglo byc podobne do czlowieka ktorego nienawidzisz???

Gość torawawast
Nie usuwam swojego bobaska:) jaka jestem głupia, przecież to jest 18 tydzień. Ostatnio widziałam się z ojcem mojego dzidziulka, kocham go, ale nigdy z nim nie będę:( dziekuje wam za wsparcie, czasem wystarczą miłe słowa.