Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

MOże jest ktos chetny na nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek??

ja jestem :) ale nie na dlugo bo zaraz musze leciec prasowac frnake ale napewno jeszcze tu zajrze

cześć evi!!:) fajnie ze zajzałas!:) Ja za niedługo ide do pracy ale mam nadzieje że zanim pójde to jeszcze zajze:) tez musze iść wykapac swoich dwóch chłopaków:)

a ile maja Twoje szkraby? moj wlasnie myje zeby nago :-P i tez zaraz idzie spac :)

Yzulka witaj :) chyba tylko my zostalysmy co to za nowa data z sierpniem 2008? czyzby nowy maluszek??? :)

właśnie się zastanawiałam czy planujecie więcej dzieci i kiedy .ja się staram o drugie dziecko od jakiegoś czasu ale nie wychodzi ;-D.śliczny bobas.

może to niewiarygodnie zabrzmi ale ja jak urodziłam Wojtka i leżałam na fotelu powiedziałam do położnych ze niedługo koleje będzie-myślały że jestem w szoku-ale przy wypisie powiedziałam tez do zobaczenia to powiedziała mi położna że jestem pierwsza kobietą która to powiedziała. co do tego ze ślub po urodzeniu-zaręczyliśmy sie w grudniu 2006 i ustaliliśmy datę ślubu na sierpień 2008-natomiast o dziecko zaczęliśmy sie starać zaraz po zaręczynach tak już na poważnie i w marcu sie udało. labudka:) najważniejsze to wiara a na pewno sie uda,:)

cześć mamuśki-ja mam 26 l. i jestem mamą 10-miesięcz. bobasa. Synuś tak mi dał dziś popalić że szkoda gadać.Fajnie że mogę się komuś wyżalić bo wy matki doskonale mnie zrozumiecie jak dziecko może umęczyć.Zaraz muszę dać małemu cycucha bo już się kręci.Ale będę zaglądać do Was napewno.

cześć KASIULAK fajnie że jeszcze karmisz piersią ja karmiłam do roku i było super.

cześć KASIULAK fajnie że jeszcze karmisz piersią ja karmiłam do roku i było super.

aa dopiszę się :) EVI_słoneczko !!! gratulacje ogromne !!! ❤️ 🌻 Bardzo się cieszę ...! A jestes tak radosna ! widac ze ciaza Ci sluzy 🌻 Mam 25 lat .... Julianne która w maju skonczy 2 lata ;) Męża też posiadam .... lubie go :P Siedze z krolową w domu i jestem jej bawi damką :):P chcetnie zahacze okiem na ten temat ..po zdrawiam ... :)

Gość też czekam na odpowiedź
Hej mam 25.dzieci jeszcze nie mam. męża mam. prawdopodobnie od kwietnia się "staramy" :) dobrze, że jest taki temat przynajmniej 30-tki nie będą mnie pouczać, że za młoda jestem ;)

hej..w sumie to topik dla mnie... mam 25lat,2letniego synka i staramy sie z meżem mym o drugie malenstwo...bylam na jednym fajnym topiku o starankach ale za bardzo sie nakrecalam i stresowalam..chec posiadania drugiego dziecka stala sie dla mnie obsesja!!!teraz jest ok...

dziewczyny super że wpadlyście!!:)ja własnie wróciłam z pracy ide się kapać i do łóżeczka!Do zobaczenia jutro!!!:) Miłych snów mamuśki:)

witajcie Evi:) yzulka:) labudka:) kasiulak:) acha:) też czekam na odpowiedz:) lilianna:) kamka:) do jutra!!🖐️

Witam :) Nazywam się Agnieszka :) Mam (od niedawna :P ) 23 lata i jestem mamą rocznej Nikolki :) Puki co jestem na urlopie wychowawczym i też w niedalekiej przyszłości planuję drugiego bobaska (najdalej za 2 lata) :) Ja też należę do tych (nielicznych) kobiet, które tuż po porodzie wiedziały już, że chcą drugie dziecko :) Sam poród wspominam nawet miło :)

ja obecnie jestm na wychowawczym i za jakies rok wóce do pracy drugiego potomstwa nie planuje

teraz z mykam obiad gotowac i pozniej na impreze jade :P do dziedka na imieniny :D ale bede zagladac miłewgo weekendu

Gość mama Lenki
Witam,mam 25lat i 1,5 roczną córeczkę można dołączyć?

hej hej:) a my dziś przywędrowaliśmy do moich rodziców:) w święta bedzie chrzest małego i bedzie u moich rodziców. Co mogę napisac -mieszkam w łodłagiewniki,mam 23 lata,synek 4 miesiące,we wrześniu idę do szkoły.