Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

Witam mamusie:) Przede wszystkim Mamo Lenki, bardzo wspolczuje Ci co musialas przejsc. To straszne jesli widzisz jak cos dolega twojemu dziecku, a Ty w sumie nic nie mozesz zrbic. Ja jak tylko pomysle, to mnie serce sie kraje :( Bardzo sie ciesze, ze jest juz lepiej i trzymam kciuki, aby juz tylko lepiej zawsze bylo. Co do tej dziewczynki to strasznie smutno. Ja tez jestem uczulona na taka sytuacji, zreszta jak kazda normalna osoba. Nie rozumiem tej matki :( Szkoda, ze takie sytuacje sie zdarzaja :( Goniu kochana nareszcie Cie mam :) To to niezly masz plan karmien ustalony. Wojtus chyba lubi zjesc co? Ja narazie karmie butla i cycusiem.Cycus jest 3xdziennie bo moj synek sie uparl i nie chce wiecej z czego oczywiscie sie nie ciesze. Zacznie plakac i cycusia nie wezmie :( . Na wieczor jest butla z kaszka ;) Goniu korci mnie bardzo dac cos Collinkowi, ale on ma egzeme. Lekarz mowi, ze to raczej nie od pokarmu, ale jest to mozliwe, wiec pierw musze sprawdzic. Dalam mu pare razy tak dla sprobowania i mu smakowalo, ale to bylo wszystko. Bebolek a to mnie masz :) A jak Fabi? Pozdrowienia

cześc dziewczyny! Mama lenki super ze juz lepiej:) :) :) Nie napisze dzisiaj zbyt wiele bo cały dzień latam,szykuje kolację urodzinowa bo mój syek ma dzisiaj 5 lat:) Wpadne jutro bo za niedługo wszyscy się zejda,papa🖐️

Kemii Wszystkiego najlepszego dla Twojego synka z okazji urodzin,duży kawaler z niego❤️ Jutro badanie,boję się o małą i znowu ten stres i płacz mojego dziecka,straszne to,ale mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze.

Kemii Wszystkiego najlepszego dla Twojego synka z okazji urodzin,duży kawaler z niego❤️ Jutro badanie,boję się o małą i znowu ten stres i płacz mojego dziecka,straszne to,ale mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze.

Mama Lenki,na pewno bedzie wszystko dobrze.:)Dziękuje nardzo za zyczenia:) Wyobrazam sobie jak płacze córcia,straszne tak patrzec jak dziecko płacze:( Wiesz ja zara po swietach tez jade z Adasiem na badanie gardła.Cały czas ma problemy z gardłem i chyba bedzie potrzebna operacja:( No ale zobaczymy co pokaze badanie.... Nap[isz jak wrócisz co powiedzieli lekazed.Trzymam kciuki żeby posz lo wszystko dobrze:)🖐️

Kemii najlepsze zyczenia dla synka z okazji wczorajczych urodzinek 🌻 🌻 🌻 Jak sie udala kolacja? Mamo Lenki trzymam kciuki, aby wszystko bylo dobrze 🌻 🌻 A moj synek dzisiaj w nocy chcial jesc dwa razy. Zawsze spal do 4 jadl i spal dalej do 7. A dzisiaj obudzil sie juz o 1 i dostal cyca a o 3 znowu pobudka. Ja mu proponuje cycucha a on w placz i nie wzial, trza bylo leciec na dol butle przygotowac. Mowie 100 starczy, a on 100 wypil i w placz, wiec jeszcze 100 maz zrobil. No i tak moj glodomorek dzis chcial w nocy jesc. U nas kiepska pogoda. Deszcz, grad, snieg, wichura i jeszcze burza ;( Wiosene chce!!!!!!!!! Pozdrawiam mamusie

Jaj przepieknie malowanych, Swiat slonecznie rozesmianych, W poniedzialek duzo wody, Zdrowia, szczescia oraz zgody z okazji Wielkiej Nocy zyczy Frania z rodzinka.

**___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego, życzy... Ewelina ja nie mam czsu ostatnio wcale :( mały nie spi w dzien prwie wcale tzn robi drzemki 2 po 30 min

cześć dziewczyny:) Frania dzieki za życzenia:)Widze że masz w domu małego głodomora:)Ale lepiej jak chce jesć jak by nie jadł::P U nas ciepło tylko jest trochę wiaterek,ale po mału słabnie,chyba bedziemy mieli piękne swieta:) Myszka to zeczywiście nie masz czasu pewnie na nic:OCHłopak się wypał za wczasu i teraz nie potrzebuje tyle snu;) Złocistych kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii a w brzuszku świątecznych kalorii

Witajcie kochane:) Właśnie niedawno odebrałam wynik i jest wszystko dobrze:)nawet nie macie pojęcia jak mi ulżyło.Biedna Lenka na widok szpitala krzyczała mama nie,ale na szczęście wszystko skończyło się pozytywnie dlatego też już za tydzień 28 lecimy do tatusia Lenki nie możemy się już doczekać:) życzę Zdrowych,Wesoły Świąt Wielkanocnych,mokrego Dyngusa i wszystkiego co sobie wymarzycie.Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia❤️

Witajcie kochane:) Właśnie niedawno odebrałam wynik i jest wszystko dobrze:)nawet nie macie pojęcia jak mi ulżyło.Biedna Lenka na widok szpitala krzyczała mama nie,ale na szczęście wszystko skończyło się pozytywnie dlatego też już za tydzień 28 lecimy do tatusia Lenki nie możemy się już doczekać:) życzę Zdrowych,Wesoły Świąt Wielkanocnych,mokrego Dyngusa i wszystkiego co sobie wymarzycie.Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia❤️

mama Lenki to super!!!!NO teraz możecie spokojnie spedzać swieta:LD :D :D :D super!!!❤️

Gość kacha112
Co gotujecie dobrego na Swieta?:)

Hej, Jak Swieta dziewczyny? U mnie snieznie... Mamo Lenki bardzo sie ciesze, ze z coreczka wszystko ok, oby tak dalej. Pozdrowienia dla coreczki :) Kacha my dzis mamy karkoweczke pieczona ze sliweczkami. Wczoraj bylo carpaccio, poledwiczkie, befsztuk, salatki, na sniadanie jajka, jejecznica, wedliny, co kto chcial. Pozdrowienia

cześć mamuski:) Frania widze że nagotowalaś się na swięta:) Ja też ale nie aż tyle potraw.Pózniej nie ma komu jeść;) U nas dzisiaj mocno wieje,oby nie wiało jutro bo jade z dzieckiem do lekarza:(

Hej :) Juz po Swietach :( U nas sniezy!!!! Wiosny ani widu ani slychu :( Kemii daj znac jak bylo u lekarza. Nagotowalam i co z tego jak teraz musimy resztki wcinac ;) Co u Was mamuski. My jutro na szczepienie :( Pozdrowienia

Gość kacha112
frania, a skad jestes? U nas dzisiaj piekne slonce i zaraz idziemy na spacer. A w czwartek egzamin na prawko...

cześć dziewczyny:) jak po świętach - ja objadłam się za wszystkie czasy....a z nowości PODEJRZEWAM ŻE JESTEM PO RAZ DRUGI W CIĄŻY:) ale to jeszce nic pewnego....

Kacha ja pochodze z Tczewa ok 30 km od Gdanska, ale od 4 prawie lat mieszkam w Holandii, zakochalam sie w holendrze ;) Ale takim polpolskim ;) Trzymam kciuki za prawko, napewno zdasz. Ja sie pochwale, ze za pierwszym razem zdalam, ale to bylo jakies 6 lat temu ;) No, ale bylo. Goniu no kurcze daj szybko znac jak pewna bedziesz, bo gratulowac chce :) Moze siostrzyczka dla Wojtusia hehe... Moj synek taki marudny dzisiaj jest nie umiem mu pomoc :( Pozdrowienia

Witajcie:) Gonia gratulacje🌼 Ja to chyba mam pecha,tydzień temu wyszłam z małą ze szpitala,a dzisiaj poprawka z rozrywki,mała wymiotowała,ma biegunkę,gorączkuje nie wiem, co jest grane?jak do jutra nie przejdzie idę do lekarza i chyba nici z naszego wylotu,bilety zabukowane,nie mam pojęcia co to może być skoro badania w szpitalu wyszły prawidłowo,można się załamać:(

Witajcie:) Gonia gratulacje🌼 Ja to chyba mam pecha,tydzień temu wyszłam z małą ze szpitala,a dzisiaj poprawka z rozrywki,mała wymiotowała,ma biegunkę,gorączkuje nie wiem, co jest grane?jak do jutra nie przejdzie idę do lekarza i chyba nici z naszego wylotu,bilety zabukowane,nie mam pojęcia co to może być skoro badania w szpitalu wyszły prawidłowo,można się załamać:(

Cześć dziewczyny!!:) :) :) Pierwsze co to Gonia GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!:D :D :D Super!!Jak bedziesz juz pewna na pewno to napisz,ale jak juz piszesz że podejzewasz to pewnie tak jest!!:D 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 Frania ja teraz jak wiesz tez mieszkam za granica i nawet nie wiesz jak chciałabym miec prawko,ale problem w tym ze nie jestem u siebie,ty zdawałas za granica czy w Polsce?? ;) Kacha ja tez trzymam za ciebie kciuki,mam nadzieję że suię uda:D 🌼 Mama Lenki mam nadzieje że Lence przejdzie i bedziecie mogły spokojnie poleciec:) Wiesz ale to dziwne ze wyniki wyszły dobre a znowu cos jest nie tak,ale miejmy nadzieje że to tylko dzisiaj i szybko minie:) Wiesz a moze to jakis wirus???;O Powiem wam ze ja tak się najadłam na swięta ze czeka mnie lekka dieta;) Akle od dzisiaj ja nie wprowadzam w życie bo tera własnie konsumuje kolacyjke:) :P :P :P Kupiłam dzisiaj u nas -az dziwo ze dostałam cherbatke erl grey-w trojkatnych saszetkach,bardzo dobra:) :P U mnie chłopaki jutro juz ida do szkoły:)

Dzięki Kochane za gratulacje, ale to na prawdę jeszcze nic pewnego - objawy mam takie jak w pierwszej ciąży, ale test wyszedł negatywny (myślę że jeszcze za wcześnie). dodam, że to ciąża kompletnie nie planowana (planowaliśmy dopiero za pół roku rozpocząć staranka) ale bardzo mile nas to wszystko zaskoczyło. no znaczy jak się okaże , że jednak nie jestem w ciąży to świat się nie załamie. mamo Lenki kurczę tak mi szkoda Was....wiem, jak cierpisz patrząc jak Twója córusia się męczy...a może to rotawirus??Podobno powoduje biegunkę i wymioty.napisz co i jak! Franiu A Twoje maleństwo może zaczyna ząbkować skoro marudne?? albo po prostu ma zły dzień. Ucałuj go mocno! Kemi Olej całe diety:) życie jest za krótkie żeby sobie pyszności odmawiać:):)

Gość kacha112
Gonia!Gratuluje!!!daj znac jak juz bedziesz miala 100% pewnosc.I ciesz sie ciaza - ja sie nie cieszylam, pol ciazy przeplakalam i teraz zaluje:( frania - Tczew to dla mnie znajome strony, przesiadalam sie tam jak jezdzilam na wakacje do babci:) mama Lenki - a co mowia lekarze??? co o prawka to podjelam decyzje, ze bede robic w Polsce bo w Anglii nie mialby sie kto zajac moja mala.Ale to nie jest takie proste.To prawko ciagnie sie i ciagtnie...juz prawie 3 miesiace...no ale jutro egzamin

kacha Powodzenia na egzaminie!!!!!ja zdałam za 4 razem dopiero:(:(:( Tobie na pewno uda się za pierwszym:)

Witam,noc jakoś przeżyliśmy dostała paracetamol o 4 rano,biegunka ustąpiła,rotawirusy to raczej nie są,bo w szpitalu miała badanie w kierunku rotawirusów i wyszło negatywnie.Cóż co ma być to będzie,miejmy nadzieje,że się ułoży. U nas pada śnieg,zimno na dworze nie cierpię takiej pogody tak bardzo chce słoneczka,pewnie jak my wszystkie:) Powoli się pakujemy,ale kto wie co nas jeszcze spotka,odpukać w niemalowane. Buziaki dla Was:)

NO MALY JEST WYJATKOWO AKTYWNY A JA JUZ PADAM NA PYSK CZASEM :( I DO TEGO ZŁAPAŁAM GILA :P maly smiga jak nie wiem tzn raczkuje i zaczyna wstawac jak widzi ze ma oco sie zaczepic bach dupsko w góre

cześc dziewczyny!!!!:) Wiecie jak u mnie wieje????????????????Strasznie :O :O KICIAAAAAAAA 27 WITAJ U NAS!!!!!Zapraszamy:)Jaką malutka masz NIkusie:)Spokojna czy nie da ci nic zrobić??? Skad jestes??? ;) 🌼 Mama Lenki,no super że juz lepiej,ty nic tu nie pisz tylko lec i się pakuj.Na pewno bedzie dobrze,może daj jej jeszcze trochę czegos na biegunke żeby przeszło i nie wróciło :) Myszka tera masz ten okres -miej oczy szeroko otwarte:D wszystko co pod reka to leci:) Kacha no ja tez jeszcze raz życze ci powodzenia i napisz szybko jak ci poszło :P :P :P MOje chłopaki poszły juz dzisiaj do szkoły.Starczy tego leniuchowania w domu:) Miąło u nas padać,tak się zachmurzyło i chyba nic z tego a mamy bardzo sucho :O