Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

hey dziewczynki my nadal w Bieszczadach siedzimy, przez ostatnie dwa dni maly ciezko znosil upaly i non stop na raczkach siedzial, ale dzis pogoda okropna ciagle burze i deszcz, a jemu juz lepiej. wlasnie mi sie blyska za oknem, deszcz leje, az sie zaczynam bac, a moje dziecko spi w najlepsze i ma wszystko w nosie :) maly lubi deszczowa pogode chyba. bugie- wspolczuje, ze ten wirus nie daje za wygrana, ja tez na twoim miejscu poszlabym jeszcze do lekarza, napweno to nie zaszkodzi, a ty spokojniejsza bedziesz, zycze zdrowka malenstwu. mamusie piszcie co u was slychac buziaki dla wszystkich mam i dzieciaczkow

Witam mamusie :) Co tu taka cisza? Wszyscy powyjezdzali ;) Milka jak tam Bieszczady? Bugie jak synus? Kicia jak tam wakacje? Dziewczyny co u Was? Ja wyjezdzam w piatek do Polski na trzy tygodnie :) Dla kazdej po 👄 Pozdrawiam

Gość Magdalena_23
Czesc Dziewczyny. Nawet nie mam czasu, zeby zagladnac na chwile. Do piatku musze 3 prace oddac na uczelnie. Juz 2 napisane :D:D:D. A we wtorek do Polski na wakacje w gory ;). Mam nadzieje, ze u was OK i ze wszystkie choroby maluszkow juz minely. W sobote nadrobie zaleglosci zwiazane z topikiem i napisze cos wiecej. Gorace buziaki dla kazdej z osobna.

hey dziewczynki my wczoraj wrocilismy do domu franiu- bylo super, choc pogoda ostatnio w Bieszczadach nie dopisuje, ale moze to i lepiej bo przez trzy dni upalow, ktore sie zdarzyly nasz maly ciezko je znosil, w kazdym badz razie bylabym chora gdybym na wakacje Bieszczad nie odwiedzila i juz meza zdarzylam tym zarazic :) ja od jutra zaczynam na powaznie nauke sikania na nocnik, bo mialamjuz wiele podejsc ale Kacper skutecznie sie buntuje, jednak czas najwyzszy zaczac piszcie mamusie co u was slychac i jak wasze malenstwa buziaki dla wszystkich

hej dziewczyny:):) my już wróciliśmy z wakacji,pogoda była cudna aż żal było wyjeżdżać:( ogólnie wyjazd nam się baaaardzo udał:)nikuś w pierwszy dzień bała się morza i za nic w świecie nie chciała wejść do wody, ale w kolejne dni nie mogliśmy jej wyciągnąć z morza:) mała wyjazd zniosła wyjątkowo dobrze. Przez te dwa tygodnie strasznie dużo nauczyła się mówić-teraz to już duża dziewczynka hehehe milka_07-cieszę się,że wyjazd w góry wam się udał:) franiu-co u Was?? Jak maluszek?? bugie-jak synek już zdrowiutki??? Magdalena_23-jak poszło pisanie prac?? dziewczyny gdzie Wy się podziewacie??? Ja myslałm,że nie będę mogła nadrobić zaległości w czytaniu po wakacjach a tu puściutko:(:( pisać mi tu szybko co tam dobrego u was słychać!!!??? dobranoc papa🌼

Cześc dziewczyny U nas lepiej,biegunka przeszła ale luźne kupki nadal są, po konsultacji wynika to najprawdopodobnij z tego że wprowadziłam młodemu stałą diete po długotrwałym naturalnym karmieniu, i zanim jego żołądeczek sie przyzwyczai to musi potrwać, więc badanie kału okazało sie zbędne ,ale bałam sie że to jakieś robaki albo alergia a najbardziej ze moze sie odwodnić, podaje priobiotyk więc powinno sie unormować,włanczam na luz...... A co u Was???? A pisałam Wam juz że młody nie pije żadnego mleka???? Wszyscy mi mówią włącznie z lekarzami ze mam juz dać spokój z tym mlekiem,wystarczy jajo,owoce,i mięcho żeby nie było niedoboru Co o tym sądzicie???? Mam dziś urodzinki a mój mąż znów zapomniał,zawsze zapomina a potem cały rok przeprasza:(:( A co u autorki żyje wogule???? KEEEEEEMIIIIIIIII!!!!!!!!

Oj widze, ze nie tylko ja zaniedbuje forum:) tak na szybko w ogromnym skrocie napisze co u nas;) a mianowicie mamy juz 4 zabale na dole i 2 u gory zaczynaja sie przebijac, Szymus od 3 dni raczkuje a dzis juz wybral sie na przechadzke po calym mieszkaniu i okazalo sie ze jest w ogole nie przystosowane dla mojego malego lazika, najpierw znalazl sobie ksiazke i swietnie sobie poradzil z jego targaniem, potem dobral sie di miski psa, a na koncu znalaz swietna palme, a ona wyobrazcie sobie roznie w ziemi i ta ziemia jest cudowna do zabawy:) takze dzis wielkie przystosowanie mieszkanka dla naszego nowego czworonoga;) w tym miesiacu bede miala jeszcze mniej czasu niz w zeszlym czyli praktycznie wcale, kazdy weekend wypelniony atrakcjami... takze najprawdopodobniej zajze do was we wrzesniu, tzn staram sie czytac na bierzaco, ale z pisaniem jest gorzej:) takze pozdrawiam wszystkie mamuski zabiegane i zycze milej reszty lata:) buziaki dla Was dziewczyny i dla Waszych pociech

Gość Magdalena_23
Witam mamusie, Pustki tutaj ostatio.... U nas wszystko OK. Zaczelam Grzesiowi podawac przecierki. Na poczatku strasznie sie krzywil, ale juz na drugi dzien zjadl polowe sloiczka :D Dzisiaj bylismy w zlobku, zobaczyc czy jest fajne i ku mojemu zdziwieniu jak panie przedszkolanki zaczely zabawiac Grzesia to on nawet nie zauwazyl, ze mama zniknela :/:/:/, ale moze to i dobrze bo plakac nie bedzie. Wszystkie prace napisane i oddane. Teraz tylko czekam na wyniki. Mam nadzieje, ze zdam ;) To tak w skrocie. Piszcie dziewczyny co u was. Pozdrowienia dla wszystkich.

ech straaaaaaszne pustki:(:( my właśnie wróciliśmy z gór-nawet nie myślałam,że Nisia tak dobrze zniesie pobyt w zakopcu, ale było super:):) Magdalenko-ja też planuje zaprowadzać małą od października do żłobka i troszkę mnie to przeraża, ale mam nadzieję że będzie dobrze:) zmykam bo moja mała już piszczy:):) piszcie kochane co u was!!!????

dziewczyny witam bardzo goraco ja przez dwa miesiace nie mialam netu bo awaria byla dzis wlaczyli tak sie stesknilam narazie nie wiem co u was bo nie doczytalam do konca kajsan juz tez wielki chlop a broi tak ze szok czasami rece mi opadaja nic sie nie slucha a ja jestem jakas bezradna i czesto juz nie wiem jak postepowac mam nadzieje ze to szybko minie dobra lece jescze sie odezwe

hey mamusie widze, ze ostatnio troche tu czesciej zagladamy :) ja od jakiegos czasu nie mam netu, czekam az zaloza neostrade, moge pisac tylko od znajomych u nas ok, maly zdrowy, jedzie teraz z dziadkami na weekend w Bieszczady, pierwszy raz go na cale trzy dni zostawie, ale mysle, ze bedzie ok bo za dziadkami przepada i zostawal juz z nimi na dwa dni czasem no a ja z mezem ze znajomymi gonimy na Slowacje do Tatralandii, juz sie nie moge doczekac ciesze sie dziewczynki, ze tym, ktore wyjechaly wakacj sie udaly i dzieciaczkom sie podobalo katharsis- ja z moim malym mam to samo, to taki maly tajfunek, za ktorym ciezko nadarzyc i ciezko go namowic zeby zrobil cos tak jak ja go prosze, bo przeciez on musi po swojemu :) ja staram sie byc stanowcza, mam nadzieje, ze poskutkuje no i ze z czasem troche z tego wyrosnie, bo u nas daje o sobie znac zbuntowany okres dwulatka :) pozdrawiam was mamusie i wasze pociechy :)

Cześc dziewczyny Dawno mnie tu nie było...... Remont mieliśmy no i tak własnie nasz urlop wyglądał, mówie Wam w przyszłym roku juz niczego nie planuje na urlop prucz byczenia:):) Oooo dziewczynki a ja wiecznie myśle że moje dziecko w złośliwości nie pobije żadnego, szkoda gadać,nerwy na wodze trzymam, każdy dzień to samo,ledwie wstanie jakieś pół godziny jest znośny,no i zaczyna się......wieczny płacz o wszystko, już nie wiem czy powodem są zęby, czy poprostu taki ciężki okres:( Dobra lece bo jutro wstaje wcześnie, na pogrzeb trzeba mi iść:( Zaglądne niebawem Cmok cmok dla wszyskich

witam milka________ ja juz tez czasem nie daje rady a moj Kasajn ma 1,5 roku jest dzien ze jest grzeczny ale czasami to nienadazam za nim latac i tylko nie rób ,nie wolno i tak wkólko ale mam nadzieje ze niedlugo zmadrzeje urwis maly w koncu jakos trzeba ten ogromny pelen wrazen świat poznac:P franiu______ a jak Collinek sie miewa pewnie tez duzy chlopak i mowisz ze znowu na urlop przylatujecie

Witam :) I mnie tu dlugo nie bylo, ale nie ukrywam, ze o Was myslam:) Dobrze, e topik nie umarl, moze sie nawet rozkreci hehe:) U nas wszystko ok. Collinek rosnie z dnia na dzien, postepy robi ogromne:) raczkuje, wstaje, chodzi przy meblach, robi kosi kosi, wola mama i pyskuje po swojemu. Dziewczyny piszecie, ze czasem nie macie sily na Waszych urwiskow. Moj ma dopiero 9 miesiecy i ja sobie rady czasem nie daje :( Ale dlugoby o tym pisac ;) W Polsce wakacje zlecialy szybko i mimo trzech tygodni na wszystko czasu nie starczylo. Ciesze sie jednak bardzo, ze moglam widziec moich przyjaciol i rodzinke:) Collinek troche marudzil, ale u niego to nic nowego;) Teraz nas dopadla grypka, wlasciwie to juz jest lepiej. Najbardziej zal bylo mi Collinka:( Mial wysoka goraczke, kaszelek, katarek i ciagle sie tulil. Takiego spokojnego go jeszcze nie widzialam. To byloby na tyle co u nas. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieje, ze bedziemy jeszcze tu zagladac:) Buzka

Gość Magdalena_23
Dziewczyny co z Wami??????? Gdzie jestescie?????????? :(

Juz jestem! Moja mala juz od dawna staje i raczkuje.Czekam kiedy zacznie chodzic.Jutro robimy roczek ale wczesniejszy o 2 tygodnie bo jestem teraz w Polsce.Prawdziwy zrobimy w Anglii.Zamowilam torta a z mama robie lodowca.a CO U WAS? Moze macie jescze jakies pomysly na roczek?

Witam Was:) mój mały super sie rozwija, wszystko rozumi,chętnie mi we wszystkim pomaga,no i zrobił się z niego niesamowity przytulaniec wiecznie chodzi i się tulka, to do mamy, to do taty ,a dziadzusia nie widział wczoraj jakieś trzy godziny, aż piszczał przy obejmowaniu go:) Ale niejadek z niego,ręce załamuje jak jest pora śniadania albo kolacjii,dziewczyny piszcie co dajecie jeśc swoim pocieszkom może cos podłapie:) Kacha112-----------baloników nie może zabraknąć, no i kolorowych czapeczek,mała pewnie doskonale będzie wiedziała że to jakaś specjalna okazja

Witam mamusie:) Juz myslalam, ze sie nikt nie odezwie:( Piszcie co u Was!!! U nas wszsytko ok tylko mnie jakies doly zlapaly i to chyba juz depresja:( Nie wiem jak sobie dalej radzic:( U malego ok, jest pogdony, broi i wszedzie go pelno. Problemow z jedzeniem nie mamy, maly wcina co mu dam:) Rozwija sie dobrze. Raczkuje, chodzi przy meblach, wszedzie sie podnosi i ma 7 zebow. Niedlugo skonczy 10 miesiecy, ale ja tez juz zaczynam myslec o jego urodzinkach:) Pozdrawiam Was mamuski