Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamika_kamika

taka mloda, a juz ma !

Polecane posty

Jestem bardzo młoda ( nie skończylam nawet 17lat).. Mój problem polega na tym, że na moim ciele (nie wspominajac juz o rozstepach, popekanych naczynkach krwionosnych i cellulitis) ok 3 miesiace temu pojawiły sie żylaki .. :( nie potrafie zniesc glupich pytan i komentarzy moich \"idealnych\" koleżanek (choc wiem ze nie robia tego zlosliwie) . czesto przebierajac sie na wf ie slysze teksty typu \"Boze, kamila, co ty masz na nogach ? tylko nie mow ze to zylaki ! przeciez to nie mozliwe w tak mlodym wieku ! Ja bym sie chyba zabila jak bym miala cos takiego na nogach..!\" :( ja zabijac sie z tego powodu nie mam zamiaru, ale jest to problem bardzo przykry i uciazliwy, a dla kogos w moim wieku szczegolnie bardzo. Jest mi glupio rozebrac sie przy kolezankach, przy mamie kiedy jestemy na zakupach, nawet przy chlopaku.. nie wiem co mam zrobic, lekarz rodzinny powiedzial ze nic mi z tym nie zrobi.. eh.. to juz nawet nie chodiz o to ze to jets uciazliwe i boli, ale o to ze fatalnie wyglada, a ja chcialabym moc znow zalozycz krótkie spodenki i sukienke ;( Blagam, pomozcie ;(

kochana ja miałam to samo.chirurg pomógł.wez skierowanie do naczyniowca.