Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel 70B

BUZIAK DLA SETUNI

Polecane posty

Gość całus prosto w
sutka 👄

Gość dla setuni
👄

A wstydzę się i już... ale teraz już śpisz... więc tak po kryjomu się do Ciebie zakradam, smacznie śpisz, podchodzę... zbliżam się powoli... by Cię delikatnie pocałować na dobranoc... oczywiście w czółko... już prawie jestem... prawie dotykam... AAAAAAA, Czesio! Zostaw moją nogę!!!

hehehe Trpimir tak blisko yles!:D ale niestety Czesio mnie strzeze w dzien i w nocu:classic_cool: napierw trzeba znalezc sposob na niego: :D:D Wielbiciel szkoda ze w realu tylu ich nie ma co tu:D;) no o na prima a,costam 👄👄👄 po poludniu daje linka z moimi piersiackami:)

WW taki bezpośredni----------na co ty czekasz?:P Pieczone gołąbki nie wpadną ci same ..........do gąbki.:P Jeśli sie ociągasz będe musiał to uczynić 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 Gdzie te chłopy,gdzieeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????:P NIy rób mi gańby a sie niy blamiyruj:P:P:P:P::D

NIy rób mi gańby a sie niy blamiyruj : teraz przetlumacz?:P wroiles juz z eldorado?:):D

Gość Czarne Diabełe
Dobry cyc nie jest zły. A buziak dla Setuni już leci 👄 :D

Gość Czarne Diabełe
Całujemy Ciebie nie z powodu cycków a tak ogólnie za całokształt cmok cmok 👄

Gość Czarne Diabełe
O to właśnie chodzi, a ja zauważyłem że ją tak wszyscy całują to też się przyłączyłem to taka akcja społeczna. Buziak dla Setuni każdego dnia :D

zamiast klikac w setunie to sie po prostu cauje:classic_cool: odwzajemniam zatem👄👄👄 moze dzieki temu nasi dzis wygraja:P :D:D:D do wieczoa zatem🖐️:)