Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel 70B

BUZIAK DLA SETUNI

Polecane posty

Gość Czarne Diabełe
A co pokazywałaś palcem i Ci spuchł ? :D 👄

🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Euforka ślicznie dziękuję za przecudownego zająca,od razu go skopiowałem:classic_cool: Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych miłości i rodzinnego ciepła, życzy ...jak w/w Z powodu ustawicznych napraw staruszka kompa jestem trochę spózniony z życzeniami

Gość Czarne Diabełe
👄

Czarne niczego palm nie pokazyalam po prostu zalozylam se siostry pierździonek i za kare mi spuchl:) to smacznego jaja👄👄🌻

Gość Czarne Diebełe
:D a to jakiś magiczny pierścień musiał być (jak w "Pierścień i Róża") Tradycyjnie buziak dla setuni ® 👄

Gość Czarne Diebełe
> karminadla dobrze się czujesz ? weź nie wal takich wpisów bo nie widać postów setuni :classic_cool: ps kolejny buziak dla setuni 👄

czorny djoble pomylułem sie a ty mie wiyszosz na gelyndrze:P Ale to mosz prowda:D Już niy byda:P za to buziaki do setuni a kajś ty wlozł? Niy chytosz kaj hazoków:P całuski do setuni👄całuski do setuni👄całuski do setuni👄całuski do setuni👄całuski do setuni👄całuski do setuni👄całuski do setuni👄całuski do setuni👄całuski do setuni👄całuski do setuni👄całuski do setuni👄

Gość Czarne Diabełe
jak pisałem nie widać wpisów setuni bo nikną w powodzi rączek i kwiatów

Gość Czarne Diabełe
Tradycyjny buziak dla setuni 👄 ps. nie znam się na komputerach :classic_cool:

Gość jak buziak to buziak
👄

buziaki gorącaki!!! ps. karminadla może by tak posta zrobic co wypełni cały topik?

[zgłoś do usunięcia] Czarne Diabełe Żadnej chyba że dokonujesz obliczeń w precyzji 64bitowej tj wykorzystujesz specjalistyczne programy albo jeszcze lepiej programy pod linuxem kompilowane na 64 bit . 20:49 [zgłoś do usunięcia] Czarne Diabełe Jedyna rzecz która obciąża mi znacznie procesor to kompilator gcc i program graficzny Povray.Ciężko mi porównać bo nie robiłem takich testów ( tj w jakim środowisku działa szybciej ) , zasadniczo mam to w dupie . Wydaje mi się że większą efektywność uzyskujemy w systemie ze wsparciem SMP - simultaneous multi processing czy jakoś podobnie tj. wiele procesorów lub wiele rdzenni i stosowny system operacyjny np Windows Professional lub linux ze wsparciem SMP. trochę dobrej woli czarne diabele :O:D

Gość Czarne Diabełe
To nie ja pisałem, to musiał być ktoś inny, a w tym topiku to całujemy setunie a nie rozwiązujemy problemy komputerowe :classic_cool: Tradycyjne buzi dla setni 👄

Gość Czarne Diabele
niestety tu całujemy setunię a nie prowadzimy rozmowy o komputerach. Znam się na komputerach tak samo dobrze jak na kobietach :classic_cool: 👄 dla setuni już lecą.

dobrze to przemyśl wiem za bardzo ci sie nie chce:p wcale się nie dziwię mnie też by sie nie chciało jak bym miał takie wiadomości.Albo podaj e-mail to osobiście prywatnie zadam ci pytania.