Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anioł-dla-M

Przez fotkę.pl jest mi bardzo smutno bo...

Polecane posty

powiedzcie mi Kobietki jak byście się czuły jakby Wasz chłopak wypisywał pod zdjęciami cycatych dziewczyn z kilogramami tapety,że są piękne,że całuje całe ich ciało,ściska itp..itd??? W końcu jest ze mną to po co wchodzi na te durne zdjęcia i komentuje wygląd innych dziewczyn w dodatku takich,które podobno nie są w jego typie?Mówił,że nie lubi dziewczyn z biustem na wierzchu i w majtkach,wypinających tyłki na każdym zdjęciu ale jego komentarze zdają się mówić zupełnie co innego.Bardzo mi smutno teraz :( Nie wiem,jak się zachować?Co zrobić?Pomóżcie bo tak mi źle...

Gość cudna granica
znajdź fotki fajnych facetów i komentuj ich przy swoim chłopaku :)

Gość thinktwice
Nie wyobrazam sobie tego....kochajacy facet nie robi takich rzeczy:O

Gość oferma
no nie mogę po prostu. normalnie nie mogę :) czy wszystkie kobiety są takie głupie czy tylko niektóre?

Gość pogadaj z nim spokojnie
i zapytaj podpisujac zdjecie fajnego koesia czy czuje sie z tym dobrze ?

oferma-dlaczego zaraz mam być głupia?Bo mnie oszukuje?Mowi,ze nie ma konta na fotce a ma i ciagle daje odwazniejsze komenty?A jak nie mozesz to pusc :O

Gość plumsza
tak to juz jest, jak wybiera sie niedojrzalego faceta.

Gość oferma
"oferma-dlaczego zaraz mam być głupia?Bo mnie oszukuje?" Nie, nie dlatego. Dlatego ze to tolerujesz zamiast natychmiast skończyć tę farsę. I jeszcze zadajesz idiotyczne pytania "jak się zachować".

Gość Mania85
Anioł Moj facet tez mnie zapewnial ze nie ma konta na fotce, a okazalo sie odwrotnie. Poznaje sobie nowe kolezanki itp. A mnie to holernie wkurza!! Wiem co czujesz

Gość piszcze w polu
Fajnego masz faceta. I nie chodzi mi o jego zachowanie tylko o to ze ma konto na fotce. Zalosne.

zabiłabym go!!!!odpłać mu się tym samym,znajdź jakiś fajnych kolesi na fotce i pisz że się zakochałaś takie zajebiste zdjęcia...ogarnie się...a jak nie no to debil...tylko daj mu nauczkę!

Gość kolejna naiwna
Albo jest z Toba albo zaklada sobie konto na fotka.pl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja mialam podobnie
aniołku.... ja miałam podobną sytuację, czułam się fatalnie, zrywalam itp.... u mnie się jakoś to wyjaśniło...ale pomimo tego jak widzę takie tematy to serce mi pęka...wiem jak sie czujesz.... ludzie glupieją, zaczynają zachowywac się żałośnie... smutne to:(

mój były też się w to bawił. i przy okazji był chorobliwie zazdrosny;/ a to on sam miał coś na sumieniu... i m.in. dlatego jest byłym;) od siebie mogę Ci powiedzieć, że takie związki są bez sensu -skoro wypisuje takie rzeczy innym panienkom i to jest wg niego \'nic ważnego\', to teksty o tym, że Cię kocha też za jakiś czas może tak potraktować. postaw sprawę jasno -albo Ty, albo one.

moj tez...ale ja zawsze w takich wypadkach stosuje prawo: oko za oko...ktore skutkuje zawsze

Gość Mania85
Z tym ze moj facet nie ma tam zdjecia, zalogowal sie tylko po to zeby se popatrzec na inne. Nasz zwiazek wisi na włosku, a on sie strasznie boi ze go zostawie

Gość ksenna
Podejrzewam, ze oboje jestescie jeszcze bardzo mlodzi, dorosly, dojrzaly facet, w zyciu by sie tak nie zachowal.

Gość Mania85
jestesmy dorosli, ale facet jak to facet, nigdy do konca nie dojrzewa

Gość ksenna
Wniaskujac z Twojego nicka, domyslam sie, ze mozesz miec ok. 22 lat. W tym wieku facet jeste jeszcze bardzo niedojrzaly

Gość Mania85
Sama już nie wiem co myśleć. Jestem raczej mało atrakcyjną dziewczyną, on jest przystojniakiem, może szuka sobie ładniejszej. Bardzo mnie to dołuje.

Gość 543586456754
"a tak na serio faceci juz tacy sa " nie generalizuj.

Gość ja mialam podobnie
moze pogadajcie z nimi tak serio. u mnie taka rozmowa sprawila, ze zostalam z nim. lekko nie jest. a tak a propos samopoczucia ja sie prawie porzygalam jak sie dowiedzialam:) i nie wszyscy faceci tacy są.....ale w wiekszosci "nasi" tacy są.

Gość ja mialam podobnie
acha i nie wiem co dojrzalosc ma do tego... tzn, pewnie, ze sa niedojarzali, ale co z tego? poczekac az "dorosnie"? nic to nie zmienia....

Gość Mania85
Poprzednia wypowiedz nie jest moja i prosze sie nie podszywac pod moj nick. A jesli chodzi o ścisłosc to mam 23 lata a moj facet jest starszy. Boze....co to za forum??!! Nawet nei mozna jednej wypowiedzi dac bo od razu sie ktos podszywa...

Gość Mania85
gwoli ścisłości to właśnie powyższy wpis był podszywem. Same jemioły na tym forum... :(

Gość Mania85
Bardzo smieszne. Spierdalaj!!!!!!!!

Gość Mania85
😠

wiesz? po mojemu to nie powinien miec tam konta.. wiem jakie sa tlumaczenia.. chcialbym/-alabym sie dowiedziec co inni mysla o mojej urodzie... w gruncie rzeczy to on ma sie podobac tylko jednej osobie..Tobie... a to co on tam wypisuje? hmm..trudno wyczuć, wez z nim pogadaj jak cos, moze sie dowiesz dlaczego on to robi... to jest..yyy..jakby to powiedziec trendy w tym portalu..takie typowe 'slodzenie'.. i z drugiej strony podnoszenie swojej sredniej..jak dla mnie to glupota, ale co zrobic...