Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złłłłłłłla

ja już sama nie wiem jak sobie ze soba poradzić

Polecane posty

Gość złłłłłłłla

Mój facet pracuje na uczelni...Nigdy nie byłam cholorbliwie zazdrosna...ale.....ja byłam jego studentka 5 roku..Zaczeliśmy sie spotykac już w trakcie studiów.Miał wtedy swoją dziewczynę ale zakochał się we mnie i zerwał ja tez miałam chłopaka którego zostawiłam.Jesteśmy razem juz 2 rok a ja ciagle mysle o tym że może on znów zakocha się w takiej "jak ja" z uczelni i mnie wymeini.Zwlaszcza że sama byłam studenka i wiem ze dziewczyny szaleja na punkcie takich uwodza podrywaja itd... Jest jedna taka,bardzoz dolna dziewczyna podobno c notorycznie przychodzi do neigo na konsultacje zeby jej coś tłumaczył a wszystko umie i zawsze jest perfekto przygotowana zarowno jezeli chodzi o wyglad zewnetrzy jak i o wiedze..zeby znim sobie "dyskuutować"mój facet powiedział mi o paru takich sytuacjach smieje si ez nich twierdzi ze mnei kocha i nigdy nei zostawi ale ja nie moge życ normalnie

Gość złłłłłłłla
niech ktos ze mna porozmawia:-(

Gość hejejejejejej
mój też planuje pracę na uczelni... zaczynam się bać " ;)

Gość asdgdfgsdfg
same plusy takiej pracy: przychodzisz mowisz 5 minut potem zadanko, ta takiej i takiej stronie to znajdziecie; i stała dostawa nowych młodych kobiet :)

Gość yytyututuyt
Walnij się w łeb jak masz takie problemy !

Gość porozmawiaj z nim
o twoich obawach