Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offieczka

Jestem z facetem 5 lat i jeszcze nie widział mnie bez makijarzu.

Polecane posty

Gość offieczka

Nawet rano.Zawsze wstaje wcześniej i nakładam tapetę.Nie wyobrażam sobie,by mogło być inaczej...

Gość dzis zlosliwiec
on cie nie widzial bez makijaRZu, a ty nie widzialas chyba slownika (od urodzenia)

Gość offieczka
boję się ,że odejdzie jak zobaczy mój ryj bez makijażu :(

Gość ihaha
dziwię się jemu, ze na to pozwala

Gość mojkawalek
Zwiazek masz chyba zagrozony :)co te panny robia dla facetow:)

Gość offieczka
czy ja wiem czy biedny? on chce by tak było jeszcze za bycie ze mna płaci dewizami.

dziewczyno nawet nie żartuj... 5 lat razem i Ty boisz się pokazac facetowi bez makijazu? masz zamiar całe życie czekac, aż uśnie, żeby pobiec zmyć tapetę i rano wstajesz wcześniej, żeby znowu ją nałożć? zastanów sie jaka bedzie twoja cera za parę lat skoro tak o nie "dbasz"... wtedy dopiero to on będzie zaskoczony co sie kryję pod stertą pudru... Faceci których znam libią gdy dziewczyna dba o siebie, jest pomalowana, ładnie wygląda, ale uwielbiaja też naturalność. Uważaj, żeby Twój chłopak nie zaczął uważać Cie za nic nie reprezentującą sobą wytepetowana lalkę... pogadaj z nim o tym i powiedz czego sie boisz

Gość no i bardzo dobrze
jakby cię zobaczył bez makijażu to by sie mógł przerazic że jego kobieta to taki pasztet później by cię zdradzał i wstydził się ciebie - zachowuj pozory dokąd tylko możesz bo widmo rozwodów krązy po świecie a kobiety-kaszaloty często są zdradzane.