Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdziiiia

Ćwiczę Aerobiczna 6 Weidera czy to naprawdę działa???

Polecane posty

Gość Magdziiiia

? ? ?

tak, jeżeli nie masz tłuszczyku na brzuchu ... jeżeli masz i cwiczyc aby się go pozbyć to niestety rezultatów nie osiągniesz ;) A6W kształtuje mięsnie a nie spala tkankę

Gość Magdziiiia
no to świetnie :) tłuszczyku nie mam a chodzi mi właśnie o mięśnie:) dzięki

ehh ja myslalam ze depresji przy tych cwiczeniach dostane, od zawsze cwicze sport, nie ze nagle zaczelam cwiczyc i bylo mi ciezko, zacisnelam zeby ,ale nie powiem ,ze efekt byl porazajacy.zawsze mialam troszke wyrzezbiony brzuch i duzej poprawy nie bylo.

a czy ktoś może mi powiedzieć na czym polegaja takie ćwiczenia??:)

Gość Magdziiiia
google.pl:)

Gość lucyyy
Hmm ja dzisiaj jestem po 5 dniu cwiczen. i zastawiam sie czy jest sens dalej ciwczyc . ? tluszczyku za bardzo nie mam zalezy mi na "kaloryferku" .. i mam pytanie . czy ktos jest po 6-tsce i moze mi powiedziec jakkie byly efekty i czy ma ten wymarzony kaloryferek??:> pozdrawiam:**

Gość sweet_girl21
jak to nie spala!!!???

Gość dziwne ja mam lekki tluszczyk
i dziwne ze zadna laska go nie ma?? bo nawet jak przy wzroscie 167 wazylam 45 to cos z tego tluszczyku tam jednak bylo, teraz waze 52 kg, chudne, bo stosuje diete, lekki tluszczyk mam, jestem po 30 dniu cwiczen i widze efekty nawet jesli ktos ma tluszczyku troche wiecej, efekt ksztaltowania miesni bedzie!, jak same mowicie to dziala na miesnie!, wiec dziwnie troche piszecie, a wiadomo, ze jakakolwiek aktywnosc ruchowa powoduje spalanie kalorii i tluszczu... oczywiscie nie mowie o nadwadze, otylosci...ale meisnie beda sie skztaltowac, nawet pod tluszczykiem, troche fizjologii

Gość lucyyy
taaak ale jesli ma sie tluszczyk to miesnie beda wyczuwalne dopiero pod nim ;/ a chyba kademu zalezy zeby byly one widoczne i ladnie wyrzezzbione.:)

Gość Magdziiiia
Kurcze dziwczyny,mam teraz bardziej intymne pytanie...wiecie przypadkiem jak sie trenuje zwieracz dupy?,bo moj chlopak chce koniecznie anala znowu skosztowac,a poprzednim razem kompletnie nam nie wyszlo.Poza tym chcialabym ladnie wyrzezbic swoja dziure w dupie by moj chlopak nie mial problemow z celem!I powiedzcie wreszcie jakich zeli uzywacie?bo slyszalam ,ze nie wszytkie sa dobre,slyszalam ,ze na maslo dupa potem 2 miesiace,smierdzi na krowe!wiec wole uniknac tego bledu. Czekam na powazne wpisy.Pozdrawiam

Gość no ale jak np robisz juz 200
czy 300 brzuszkow, to nie wmawaiaj mi, ze nie spalasz tluszczu... proponuje jeszcze raz poczytac troszeczke, na mnie dziala, poza tym jak mowie, tluszczyku mam niewiele, a nie wierze ze wy nie amcie tam ani grama, bo anwet jak bylam chuda jak przecinek, to mialam go troszke

Gość no bo trochę tłuszczyku zawsze
musi być.

Gość nom to wlasnie
ale faktycznie jesli robi sie szostke wedlug zalecen, dziala, polecam

Gość lucyyy
a na ktorym dniu jetescie?? bo ja dzisiaj mam 5 dzien i do tego jezcze od wczoraj cwicze trening 8 minutes na poladki a od dziiaj dorzucam jeszcze na brzuszek i nogi a na koncu rozciaganie:D:D jestem zczupla a moim celem jet wyrzezbienie ciala na wakacje miec peikne miesnie i apetyczna pupcie:))

Gość Dżordżio
mam ochote wycalowac taka apetyczna pupcie mmmm:)

Gość zuloogula
Wiesz Magdzia Ty musisz chyba zmienic topik i wejsc na erotyczne,czy cos. Puscie jakiegos linka z tymi ciwczeniami,przydaloby mi sie tu i owdzie zrzucic troszke tluszczyku.

Gość sweeeeeeet
Powiem wam tak. A6W działa i to z***biscie. Mój kolega skończył i kaloryfer z******ty był. Tylko trzeba pamiętać że trzeba ćwiczyć ten brzuch i dobrze się odrzywiac. Nie można skończyć i już koniec. Trzeba najlepiej 2/3 razy w tygodniu powtarzać dzień w przedziale od 35 do 42 inaczej mięśnie zaczną zanikać i trzeba będzie od początku rzeźbić...