Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytsniekkkkkk

nie mam wpisu chce podrobic/

Polecane posty

Gość pytsniekkkkkk

Gość pytsniekkkkkk
sorry enter wcisnwelam niechcacy wykladowca pomylil kratki i wpisal mi zaliczenie za wyklad i cwicznia w inne ale tylko na karcie do indeksu wpisal dobrze i tak sie zastanawiam gdybym na tej karcie sama podrobila i gdyby sie gapneli co mi za to grozi wywalenie z uczelni???

Gość agagaga
tak, grozi wywaleniem

a nie lepiej pojsc do wykladowcy, zeby to poprawil?? nie rob sobie problemow

Gość pytsniekkkkkk
tylko ze go nie ma aindeks musze zdac do czwartku

Gość pytsniekkkkkk
no nie moge porostu!!!! nie dosc ze za te wpisy dostaja niezla kase to jeszcze w porawna rubryke nie potrafia wpisac a ja musze za to cierpiec:(((

Gość pytsniekkkkkk
ja mam wiele kolezanek ktore same sobie robia wpisy za wyklad bo nie chcialo im sie go szukac ja nie wiem co za plaga z tymi wpisami czy to tak trudno wpisac w odpowiednia krateke!!!

Gość biala plama
autoko. idz do dziekanatu i powiedz ze nie mozesz oddac indeksu do czwartku bo... NIE PODRABIAJ PODPISU

to idz do dziekanatu i wyjasnij sprawe, skoro masz zaliczone to powinni przyjac indeks

Gość fdsfdss
oddaj tak jak jst, w dziekanacie sami sie domyślą o co kaman

Gość biala plama
ogolnie w czym problem? idz do opiekuna roku lub dyrektora do spraw studenckich niech ci zrobi strzalki wskazujace gdie powinien byc wpis i da widemat

Gość biala plama
powinni sie przylozyc do sprawdzania indeksow i wywalac za to od razu. to jest przestepstwo. i za podrabianie podpisu grozi takze wiezeienie

Gość Bolinkaa
Laska z mojego roku podrobila wpis...wszystko sie wydalo..z uczelni wyleciala + sprawa w sadzie w toku..!!! Lepiej nie ryzykowac

właśnie, jak taka sprawa wychodzi na jaw to myślę, że już potem ludzie nie mają czego szukać na studiach.

Gość pytsniekkkkkk
bylam w dziekanacie powiedzieli ze skreslaja z listy tylko ze bez zalicznia 5 semestru nie dostane pieczatki w legitce a musze ja miec bo mam spotkanie w aambasadzie bo zamierzam wyjechac i legitka jest mi potrzebna do wizy

u nas na uczelni rok temu była taka laska, która podrobiła - ale nie, że nie zdała, bo zdała, tylko wykładowca na jakąś konferencję wyjechał. Nie dość, że panna wyleciała z hukiem, to ma jeszcze sprawę w sądzie. Z tego co wiem postawili jej dwa zarzuty - fałszowanie podpisu i oszustwo względem uczelni.

no ale skoro masz zaliczony przedmiot to jak cie moga skreslic? idz do dziekana od spraw studenckich i dowiedz sie co w takiej sytuacji masz zrobic. albo nawiedzaj bardzo czesto dziekanat, panie znudza sie klotniami z toba i wezma ten indeks:P