Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukając siebie

70 powodów, dla których rozstałam sie z facetem...długie

Polecane posty

Poniżej podaję powody, dla których rozstałam sie z facetem po prawie trzech latach związku...te wszystkie rzeczy posiadał jeden człowiek, ale każdy powód z osobna też mógłby być podstawą do rozstania, teraz z perspektywy czasu zadaje sobie pytanie gdzie ja do cholery miałam oczy?...pytanie retoryczne bo miłość jest ślepa itp, ale wkońcu życie nałozyło mi okulary i sie odkochałam...niektórzy zarzucą mi zbyt wygórowane wymagania, ale chyba każda z kobiet chciałaby miec księcia z bajki...no więc...: 1.niskie wykształcenie (brak matury), miał iśc do szkoły a przez trzy lata nie poszedł, ja mam magistra 2. totalny brak higieny osobistej (nie mył zębów, miał wiecznie brudne paznokcie, nawet brudne kostki (szczególnie w lato jak chodził w skarpetkach, to nad skarpetką miał czarne plamy, brud z ulicy mu sie zbierał), miał brudną szyję, brudne włosy, brudne zacieki na rękach (od mycia rąk do pewnego momentu), nie mył się po pracy) 3. włosy wystawały mu na kilometr z nosa 4. ubrania prał raz na miesiąc (śmierdziały stęchlizną) 5. waliło mu z ryja jak z obory (pocałunki to koszmar, najpierw miał wyszorować zeby w łazience i rzuć gume) 6. jego zęby miały prawie czarny kolor, nie mówiąc o próchnicy (nie chodził do dentysty) 7. w jego pokoju był jeden wielki syf i smród (mieszkał z mamusią i tatusiem) 8. miał dziwnych starych (mamuśka siedziała non stop przed telewizorem, nie pracowała a w domu mieli tone brudu, jak weszłam raz umyć rece do umywalki to omal sie nie porzygałam) 9.nie znał sie na wielu rzeczach (robił mi tym wstyd wśród znajomych) 10. miał wiecznie brudne okulary (pomazane szkła) 11. miał pociąg do alkoholu 12. pożyczał odemnie kase i oddawał po długim okresie czasu (jeszcze musiałam sie o to prosić) 13. nie miał samochodu 14. nie potrafił tańczyć 15. miał słabą głowę do alkoholu (jedno piwo i już pieprzył od rzeczy) 16. miał głupią pracę 17. palił papierosy 18. jego paznokcie u nóg wyglądały jak kopyta od konia 19. całkowity brak samodzielności ( nie potrafił prać, gotować, nie potrafił posprzątać po sobie) 20. wkładał koszulkę do spodni (o zgrozo) 21.miał pomięte niewyprasowane ubrania (jak odpakował koszule z paczki to chodził w niej pomimo iż miała ślady zagięć na tekturze) 22. stopy waliły mu niemiłosiernie (jak zdejmował buty musiałam wietrzyć cały dom) 23. waliło mu we wszystkich butach 24. miał głupich kolegów których nie trawiłam 25. nie miał do mnie szacunku 26. wymuszał sex 27. nie miałam do niego zaufania 28. okłamywał mnie i oszukiwał 29. miał istny ul w uszach, miód mu się wylewał 30. jadł brudnymi rękami 31. nie mył owoców przed ich zjedzeniem 32. jak szedł u mnie robić kupe w łazience to tydzień sie wietrzyło 33. nie spłókiwał sików po sobie 34. jak przychodził z sikania miał mokre spodnie w miejscu gdzie chował wacka 35. ukradł mi słodycze z barku i piwo 36. robił non stop błędy ortograficzne i gramatyczne (nawet w miłosnych listach do mnie) pisał np. Miśiek 37. miał zeza, którego nie chciał leczyć 38. niedokładnie sie mył (jak się wycierał ręcznikiem były na nim brudne ślady) 39. miał obsrane bokserki 40. sikał w krzakach na spacerze ze mną a potem dawał mi ręke 41. był niski, miał duży brzuch, wyglądał jak pingwin 42. wydawał kasę na pierdoły 43. miał problemy z czytaniem (czytał jak dziecko w I klasie podstawówki) 44. nie znał wielu sławnych filmów, piosenek 45. nigdy w życiu nie miał do czynienia z komputerem 46. zgubił prawo jazdy 47. po pijaku zgubił 2 telefony komórkowe 48. nie potrafił uczyć się na błędach 49. bywało że koledzy byli ważniejsi 50. wkurzał moją mamę 51. pierdział i chepał przy mnie 52. dłubał w nosie przy mnie 53. miał śmierdzącego fiuta 54. wiele razy mnie zawiódł 55. wiele razy płakałam przez niego 56. ukradł mi kase z portfela 57. nie znał żadnego języka obcego, nawet w stopniu podstawowym 58. chodził spać brudny 59. chrapał 60. hodował w kubku po kawie pleśń (nie mył go przez tydzień) 61. miałam przez niego w buzi pleśniawki (po całowaniu z takim brudasem trudno nie mieć) 62. nie potrafił pływać 63. nie potrafił się zachować w sytuacjach ekstremalnych (zamiast ratować mojego kota który wpadł do oczka wodnego (płytkiego) to najpierw wsadził rece na głowe) 64. nie miał perspektyw na życie (żadnych marzeń itp) 65. nie miał wogóle kultury osobistej 66. przez to że miał zeza robił krzywe zdjęcia 67. wielki przydupas kolegów, leciał do nich jak piesek jak czegoś potrzebowali 68. uderzył mnie 69. szantażował mnie, że sie zabije jak chciałam z nim zerwać pierszy raz 70. wpędzał mnie w poczucie, że pił alkohol przeze mnie wiec to tyle, troche tego jest, ja mam już spokój, ciekawe na jakie następne ziółko trafie... P.S. moje błedy wynikają z szybkiego pisania, przepraszam za nie

Gość jajanka11
nasuwa sie tylko jedno...jak trzeba upasc nisko zeby sie z kims takim spotykac przez 3 lat??????

nie chodzi o upadek tak nisko, większość rzeczy wyszła później, gdy była już miłość, a chęć posiadania kogoś też bywa zgubna i człowiek przymyka na wiele oczy...

Gość Ile masz lat dziewczyno

Gość oferma
jakie później, czarne zębiska i smród niedomytej paszczy wyszedł później? oszalałaś? bo powód do zerwania nr 62. nie potrafił pływać to zajebisty :D albo że przez zeza robił krzywe zdjęcia :D no ale tak w ogóle CO TO JEST. oświadczam tutaj uroczyście że z dniem dzisiejszym i chwilą bieżącą porzucam na zawsze jakiekolwiek próby zrozumienia kobiet. ja bym takiego jegomościa nie wpuścił do domu a żeby mieć z nim jakiekolwiek bliższe kontakty to już w ogóle mowy nie ma.

next prowokacja, czyli że the situation on kafeteria.pl is perfectly regular :-)

no własnie, nic dodać nic ując (z tym traceniem czasu na pisanie :-D )

Gość srgt
Naucz sie pisac stara kurwo "rzuj"kutasa do szkoły idz matole!

powody typu bo nie umiał plywac sa beznadziejne :o dobrze ze Ty umiesz wysztsko robic:o pozatym jak moglas z kims takim przez 3 lata wytrzymac?bo nie wierzez ze zauwayzlas to dopiero po 3 latach

Gość oferma
a ja uważam, że to nie tyle prowokacja co chęć znalezienia sobie faceta na kafeterii. bo dowiadujemy się tu że dziewczyna: - jest wolna - jest niegłupia (no w końcu napisała dosyć składnie taki długi tekst) - ma ekstremalnie niskie wymagania w stosunku do facetów. umytego to chyba by wzięła każdego :)

Gość To ja juz dziekuje..
..umarlam ze smiechu!!!!!! :D :D :D

Gość oferma
gdyby nie twój podpis to pewnie bym napisał żebyś nie brał wszystkiego tak serio ale skoro podpisałeś się "Spierdalaj i przestań nudzić" to wygląda że jesteś takim samym głupim prymitywem jak jej były i nie ma sensu tracić czasu na rozmowę z czymś takim.

Gość miał zeza
to rzeczywiście jest mądry powód do zerwania

Gość hih ale pojechałaś
Tez mam takiego. Tylko jedna różnica a propos kolegów - u niego ważniejszy był zawsze brat, który go zresztą olewał. Aha, i druga - jak wypil ciut wiecej to rzygał. Teraz żyjemy koło siebie, dzieci dorosłe. Pomalutku zwiewam z tego związku, na razie ucięłam seks i uczucia, małymi kroczkami do celu.... Dłuzej mi te okluary spadały, zdążyłam za niego za mąż wyjsc, kurwa. :O

Gość droga szukajac siebie
Jak ty go poznalas? I jak wygladal wasz seks? Bo ja sobie nie wyobrazam kochac sie z kims takim :D A nie umiejetnosc plywania nie powinna nikogo dyskryminowac, sama nie pottrafie :P Ja dostrzegam w nim jedna zalete posiadal prawojazdy :D

Gość droga szukajac siebie
bywasz tutaj jeszcze?

Gość clever
nie mial samochodu .... no tak :o

Gość ale z ciebie idiotka...
ale z ciebie idiotka...

Gość tak niestety większość jest
po co się czepiacie, wiadomo, ze autorka dodała powody typu "nie umiał pływać" czy "robił krzywe zdjęcia" dla śmiechu mnie to szczerze rozbawiło, chociaż wiem, że musiałaś przeżywac koszmar z kimś takim :O życzę wszystkiego najlepszego🖐️

Gościu był KOSZMARNY, obawiam się, że nie podałabym mu ręki (zacieki po niedokładnym myciu?!) nie mówiąc o byciu razem... ciesz się, że to w końcu za Tobą, tylko nie opowiadaj facetom o swoim byłym...

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
najgorsze pleśniawki...bija pozostałe powody na głowę!!

Hm, znalazłam u swojego faceta kilka z opisanych wad, czy to oznacza że mam z nim zerwać?:-D Paranoja;) Lepiej nie myśleć, nie analizować, tylko po prostu być szczęśliwym:) Kiedys po zerwaniu też zrobiłam taką listę, tylko że ja byłam lepsza, bo wymyśliłam ponad 100 powodów:-D To ma pewne działanie terapeutyczne:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
poplakalam sie w pracy ze smiechu !! dzisaz az mnie brzuch boli .... :D wierzyc czy nie ...post sie udal !@

Gość mag...da
Ej sory cie bardzo wiem ze chciałas wymyśleć jak najwięcej tych powodów, ale tu się gryzie jedno z drugim... jak można nie chcieć leczyć zeza i do tego nosić okulary(kij z tym ze brudne-nosił) ???????????????