Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropla_rosy

Dzisiaj zaczęłam pracować nad brzuchem.Przyłączy się ktoś?

Polecane posty

Gość brzusiowa
witam 🖐️ u mnie po świętach jeszcze gorzej jak przed :( oj, pojeść to ja sobie lubię, choć ogólnie jestem szczupła, tylko ta oponka :D ...

hula-hop zakupione :) od dzis zaczynam ćwiczenia :D Pozdro 🌻

Gość raczej nie
gdzie się wszyscy podziali ?

Gość brzusiowa
gdzie całe towarzystwo łącznie z autorką ? :)

Jestem jestem,ale wstyd sie przyznać,że ostatnio sobie darowałam kręcenie ;) Tak mi jakos leci dzień za dniem i nie mam na nic czasu,do tego matura za miesiąc...dzisiaj miałam zacząć znowu kręcić,ale chyba nie ma już nic ciekawego w TV,a tak bez niczego to strasznie nudno.Ale za to od świąt jestem na diecie niełączenia.Tylko efektów na razie brak

Gość brzusiowa
🖐️ mnie też jakoś ciężko się zmobilizować , zresztą u mnie zdecydowanie więcej jest skłonów niż kręcenia :D tak mi jakoś z tym kółkiem nie idzie ... ale, nadrabiam spacerami przy pięknej , wiosennej pogodzie :)

A jednak kręciłam,przez prawie całą \"Falę zbrodni\",aż mi boki zdrętwiały ;) Jestem z siebie dumna,że wzięłam sie w garść,oby tak dalej :)

witam o poranku poszukuję takiego porządnego hula-hop i nie mogę znaleźć. Na to moje lekkie z ryżem nawet nie patrze, bo jak mi się znów rozsypie, to się powieszę;) na allegro są jakieś z wypustkami ;P

Gość niecierpiąca własnego brzucha
czesc dziewczyny! Ja zaczelam walkę z brzuchem 3 tygodnie temu. Miałam ogroooomny, wyglądał jak 4 - 5 miesiąc ciąży. Jestem dosyć drobna (158 cm) i wagę mam w normie (55 kg) ale ten brzuch. Niezły sobie wyhodowałam. Miałam go już dość, nie poddam się dopóki go nie zgubię. Uwielbiam wylegiwać się na plaży ale z tym czymś z przodu nigdy tego nie zrobię. Znienawidziłam tę fałdę tluszczu i basta!! Zniknie prędzej czy później. Tak się zawzięłam że nie wiem co! W domu wszyscy się dziwią mojej determinacji. Póki co nie mierzę wyników bo widzę że nie są porażające, ale cieszę się bo co dzień udowadniam sobie, że można pokonać swoje słabości: wykonać znienawidzony zestaw ćwiczeń, nie zjeść kolacji, nie osłodzić herbaty, zjeść marchew czy jabłko zamiat czipsów i jogurt zamiast kanapki z białęgo pieczywa!! Dziewczyny nie dajcie się temu wstrętnemu leniuchowi!!!

Witam Jakos sie przemoglam i od wczoraj zaczelam cwiczyc po pol godziny ale z kazdym dniem bede coraz wiecej cwiczyc.Zobacze jaki bedzie efekt po 2 tygodniach. Chcialabym zeby chociaz 1 lub 2 cm ubylo , no ale zobaczymy. A jak u Was dziewczyny???

witam po przerwie:) Ja od wczoraj stosuję diete rozdzielną i czekam na efekty. Najbardziej zalezy mi na tym brzuchu, mam też nadzieję że nie \"spadnie\" mi biust bo to jest mój jeden z głównych atutów figury. no i to kręcenie...nie mam juz sił po 15 minutach a co dopiero po 30...

witam po przerwie:) Ja od wczoraj stosuję diete rozdzielną i czekam na efekty. Najbardziej zalezy mi na tym brzuchu, mam też nadzieję że nie "spadnie" mi biust bo to jest mój jeden z głównych atutów figury. no i to kręcenie...nie mam juz sił po 15 minutach a co dopiero po 30...

Gość brzusiowa
witam, miłego dnia i powodzenia w walce ze zbędnym tłuszczykiem :))

Podnoszę:) Zamówiłam sobie hula hop i mam nadzieje, że w ciągu kilku dni przyjdzie:) Nadal chodzę na taniec brzucha, ale chyba nie jestem do tego stworzona:/. Jak skończę ten kurs, to zapisze się chyba na pilates:) Co u Was dziewczyny?

Cześć Wam! Ja już 9 dzień rozdzielnej i 1,5 kg w dół :D Dziś idę na step, uwielbiam te ćwiczenia jestem po nich baaaardzo zdrowo wymęczona, a tak 2 dni później czuję które mięśnie pracowały;) pozdrawiam i podnoszę topik

Gość Desert Rose 1986**
ja tez chce sie przylaczyc. Mam hula - hop w domu a od wczoraj cwicze aerobiczna 6 weidera. Dlaczego nie robicie tych cwiczen ? Podobno w 6 tygodni brzuch robi sie bardziej plaski i umiesniony.

Gość nooooooooooooooo

robiłam te ćwiczenia i dotrwałam do końca 3 tygodnia. Niestety nie dałam rady, a to dlatego, że im więcej powtórzeń tym trudniej było mi się zmieścić w czasie (był określony mniej więcej na 2-3 minuty - tak jest najskuteczniej) i nadążyć z odpowiednim tempem. Efekt był już po tak krótkim czasie ale za to kręgosłup mnie okropnie bolal i musiałam zrezygnować. :(

Gość aisAa
hallo dziewczyny mozecie mi napisac jakie macie hula hoopy pod wzgledem ksztaltu?Calkiem okragle czy bardziej kwadratowe??Bo moj hula jest bardziej kwadratowy,a wasze?? Tzn.hula hoop wiadomo ze kolo:),mam na mysli jak byscie rozciely go na pol to otwor bedzie okragly czy kwadratowy?

moje w przekroju jest raczej \"kwadratowate\" i jeszcze ma wypustki masujące

Gość 30 -latka
witajcie! Mam zestaw ćwiczeń na piękny brzuszek w ciagu miesiąca, ale poza ćwiczeniami trzeba również pić dziurawiec lub coś na poprawę przemiany materii jest to aerobiczna 6 weidera, jak zastosujecie sie dokładnie do instrukcji efekty murowane. Ja ćwicze od 10 dni jestem zachwycona efektem. Do tego balsam ujędrniający i ciągłe wciaganie brzuszka, postawa z wypiętymi piersiami, wiecie dziewczyny wyprostowane tak jak byście się nimi chwaliły. polecam aerobiczną 6 , działa..........buziaki

Gość aisaA
Czesc dziewczyny mozecie mi cos poradzic?Krece hh juz od jakiegios miesiaca codziennie i nawet widze efekty,ale na poczatku zle krecilam bo bardzo lekko,myslalam ze wystarczy zeby kolko caly czas sie krecilo.Ostatnio jednak zaczelam krecic bardzo mocno i energicznie,przynajmniej bardziej czuje ze cos mi to daje:) Problem w tym ze od dwoch dni jak krece strasznie boli mnie brzuch po prawej stronie w jednym miejscu,uczucie jak by to byla kolka:(( Czy ktoras z was tez to ma?Poradzcie cos bo tak mnie boli ze wogole nie moge krecic!!