Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropla_rosy

Dzisiaj zaczęłam pracować nad brzuchem.Przyłączy się ktoś?

Polecane posty

Mam w pasie 73 cm (!),mój cel to 10 cm mniej.Już od paru tygodni staram się trzymać dietę,a dzisiaj zaczęłam kręcić hula hop. Chciałabym,żebyśmy ja i osoby,które dołączą pisały ile cm straciły i dzięki czemu-taka grupa wsparcia,jak dziewczyny mają wątek o zapuszczaniu włosów.Razem będzie nam raźniej i będziemy nawzajem się dopingować :) Zapraszam

Gość świetna jest placenta
też bym zaczęła ale tak mi sie nie chceee :(

Gość kompleksowa
ja sie moge przylaczyc, bo od ponad tygodnia tez mam diete i cwicze ;)

A jakie robisz ćwiczenia?Ja zamierzam jeszcze zacząć biegać i jeździć na rowerze,ale nie wiem czy to ostatnie może wpływać na brzuch....

a ja jestem chudziutkaaaaaaaaaa ;] i cwicze od tygodnia aby ładnie wyrzezbic brzusio :)

Gość ngakjn
Ja tez sie moge przyłaczyc ale dopierood jutra....bo dzis juz za duzo zjadlam;/ od jutra wogole zaczynam pracowac nad sobą intensywnie...bardzo intensywnie

Gość brzusiowa
to ja też do Was, tylko z tym hula hop mi nie wychodzi, bardziej się chyba naschylam po kółko niż nim pokręcę :))

Gość musisz mocno i szybko
ruszać biodrami

to ja też się przyłączam, może w grupie będzie raźniej. Bo zawsze zabieram się do ćwiczeń, regularnie ćwiczę tydzień lub dwa i poźniej nie mam czasu dzień czy dwa i przestaje w ogóle..

Gość brzusiowa
no, na dziś wystarczy ! może jutro będzie lepiej :)) w końcu trening czyni mistrza :)) żeby mi tylko zapału starczyło, bo mam słabą silną wolę :))

Gość aniulaaaaaaaa
tez sie przylaczam.mam ok 75 w pasie i 10kg do zrzucenia.od jutra dieta i cwiczenia.niestety mam takie tempo zycia ze boje sie ze poprostu nie bede miec sily po pracy.

ja też nie mam czasu na ćwiczenia,ale postaram się zmobilizować. a wieczorami padam po całym dniu

Gość Ale w ciążę chcesz zajść
?

a znacie jakieś fajne ćwiczenia na brzuch inne niż tradycyjne \"brzuszki\"? nie znoszę ich, bo, jakbym nie robiła to i tak strasznie mnie boli kark... hula hop to pewnie fajny pomysł... co jeszcze by można? a na co szczególnie zwracacie uwagę, jeśli chodzi o jedzenie? (raczej: NIEjedzenie pewnie:) ) wisi mi taka flakowata opona i nie wiem, co z nią zrobić... na uda i tyłek mam zarąbistą serię ćwiczeń (z Cosmo), ale na tę oponę to sama nie wiem co robić...

a znacie jakieś fajne ćwiczenia na brzuch inne niż tradycyjne "brzuszki"? nie znoszę ich, bo, jakbym nie robiła to i tak strasznie mnie boli kark... hula hop to pewnie fajny pomysł... co jeszcze by można? a na co szczególnie zwracacie uwagę, jeśli chodzi o jedzenie? (raczej: NIEjedzenie pewnie:) ) wisi mi taka flakowata opona i nie wiem, co z nią zrobić... na uda i tyłek mam zarąbistą serię ćwiczeń (z Cosmo), ale na tę oponę to sama nie wiem co robić...

Nie wiem jakie są inne,ale hula hop to naprawdę świetna rzecz-ćwiczenia nie są męczące,a nawet przyjemne,a na serio działa.Kręciłam chyba ze 3 tygodnie (nieregularnie) i widziałam efekty-powiększało mi sie wcięcie w talii :) Dlatego teraz mam zamiar codziennie kręcić bez względu na to jaka będę zmęczona ;) Czytałam na forum o modelkach,że aby mieć płaski brzuch trzeba codziennie na czczo wypić szklankę wody i potem w ciągu dnia dużo pić,szczególnie przed jedzeniem.I ostatni posiłek o 18-to moje 2 złote zasady :)

Ja zaczęłam kręcić hula hop, odchudzać się i robić brzuszki przy 67-68 cm w pasie, zrzuciłam 7 kg i zeszłam do 61 cm w talii. Hula hop naprawdę działa :)

ha... tylko to cholerne hula hop jakoś mnie nie lubi; nie udaje mi się to kręcenie :( ale wszystko wskazuje na to, że trzeba jeszcze powalczyć... z wodą spróbuję; na cerę też podobno dobra woda z rana...

Gość brzusiowa
Życzę wszystkim miłego dnia i dużo wytrwałości :)) a zamiast wody z rana mam kawę ... ale od jutra zacznę od wody, najlepiej z cytryną :)

Gość kompleksowa
ja cwicze juz ze dwa tygodnie, biegam codzien wieczorem a w ciagu dnia robie duo cwiczen, rozciagajacych i takich na brzuch i nogi, ja mam wlasnie problem z brzuchem bo reszta jest ok w miare... a wlasnie po tym czasie jak zaczelam tak cwiczyc i biegac to schudlam, ale nie tam gdzie chcialam ;[ biust mi bardzo polecial i mam numer mniejszy ;[[ a brzuch wlasnie nie zmalal tak bardzo ;[[ macie jakas rade na to?????

ja się dołączam, jestem szczupła, ale brzuszek zrobił się mocno mięciutki i chcę go trochę spłaszczyć i \"umięśnić\" :) w tym celu zapisałam się na taniec brzucha (jutro pierwsze zajęcia). Też chciałam kręcić hula-hop, ale nie mogę znaleźć takiego porządnego, ciężkiego.

Ja już pracuję nad brzuchem drugi tydzień, efektów jeszcze za bardzo nie widzę ale nie poddaję się. :)

Ja też sięchętnie przyłączę. Od miesiąca chodzę na fitness, a od 1.04 zaczynam stosować "dietę" niełączenia. Do hula hopu nieraz się przymierzałam, ale często mi sięnie chciało...skoro Wam się udaję osiągnąć takie efekty to może warto... Mam misję-muszę poprawić sylwetkę zwłaszcza brzuch w 8 tygodni. Mam nadzieję, że to możliwe;)

Gość ewcia1369
Ja tez się przyłącze. Takze zaczynam krecic hula hop po okolo pol godziny dziennie, brzuszki, prysznice naprzemienne raz cieple raz zimne, peeling kawowy. Macie moze jakies inne pomysly zeby brzuszek byl ladny???

Gość chce zmiany bardzo
to ja tez sie przylaczam-dieta nielaczenia jakies cwiczonka rozciagajace no i to hula hop tylko powiedzcie mi ile czasu krecic i ile razy dziennie aby byla efekt widoczny?no ile trzeba czekac na jakis efekt bo boje sie ze sie zniechece :(

Gość chce zmiany bardzo
a ten peeling kawowy jakie daje efekty?czy naprawde daje efekty? i prosze o doklady przepis i instrukcje ;)

Gość chce zmiany bardzo
a tak wogole mam falde brzuszna po ciazy-jest szansa ze zniknie ?......chociaz w jakims stopniu bo czasami jestem bliska zalamania

Gość ewcia1369
Ja tez mialam falde po ciazy. Jak tylko zaczelam cwiczyc na hula hop , dieta. falda mi zniknela. teraz mam brzuch nawet dosyc i nikt by nie powiedzial ze po ciazy. Chce go doprowadzic do perfekcji

kropla rosy - kręciłam pół godz dziennie gdzieś tak od grudnia i w lutym już zeszczuplałam w talii, ale z pewnością pomogła też dieta około 800-1000 kcal.