Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropla_rosy

Dzisiaj zaczęłam pracować nad brzuchem.Przyłączy się ktoś?

Polecane posty

witam :) z chęcia sie dołącze.. Nie jestem gruba, ale brzuszek troche mam :o chce jakos wygladac w stroju kąpielowym.. pozdrowki :)

ziazik ja swoje obciążyłam piaskiem i jest tak ciężkie,że porobiło mi siniaki,ale to dobrze,bo mocno masuje tłuszcz ;)

kupilam hula hopa hihi:) a co z tym peelingiem kawowym? ej a moze ustalimy jakis wspolny grafik chociaz cwiczen-razem zawsze razniej :) bo jesli chodzi o diety to pewnie kazdy dobierze wedlug swoich upodoban....

tzn wyrzeźbienie mięśni a nie spalenie tłuszczyku... Jak długo kręcicie dziennie hula-hop?? Może sama zacznę skoro działa :)

Gość brzusiowa
witam, ja też mam takie ze sklepu z zabawkami, ale tez nie wiem czy dobre bo coś to kręcenie nie do końca mi wychodzi... :))

Ja dopiero zamierzam sobie kupić, bo skoro spora część ludzi mówi że systematyczne kręcenie pomaga. Ale właśnie zastanawiam się czy to takie zwykłe najprostsze hula hop czy jakieś "specjalne"

Wystarczy zwykłe,byle było duże i obciążone.Ja kręcę na razie ok 20 minut dziennie,ale jak zobaczę efekty to się zmobilizuję do tego,zeby kręcić dłużej ;) Chciałabym przejść na dietę niełączenia,podobno naprawdę daje efekty,ale w sumie za bardzo nie wiem które to węglowodan,a które nie....No i z czym w takim razie można jeść kanapki?

Aha ;) dziękuję za info, w takim razie idę jutro do sklepu zabawkowego na zakupy ;)

Ja do swojego nasypałam ryżu i wraz z kręceniem on się przemieszcza. Utrudnia to trochę ćwiczenie ale chyba zwiększa jego moc;)

Probowalam krecic ale cos mi nie wychodzi-to nie takie proste ale kurde bede probowac dalej -musi sie udac.......kiedys ;) nie lacze weglowodanow z bialkiem i robie brzuszki rano i wieczorem oraz wmasowuje w brzuszek zel wyszczuplajacy-nie wiem czy dziala ale brzuszek jest po nim jedrny i gladzutki-daje sobie 2 tyg i zobaczymy czy beda jakies efekty.

kropla_rosy - ja obciążyłam ryżem i było fajnie, dopóki któregoś dnia nie puściła taśma klejąca i cały ryż nie wylądował na ścianach, podłodze, szafkach i w ogóle wszędzie. Przez miesiąc go jeszcze przy odkurzaniu znajdowałam;)

dziś pierwsze zajęcia tańca brzucha. Trochę mam opory pokazywać się innym z gołym brzuchem. Ale zależy mi, żeby zacząć się ruszać, a wiadomo w grupie raźniej. Trochę się jeszcze obawiam, bo ja taka raczej sztywna jestem i nie chcę śmiesznie wyglądać...

Gość góra

Gość ewcia1369
Hej dziewczyny! i jak wam idzie???

ziazik jak tam pierwsze zajęcia tańca? Daj znać bo jestem bardzo ciekawa, zawsze mi się ten rodzaj tańca podobał, ale w mojej okolicy nie było gdzie się tego uczyć. Podobno niesamowicie kształtuje figure...

Chce Zmiany Bardzo jaki to żel? Ja planuję jeszcze kupić serum ujędrniające biust Eveline,podobno jest świetne i zacząć masować uda-mam tam trochę cellulitu.W wakacje mam zamiar wyglądać jak człowiek ;) Wczoraj chyba ze 4o minut kręciłam hula hopem oglądając TV.Tak bez niczego to można się zanudzić,a jak się czymś zajmie to nawet się nie zwraca uwagi jak szybko mijają minuty,a brzuszek robi się płaski.Tzn mam nadzieję że się robi :P

cześć dziewczyny:) taniec brzucha bardzo fajny, tylko mam straszny problem z tzw. izolacją: jak ruszasz biodrami, to góra nieruchomo i na odwrót;( masakra. Pojedyncze figury da się wykonać, ale na raz biodra i ręce to mnie póki co przerosło;) ale może się nauczę. Najważniejsze dla mnie to to, że trochę ruchu z tego jest, bo tak to jedynie spacery na przystanek uprawiałam;)

kurde dziewczyny tylko nie smiac sie prosze ale ja nadal nie umiem krecic hula hopem :( macie jakis sposob?ile czasu sie uczylyscie?czym obciazylyscie kolko?

ja umiem tylko w lewo, a w prawo mi nie wychodzi i więcej się naschylam niż nakręcę;(

Gość a może do okulisty
wszystkie pracują nad brzuchami :D

Gość a może do okulisty
tytuł tego topiku nie jest jednoznaczny... :D

Gość K-Star
Chce Zmiany Bardzo-moze masz za male kolko? Te w sklepach z zabawkami moga miec za male wymiary,wieksze kolo latwiej rozbujac i wtedy samo sie kreci-prawa fizyki :) Przeszkadzac tez moze zbyt duzo warstw ubrania,lepiej jak w talii jest gladko..

Gość brzusiowa
witam kobietki :)) po świątecznym obżarstwie znów trzeba wziąć się za siebie :))

podnoszę:) dzisiaj drugie zajęcia z tańca brzucha, chciałam trochę poćwiczyć w domu, ale przez Święta się nie udało;( co u Was?

Gość PODNOSZęęęęęę
🖐️