Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym

chce zerwać, ale nie umiem

Polecane posty

Gość chcialabym

...kocham go:( Ale wiem, że to bez sensu, za bardzo mnie zranil, ja tez jestem okropna czasem... jak nauczyc sie zyć bez niego??? On nie zerwie, ja to musze zrobic...a dopoki to ja podejmuje decyzje to zawsze sie wycofuje..:(

Gość kalinka maja
zrywaj w cholere ,...pomysl ze sie starzejesz u boku kogos kto nie jest tego wart

Gość chcialabym
A jesli juz nikogo tak nie pokocham?:( Zerwalam (znow), a on pisze - jesli chcesz wrocic moj numer znasz...

ja to zrobilam o kilka lat za pozno...jesli jestes pewna ze chcesz odejsc to sie nie zastanawiaj

Gość chcialabym
nie będe pewna , bo go kocham;( uzaleznienie, prawdziwa milosc? nie wiem:( na chlopski rozum zle to wyglada....co zrobic by zapomniec? co zrobic, by nei zalowac? jak sie upewnic? a jesli kazdy nastepny bedzie tylko cieniem tego?

nikt ci na te pytania nie odpowie na tym polega zycie...czasem staje sie przed trudnym wyborem a decyzje trzeba podjac samemu to ty jestes w tym zwiazku, nie my

Gość chcialabym
nie podoba mi sie to zycie....mam czekac az mnie doprowadzi do takiego stanu, ze bede wyla n atym lub innym forum z zalu? albo mowila - zerwalam pare lat za pozno? jak opanowac uczucia?? musi byc sposob!!!

na uczucia nie ma sposobu... niestety :( ale czasem do glosu trzeba dopuscic rozum... nawet jesli mowi on cos innego niz serce...