Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Please pomóżcie mi.

Czy są szanse na odnalezienie kotka. Mąz przyniósł do domu dzisiaj i głupi

Polecane posty

Gość Please pomóżcie mi.

wziął go zaniósł na dwór- a mówiłam mu, że on jest jeszcze dziki (żył do tej pory na wolności) i ucieknie. No i tak się stało. Tylko pytanie- gdzie on mógł uciec?, gdzie teraz jest, czy taki kot co nie zna terenu będzie się trzymał okolicy?, czy będzie zmierzał w kierunku, gdzie dotychczas był cały czas?.

Gość Please pomóżcie mi.
please

Gość vdsvv
taki kot to raczej na pewno zginie, niestety - dzikus w obcym terenie.

Gość Please pomóżcie mi.
ale mi chodzi o to czy będzie gdzieś w okolicy czy będzie sie raczej przemieszczał?, bo ja mam go zamiar b.długo szukać

Gość ta najgorsza..
do piwnicy

Gość ta najgorsza..
i przytuk męza bo pewno ma takie wyrzuty sumienia ze w nocy nie zasnie

najlepiej jak wywiesisz ogłoszenia mój kot - domowy też kiedyś zwiał i szukałam go w najbliższej okolicy a się okazało że był bardzo daleko od domu. nie wiadomo co tym futrzakom siedzi w głowie. ale powodzenia.

Gość Please pomóżcie mi.
ja męża nie mam zamiaru przytulać, nie odzywam się do niego, bo mu mówiłam, żeby go nie wynosił, pokłóciłam się już wtedy, a on go wyniósł i zaraz przyleciał i ztekstem: NO TO PO KOCIE

Gość Please pomóżcie mi.
no nie bez przesady, ale naprawdę mnie wkurzył totalnie

Rozwieś ogłoszenia... A po za tym... Hmm... myślę ,że kotek mógł pójść tam skąd był przyniesiony.

Gość wiii
Jeśli to jest malutki kociaczek to jeszcze jest nadzieja, ale jak taki trochę większy to niestety :( Jeśli malutki to szukaj go w różnych zakamarkach, takich gdzie go napewno nie zauważysz gołym okiem tylko musisz tam odejść i zajrzeć z bliska. Ja jak mam małe i gdzieś mi wsiąkną to ich potem po największych dziurach na podwórku i w domu szukam, ale na szczęście zawsze ich matka pilnuje także daleko nie chodzą :)

Gość rr ja mam
starszego kota i nie ma go juz ponad dwa tygodnie wiec doskonalne Cie rozumiem:( chyba sie juz go nie doczekam.... a w okolicy nigdzie go nie idzie znalez

mógł schować sie w piwnicy, wystraszone koty szukają takich cichych kryjówek, wiec w pierwszej kolejności przeszukaj piwnice i wszelkie zakamarki wokół domu. jeśli nie da to rezultatu, zawsze jeszcze można przyczaić sie późnym wieczorem albo nocą gdy jest spokój na dworze, wtedy koty wychodzą z kryjówek.

Gość Please pomóżcie mi.
dzięki frau pójdę do wszystkich piwnic, bo to bloki, może faktycznie tam się skitrał

Gość Please pomóżcie mi.
a ja jeszcze siedzę w pracy do 17, mąż na bank go nie odnajdzie sam, ja zacznę po 17 intensywnie, nawet do pólnocy