Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaacaaa

Psi fryzjer. Pytanie

Polecane posty

Gość gość
Ja sam szczygę mojego pupila mam świetną maszynkę z Bass Polska

Gość gość
Z yorkiem musimy trochę częściej chodzić na strzyżenie bo szybko mu odrastają te kudliska. W pobliskiej lecznicy "W Pałacyku" zatrudniają psiego fryzjera gdzie pięknie obcinają Fufsona. www.weterynarz-szczecin.info

Gość Il0naKl0c
Mojego pupila zawsze strzyże Pani Basia, która jest certyfikowanym psim fryzjerem. Pani B. strzyżenie wykonuje w mieszkaniu/domu klienta. Piesek w otoczeniu które zna czuje się swobodnie, nie jest zestresowany co pozytywnie wpływa na jego zachowanie. Jestem całkowicie zadowolony z usługi strzyżenia. Poza strzyżeniem Pani Basia zajmuje się szeroko rozumianą pielęgnacja psów jak: kąpiel, czyszczenie uszu, oczu i obcinanie pazurów. Pełną ofertę możecie znaleźć na stronie: https://psifryzjerkrakow.pl/

Ciężko jest dzisiaj znaleźć sprawdzonego psiego fryzjera, który naprawdę dobrze zna się na pielęgnacji psów. chętnie bym się dowiedziała o groomerze, który przyjmuje w okolicach Tarnowskich Gór albo w ogóle na Śląsku, na razie znalazłam takiego - http://4lapysalon.pl/, ktoś poleci jeszcze kogoś?

Gość deneris

W lecznicy Vita na Kisielewskiego w Częstochowie są też usługi strzyżenia, kąpania itd. Pracuje tam doświadczony grumer. Fajnie ostrzygł mojego kudłatego psa, super psina wygląda 🙂

Gość Groomer

Szanowni Państwo,
Szkoła Plus Edukacja we Wrocławiu prowadzi 10 - miesięczny kurs " Groomer", zajęcia prowadzone są przez mistrza fryzjerstwa groomerskiego.
Po ukończeniu kursu nie trzeba będzie szukać salonu Groomerskiego dla swojego pupila,
co więcej po naszym kursie każdy sam będzie potrafił wykonywać:
strzyżenie, trymowanie, zabiegi higieniczne, czesanie i kąpiele zwierząt domowych.
A może planujesz otworzyć swój własny zakład Groomerski ? Bedziesz w pełni przygotowany do zawodu w formie praktycznej i teoretycznej ! Nie wahaj się zapisz się już dziś!
tel. 71 727532 (33)
www. plusedukacja.pl 

Trzeba wybrać po prostu sprawdzony, bezpieczny salon - wtedy zwierzaki będą w dobrych rękach. 🙂

Ja regularnie chodzę z moim samoyedem do psiego fryzjera, bo pielęgnacja jego sierści jest wymagająca i absolutnie nic złego mu się nie dzieje. Chodzimy do fryzjera dla zwierząt przy Przychodni Weterynaryjnej w Rudziczce: https://www.wetfranciszek.pl/oferta/fryzjer-psow-i-kotow Leki uspokajające podawane są tylko zwierzakom, które są agresywne lub skrajnie zestresowane, ale to i tak dzieje się pod okiem lekarza, wiec nie ma się o co bać. Piesek będzie tam w dobrych rękach.