Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelerynka

ktora suknia podoba wam się najbardziej?

Polecane posty

Gość ivalegislay
6 bym założyła. na pewno bedzie się wszystkim podobała...daje głowe. Ona jest cudna:) taka inna;) nie taka pospolita. ta jest po prostu czadowa....... a popatrz na to: http://madonna.pl/pl/pronovias.php?s=82.deva to dopiero kontrowersje wzbudza:) bleh:)

Gość pelerynka
hm ta deva jakos nie za bardzo a ta druga zas ma te upiecia z kwiatkami ktore wydaja mi się bardzo oklepane, ale ladna jest

Gość ivalegislay
deva jest okropna:)

Gość pelerynka
kurcze własnie sobie przypomnialam , ze kiedys widzailam taka suknie podobną do 6 na allegro i dziewczyna napisala tam ze dala za nią 10 tys :/ o rany to juz by bylo za duzo tak ze dwa razy

Gość ladyvia
a ja dziewczyny mialam na slubie Deusto i mam nadal te sukienke w sprzedazy :) Dodam ze suknia w ogole nie wchodzila w gre do momentu kiedy zobaczylam ja NA ZYWO!! W ogole mi sie ten model nie podobal ale to tylko z winy modelki ktora wyglada w niej jakos tak zimno i ciezko :( A w rzeczywistosci suknia jest po prostu BOSKA! I gwarantuje Wam ze goscie beda zachwyceni, ja pierwszy raz w zyciu nasluchalam sie tylu komplementow na temat mojej sukni :) a na imprezie kazdy chcial miec ze mna zdjecie. :) Jak wybierzecie sie do salonu to zobaczcie sobie ten model i przymierzcie - zaloze sie ze ciezko bedzie Wam sie z nia rozstac :D Ubralam i wiedzialam od razu ze to ta. Nawet teraz jest ciezko mi sie z nia rozstac ale jesli ktoras z Was jest zainteresowana kupnem to odsprzedam :) oczywiscie z bolerkiem. Czasem warto jest zaszalec, mi sie to oplacilo. W takiej sukni wyglada sie nie tylko pieknie (gora cala sie blyszczy czego nie widac w ogole na modelce) ale zwlaszcza ZJAWISKOWO!! Moj maz oczywiscie zaniemowil z wrazenia kiedy mnie ujrzal :D Trzeba pamietac o jednym aby nie przesadzac z dodatkami i fryzura - jesli suknia szałowa reszta z umiarem i odwrotnie. Chyba tyle :) wszystkie Mlode Panny pozdrawiam i zycze szczescia w wyborze "tej wlasciwej" :) A jesli macie jakies pytania to piszcie chetnie Wam pomoge.

Gość nzd
wszystkie troche za wielkie jak na moj gust, no ale jesli mam wybrac z tych to: 2 i 5