Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo .. ..

Jak znalezc prace w org charytatywnej?

Polecane posty

Gość halo .. ..

lub zwiazana z prawami czlowieka, ekologia? dosc mam juz pracy tylko dla kasy- nie widze juz w niej sensu..

Gość halo .. ..
w wyszukiwarkach typu pracuj.pl zero ofert

Gość halo .. ..
jesli ktos moze wyjechac na 2 lata to jest fajna oferta ( ja niestety szukam czegos na miejscu bo mam roczne dziecko) Wolontariat w Afryce Przez pierwsze 6 miesięcy programu uczestnicy pracują (4 dni w tygodniu ) oraz studiują ( 3 dni w tygodniu ) w Wielkiej Brytanii. Nastepne pół roku programu to praca wolontaryjna nad projektem w jednym z krajów Afryki lub Indiach. Drugi rok programu obejmuje pracę w jednym z krajów Europejskich na stanowisku lidera nowej grupy lub kierownika jednego z naszych sklepów czy biur. http://www.infopraca.pl/oferta/pOferta.ij?job=9C300BA0-1143-FDD2-6D4FCC427463EB4E

Gość ngo
poszukaj na stronach organizacji pozarządowych.wpisz w google słowa: wolontariat/ organizacje..nie wierze ze nic Ci niewyskakuje z jakiego miasta jeste? to cos ci podeśle.

Gość halo .. ..
mieszkam za granica wiec pewnie dlatego..

Gość ngo
hmm ale my tez współpracujemy z orgianizacjami zagranicznymi.Wiec jak bys sobie znalazła fundacje któa współpracuje z jakąmś org pozarządowa tam gdzie ejstes-To bedzie jakies rozwiązanie....o czym pewnie juz wiesz

Gość halo .. ..
ale faktycznie -work charity- i juz cos jest :)

Gość halo .. ..
dzieki za linka :)