Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwy pytajnik

Empik megastore- pytanie

Polecane posty

Gość Prawdziwy pytajnik

W jakiej wielkosci maistach powstaja megastory, bo nei ma ich we wszytkich miastach wojewódzkich ???? Musi być okreslona liczba mieszkanców ?? czy megastory róznią sie od zwyczajnych empików asortymentem np wiecej obcojezycznej prasy czy ksiazek czy nei am takowej róznicy?? w warszawei byłam i w sumie zauwazyłam tylko róznice z prasa ( duzo lepszy wybór) natomiast inne aspekty nei zóniły sie az tak bardzo.

Gość Prawdziwy pytajnik
?

Gość Prawdziwy pytajnik
Kiedy tylko brzeg tarczy słonecznej dotknie horyzontu, zdejmuję z krocza układ chłodniczy do Nissana Primery i czołgając się penetruję kanały ściekowe w okolicy Kopalni Węgla Brunatnego Konin-Gosławice, w nadziei znalezienia dokumentów świadczących o współpracy Superniani z KGB.

Gość Prawdziwy pytajnik
jesli juz to mam Mitsubishi podszywaczu :-)

Gość Prawdziwy pytajnik
?

Gość wikpeda prawde ci powie
Miasta o największej liczbie sklepów EMPiK w Polsce: * Warszawa - 15 * Kraków - 5 * Poznań - 5 * Wrocław - 5 * Gdańsk - 4 * Szczecin - 4 * Bydgoszcz - 3 (Nowy salon Focus Park Bydgoszcz, otwarcie 23 kwietnia) * Łódź - 3 * Katowice - 3 * Płock - 2 * Koszalin - 2 * Lublin - 2 (trzeci EMPiK będzie się mieścił w budowanym Centrum Felicity, otwarcie planowane jest na 2009 rok) * Białystok - 2 * Rybnik - 2 * Nowy Sącz - 2 * Toruń - 2 * Legnica - 2 * Gdynia - 2 (otwarcie drugiego salonu planowane na 2009 rok w rozbudowywanym Centrum Handlowym "Wzgórze") ale nie wiem które to megastory , chyba pół miliona mieszkancó to bariera :-, ale nie ejstem pewnien :-) na pewneo sa w Warszawie, Karkowie, Łodzi, Wrocławiu, Poznaniu

Gość wikipedia prawde ci powie
chociaz po namysle sadze ze chyba w mneijszych maistach etż sa megastory , w sumie małe empiki wchodzą juz do powiatowych miast