Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Pretensja

Zaglosujcie,prosze...

Polecane posty

Gość jap
kliik

Gość wiesz co........
nie lubie takich "akcji", ale stwierdzenie motionlotion bylo tak chamskie, ze zdecydowalam zaglosowac. jak mozna matce powiedziec, ze jej dziecko jest brzydkie? :O :( klik :)

"jak mozna matce powiedziec, ze jej dziecko jest brzydkie? " tak po prostu, szczerosc nie jest jakąś specjalną umiejętnością. Daje zdjęcie do oceny to piszę co myśle. Tak samo zreszta co do kazdego zdjecia podawanego tutaj do oceny 😴

motionlotion W sumie to mam gdzies co myslisz o moim dziecku.Sama nie masz napewno dzieci i dlatego tak piszesz.Poczekaj,zobaczymy jak sie poczujesz gdy ktos tak powie o twoim najwiekszym skarbie(o ile bedziesz go miala).

Ja mam nadzieje, ze nigdy go nie bede miala :D Ale moja niechec do posiadania dziecka nie równa sie znieumiejetnoscia trzeźwej ocny. Widziałam wiele dzieci i uwazłam je za ładne i slodkie, głosowałam w wielu takich kafeterianskich ankietach bo uwazałam, ze dziecko jest naprawde sliczne, Twoje mi sie nei podoba i nie widze powodu by tego nie pisac skoro umiescilas zdjecie w necie. I tu nawet nie ma nad czym dyskutowac.

Gość nie musialas pisac ze jest
brzydkie. trzeba bylo nie glosowac i milczec!

motionlotion Dla mnie i tak moj szkrab jest najpiekniejszy na swiecie :) A Ty ,tak na przyszlosc,ugryz sie w jezyk zanim powiesz matce ze jej dziecko jest brzydkie.Nie ma brzydkich dzieci,wszystkie sa piekne.