Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawa w slub

JAK ZROBIĆ ŻEBY FACET CHCIAŁ ŚLUBU???

Polecane posty

"ale chciałbym sprawić żeby on o to zabiegał, zeby zaczynał temat, no poprostu żeby postanowił że bardzo chce tego slubu" mężczyźni sa fizycznie uwarunkowani do unikania tego typu niewygodnych tematów

Zabawo w ślub :) tu jest topik, który Cię zaciekawi i tam jest wyjaśnienie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3699282 w skrócie; mężczyznom się to nie opłaca, nie zyskują niczego poza dodatkowymi obowiązkami. Kiedyś zyskiwali pozycję społeczną, status głowy domu. Dzisiaj seks i inne dobre strony związku z kobietą mogą mieć, bez małżeństwa, więc po co im małżeństwo? fdsgghh dziękuję za szczere słowa może jeszcze gdybyś podała jakieś argumenty :) oczywiście za wyjątkiem tego, ze "przesiaduję na babskim forum"

fdsgghh jeszcze dodam, że miałem już propozycje i to dość nachalne :D

Gość fdsgghh
frk widze po prostu co piszesz na tym forum od jakiegos czasu. dojrzalym i powaznym męzczyzna to ty na pewno nie jestes. jak jakas kobieta kiedys chciala cie na męża to musiala byc bardzo naiwna i zdesperowana. pozdrawiam

Gość afrodyta z przestworza
hm...no,facet ktory ma wszystko-mieszka juz z babka to rzeczywiscie nie ma potrzeby sie zenic bo po co jak wszystko juz ma-ugotowane,posprzatane itd.Kiedys nie mialam nic przeciwko zeby mieszkac z facetem bez slubu-naiwnie nan czekajac,ale dzis wiem ze to nie poplaca jesli kobiecie zalezy na slubie. Wiekszosc facetow to lenie,nie chce im sie zenic,szkoda im kasy no i oczywiscie chca byc wolni...

Gość zabawa w slub....
ale po co nie???? tak też można zadać to pytanie. ale wiem że tak jest, on ma wszystko i to mnie właśnie wkurza dlatego chce żeby on chciał. nawet na złość jemu zacznie zależeć na slubie, a ja będę mówić no kiedyś może......

facet ktory odwleka wesele,nie mowi o slubie to zwyczajnie nie kocha az tak bardzo i tyle.Facet naprawde kochajacy chce sie zenic,ale to musi byc prawdziwy mezczyzna ktory wie czego chce i jest pewien ze znalazl wlasciwa panne.proste

Gość zabawa w slub....
no właśnie i jak to zmienić??? mam przestać gotować, zajmować się domem i nim??? czasem mu dopieprzam, jak pyta czy wyprałam mu koszule to mu mówi "pfffffff a co ja twoja żona???"

autorko-ty jestes bardzo dziecinna z tego co widze.Chcesz zeby on chcial slubu i co? jak chcesz osiagnac jego "chec'? Tego sie po prostu NIE DA,zrozum to dziewczynko! Nic na sile,nie zmusisz go,nie ma zadnych gierek,nic..No chyba ze bedziesz sciemniac ze jestes w ciazy albo celowo wpadniesz ale to juz zachowanie godne kompletnej kretynki,ale owszem-wtedy moze mu by sie chcialo,choc zapewniam ze nie ze wzgledu na ciebie tylko na dziecko.Tego chcesz?

fdsgghh jassssssssssne, gdybym był apologetą małżeństwa wówczas wydałbym Ci się mędrcem. Swoją wartość znam a zapatrywania, miewam kontrowersyjne, więc większości sie nie spodobam i wcale o to nie zabiegam :) Kobiety generalnie ustawiają sie w roli naiwnych i zdesperowanych, tak dążąc do ślubu. Masz tu 🌼 od palanta :D

Gość fdsgghh
zgadzam sie z afrodytą. ja w zyciu nie zamieszkam z facetem bez slubu bo tak to wlasnie potem moze sie skonczyc. mieszkanie na kocia lapę bez zadnych deklaracji ze strony faceta i zmarnowane dobrych pare lat zycia z leniem.

a nie pomyslalas o najprostszej rzeczy-moze on po prostu nie ma PEWNOSCI ze TY to ta wlasciwa na cale zycie? Mysle ze tu tkwi problem,bo kiedy facet czuje ze to ta jedyna to chce sie zenic. Moim zdaniem Twoj luby nie jest pewien i tyle,albo to wieczny dzieciak zyciowy ktory zwyczajnie boi sie zakladac rodzine.Fajnie jest mieszkac z dupa za przeproszeniem,posprzatane,wyprane,wszystko pod nos,to po co ma sie zenic jak znalazl naiwna co spelnia obowiazki zony nia nie bedac..

Gość fdsgghh
zabawa w slub....-> ja mysle, ze juz za pozno. moglas wczesniej o tym pomyslec. nie wiem co masz teraz zrobic, zeby temu twojemu zachcialo sie zenic. sama sobie pozowlilas na taki wlasnie stan rzeczy.

ja w zyciu nie mieszkalabym z facetem bez slubu,prosze bardzo-chce ze mna mieszkac-to niech sie ozeni,jesli nie to mieszkam sama a on CZASAMI moze sobie przenocowac,choc rzadko.Oczywiscie-to wymaga sily,ale tylko twarde babki w zyciu wygrywaja a nie miekkie naiwne ktore zrobia wszystko dla pary spodni u boku.

Gość a ja mam podobnie
tylko że my mamy dziecko już. wiem na 100 % że kocha i nie ma innej.i że jestm tą jedyną dla niego, czemu nie chce się żenic??????????????

Gość fdsgghh
frk kontrowerysjny to ty nie jestes. w dzisiejszych czasach wiekszosc facetow to takie duze dzieci, zatem nie pochlebiaj sobie ;) wiesz ja nie ejstem naiwna i zdesperowana, nie dąże do slubu za wszelka cene. chce byc po prostu z normalnym dojrzalym facetem, ktory mysli o mnie powaznie a nie tak tylko zeby byc ze mną z wygody, zeby miec kogos do lozka itp

slub to deklaracja, poczatek powaznego zwiazku, w ktorym mozna myslec juz o posiadaniu dzieci.

Afrodyta Ty to jakas po jebana jestes noramlnie ! masz Ty w ogóle faceta ? łaskawie pozwalać mu CZASAMI przenocowac ... Boze kobieto... czy ty nie lubisz przytulac sie i zasypiac przy ukochanym ??

Gość fdsgghh
afrodyta pod tym co piszesz moge sie spokojnie podpisac. frk pytasz po co slub? dla mnie to dowod milosci i tego, ze facet mysli o mnie powaznie i chce spedzic ze mna reszta zycia, a nie tylko podupczyc i poszukac innej. nie rozumiesz to juz nie moj problem.

Gość fdsgghh
sardynka zgadzam sie!!!!

Niestety musze zgodzic sie z afrodyta, facet nie wezmie slubu jesli bedzie juz teraz mial wszystko co chce. Zaspokojenie pewnych potrzeb moze go sklonic do oswiadczyn. Facet zeby zdecydowac sie na ten krok musi miec z tego jakis zysk :)

inną może sobie też znaleźć będąc w związku małżeńskim i ślub niczego tu nie zmienia takie argumenty są nie na miejscu, bo nigdy nikt Ci nie zagwarantuje 100% pewności (chyba że mu fujarę utniesz ... :o

moglabys mnie nie obrazac? Tobie najwyrazniej obcy jest szacunek do siebie samej a powiem Ci ze spotkalam w swoim zyciu kilku facetow ktorzy powiedzieli mi ze wlasnie za to mnie szanuja-i owszem-zdziwie Cie,ale chcieli sie zenic!!!Zanim kogos obrazisz to sie troche zastanow-czyzbys wylewala frustracje ze sama spelniasz obowiazki zony,zapierdalasz w domu a Twoj luby ma cie w dupie i nie chce sie zenic? Tak myslalam.

spędzenie życia z drugą osobą bez węzłów formalnych- TO DOPIERO DOWÓD MIŁOŚCI !!!!