Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala piekna 21

czy podczas okresu mozna zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość karcia22
mój dowód, że można ma już 6 tc i bije mu serduszko. ja mialam okres 2 tyg, a kochałam się z chłopkakiem ok 8-9 dnia okresu. nie doszedł we mnie. a jednak jakoś się stało.

Gość eeewwwweee21
witam dziewczyny pomóżcie miesiączkuje już 13 dzień nie mam pojęcia co się ze mną dzieje???zaczęłam brać tabletki anty i może to przez to mam tak długo.... ale trapi mnie jeszcze jedno współżyłam z moim facetem podczas okresu przez 6 dni i ciągle kończył w środku {cały czas brałam tabletki}czy mogę być w ciąży ????? błagam o rade:((

Gość zelek_akuku
Nie mam pojecia o co tu chodzi ale ogolnie to jakies jajca piszeta, okres to okres moment gdy organizm dokonuje aborcji i wydala niezaplodnione jajco i z tego co wiem to proces nieodwolalny

Gość Czaki186
Hej!mam pytanie,wczoraj kochałam się z moim narzeczonym a to był mój czwarty dzień okresu i po stosunku(dokończonym)okres mi się skończył?czy mogłam zajść w ciążę?nigdy mi się tak nie zdążyło i dlatego pytam!proszę odpowiedźcie szczerze

Gość starania bez rezultatu
hej dziewczyny staram się od dłuższego czasu zajść w ciąże cykle mam nieregularne co 28 co 31. W czasie okresu 6 dniowego mam przerwę w krwawieniu 3 dnia czy mogą to być dni płodne.?

Gość niunia 15051993
hej potrzebuje pomocy ... podczas dni plodnych chłopak zalal mnie 2 razy i raz podczas jajeczkowania to bylo 23,24, i 25 jajeczkowanie miesiaczke powinnam dostać normalnie 12 tego miesiąca a dostałam dziś w nocy a wczoraj sie kochalismy i znów mnie zalal czy moge byc w ciąży , zapomnialam dodać ze Ta miesiaczka bardziej przypomina jakieś krwawienie , plamienie tylko straszne skurcze mam byle brzucha i krzyża nie wiem co sie dzieje :'(:'(:'(

Chciałabym wiedzieć czy w 4 dniu okresu mogę zajść w ciążę jeżeli okres mam za każdym razem 6 dni . A kochaliśmy się 2 razy w noc sylwestrowa i na drugi dzień nad ranem jeszcze raz i za każdym razem kończył we mnie . Proszę odpowiedzcie mi.

Gość gość
Kazda kobieta ma inny organizm i inne cykle itd to ze któraś z was nie zaszła pod koniec miesiączki nie oznacza to że inna kobieta tez nie zajdzie w ciąze.Kazdy sex bez zabezpieczenia niesie ryzyko ciązy,sex bez zabezpieczenia w miesiączce tez niesie ryzyko zapłodnienia

Gość gość
Przy krótkich cyklach oczywiście, że tak i nie ma tu znaczenia długość krwawienia, tylko długość cyklu miesiączkowego.