Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusk...

Nie ma ludzi ktorzy nie zdradzaja.

Polecane posty

"mógłby mi nie daj Boże nie stanąć" zaryzykuję stwierdzenie, że jeśli już byś sie skusił z jakąś pięknotką na zdradę, to raczej by ci stanął bez problemów ;) Pewnie nawet szybciej niż ci się wydaje - ale lepiej w sumie myśl, że może zawieść, zawsze to jeden porzadny więcej ;) :D

tak piszesz, jakbys chciala zasugerować, że potrzebuje jakiegos wspomagacza, by kręcić baby :P a prawda jest taka, że uszy kręcą baby, bo w skrytosci ducha mysla sobie "takie uszy na pewno nosi tez komiczne" :P i stąd ich pobudzające dzialanie :P

kurcze, chyba jestem ostatnio coś na bakier z "pikanterią", bo nie wiem o jakie uszy chodzi ;) zapodam dzisiaj temat w sypialni ;) :D

Nefo córko moja, godne to i sprawiedliwe, słuszne i zbawienne byś swe fantazje wyznała, bo psują one spokój wiekusty duszy mojej :P

Doprawdy ---> spoko, tez rzucę o nosie, a co ;) nie takimi hasłami sie już w sypialni rzucało :D

Komiczne ojcze mój.. kiedym jam nieśmiała bialogłowa i choć dusze mą targają niepokoje,... w swe wstydliwości musze pozwolić na to żeby owe fantazyje psuły spokój duszy Twej.... :P:P:P:P

dusza ma zbolała pozostaje, ale wybaczam Ci córko - idź w pokoju (i kuchnie tez zahacz :P )

"kiedym jam nieśmiała bialogłowa"- nefrytowa będziesz się w piekle smażyła razem ze mną hahaha pójdziemy tam z dużą beczką zimnego piwka i rozruszamy to towarzystwo piekielne:)

Zawsze byłam zdania ze w niebie musi być piekielnie nudno.. te hatfy, pienia.. w piekle może byc całkiem interesująco:P