Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie o takim wozku dla

parasolka dla 11m dziecka - najlepsza chyba jaka widzialam!!!

Polecane posty

Gość milianna
małe ma koła a z tym zawsze kłopot na spacerze a pozatym rączka niefunkcjonalna ciężko prowadzic wózek tylko jedną ręką co przy chodzącym dziecku często się zdarza ładny ale mało funkcjonalny :)

Gość alicja i jej oddział
Nie zgodze sie miliana,prowadziłas go?Sadze że nie.Ja właśnie testowała kilka parasolek i wybór padł na nią....

kupilam taki wlasnie tylko rozowy.. ale chyba przez troche bede musiala sobie jedzenia odmowic:O troche zaluje.. mam nadzieje ze bedzie dobry - naczytalam sie pozytywnych opinii i mi odwalilo.. a juz bylam bliska wziac zoopera:( ale nie moglam sie przelamac do koloru

ładny ale wg mnie naprawde można kupić coś równie ciekawego za pół ceny.. jak nie na 1/3... Jak maleństwo zacznie chodzić to już tak chętnie nie jeździ w wózku, bynajmniej od kiedy mój Urwisek zaczął tuptać to wózek służy nam tylko na podjazdy np. na plac zabaw :)

Gość ja go mam
kupilam w anglii polecam swietnie sie prowadzi jedna reka zwrotny bardzo dobry

ja tez mam ten wozek i szczerze polecam!!!

Gość SanSan
mi sie wyglad nie podoba :-o taka jakas smieszna' za taka cene kupilabym cos o wiele lepszego

o kurcze skad wiesz ze kupilabys cos lepszego skoro na oczy tej parasolki nie widzialas a tym bardziej nie uzywalas??:P:P

haaaaaaaa! dzieki takim wypowiedziom powoli przestaje zalowac:);) tylko jeszcze nie wiem czy nie wezme innego koloru niz zamowilam juz sie nie moge doczekac az mi przyjdzie!! czytalam ze te wozki sa nie do zdarcia:D

cholera to sie zjaralam!!:) dopiero potem otworzyma link:P:P w kazdym razie mam nadzieje ze cena odzwierciedla funkcjonalnosc...

Gość biała niedźwiedzica
tu akurat się zgodzę że peg perego są nie do zdarcia. Sama takiego nie mam ale dość często prowadzę wózek koleżanki. Tylko tamten ma złączoną rączkę. Prowadzi się jedną ręką.

Gość klapouch
LightBlue co klamiessz,bylam na twoim blogu,tam Karolinka w innym wozku siedzi Iglesiny :P

Gość bo to jest ligh blue
ona wszystko może, nawet na kwietniówkach mąci pod pomarańczowym nikiem, a na czarno jest święta. O już nie jedna w innych topikach chwaliła się co to ma za wózek, a później wychodziło ze zdjęć że jedne z tańszych.