Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale radoche mam

CHCIALAM SIE POCHWALIĆ ZE PRACUJE W BANKU .ZAZDROSCICIE MI ?

Polecane posty

Gość jgffddd
aciulka a co robiłaś w banku skoro nri maiąłś studió?? chyba masz duże doświdczenie w pracy?? coś mie to dziwnie pachnei ściemą...

Gość sterwed
wygląd?? raczej nei przerażąć potwornym wyglądem ... a wykształcenie to chybaprędzej bankowiść niż studia o niczym??

Gość ha ha ah aha ha
wyglad?? dobra jestes jednak mi cie zal a wyksztalcenie?? pracowalam tam po liceum i dostalam sie bez plecow

Gość kwa-kwa
kochana... 1. nie pisze sie "pytam sie ciebie", a "pytam Cie"! 2. z takim poziomem wypowiedzi smiem watpic czy faktycznie tam pracujesz 3. jesli nawet tam pracujesz to czego mam zazdroscic? - nie rozumiem 4. praca w banku to "gonitwa", jeden drugiego chce wygryzc, zgnoic itp. - wyscig szczurow 5. kto dzis nie ma wyksztalcenia? prawie kazdy konczy studia mimo wszystko - powodzenia! i zycze Ci jeszcze bys troche ochlonela i nie podchodzila do sprawy swojej pracy "wyzej sram niz dziure mam", bo nie zrobisz tak kariery i narobisz sobie w dodatku wrogow!

Gość pewnie w eurobanku
mogła po liceum na kasie :) i pewnie wg niej do tego ogranicza sie praca w banku

Gość pewnie w eurobanku
kwa-kwa brawo!!! a do autorki- popracuj troche i wtedy sie wypowiadaj, bo narazie to nawet nie wiadomo czy wytrwasz okres probny, bo skoro nie masz wyksztalcenia kierunkowego ,to bedziesz musiała sobie bardzo duzo wiedzy przyswoic( no chyba ,ze bedziesz pracowac jako kasjerka ). I nie psuj opinii bankowcom,ok?

Gość ha ha ah aha ha
nie na kasie w biurze bylam sekretarka dyrektorki

Gość kolezanka zarabia 70 zl na dzi
en. 70- zlotych na dzien to duzo .wiem ze zus jej zabiera z tego coś ale moze nie duzo.

Gość aciulkaaaaaa
poprostu mi sie poszczescilo raz a teraz zostalam polecona do innej pracy , uciekam do domciu bo jestem wlasnie w pracy

Gość htytytjt
czyli co 70*30=2100 tyle to wcale nie tak duzo...

Gość radoche mam
a jesli powiem ci ze pracuje w BGŻ albo ing banku sląskim to co ?zatkalo kakao ?

Gość htytytjt
albo jeszcze lepiej dni parcujących jest ok 22 czyli 22*70 to już wogóle mało....

Gość pewnie w eurobanku
ok, jesli ing to dla ciebie wyzsza pólka, to niewiele jeszcze wiesz. idz lepiej zacznij sie uczyc bo pewnie nie wiesz co to jest libor , LTV, grace period itp.

Ja nie zazdroszczę. Pracuję od pon do piątku od 7:15 do 15:15 jako informatyk, a jestem informatykiem :P

Gość pożyczka
:D Ja też pracuję w banku, dostałam pracę będąc na 3. roku studiów, jestem na 4. i jakbym miała pracować w takim miejscu już po ukończeniu studiów, to porażka! To znaczy żadna praca nie hańbi oczywiście, ale prestiż? Na obsłudze klienta? Śmiech:D

Gość radoche mam
ALE JA MAM WYKSZTALCENIE DO TEGO DOBRE. SKONCZYLAM ZARZĄDZANIE I MARKETING I PO TYM WIADOMO ZE W BANKU MOGE PRACOWAĆ .

Gość radoche mam
JAK NA OBSŁUDZE KLIENTA?PRZECIEZ W BANKU SĄ INNE STANOWISKA TEŻ ..SKAD AKURAT WIECIE Z EJA PRACUJE NA OBSŁUDZE KLIENTA.

Gość htytytjt
dziewczynko w banku to po bankowości czy finansach i bankowości... Zim to studia mało w tym kierunku dające wiedzy... dpbrze mówią idź się zacznij uczyc bo się przerazisz na wejście

Gość htytytjt
po prostu po studiach bez doświadczenia to gdize możesz parcować?? sekrtearka, obsługa klienta, kasa itp?? np na kredyty czy obsługe klientów klucvzowych niokt Cię nei wpuści?? to powiedz jakie to ważne stanowisko piastujesz?? prezesa banku??

Gość a ja mam lepiej
bo pracuje w zakladzie karnym, dostaje 13stki, remontowki nagrody roczne i w razie W moge isc na emeryturke po 15 latach. i co zazdroscicie mi ?:P

Gość pewnie w eurobanku
zrobisz z siebie pośmiewisko, bo pewnie klienci bardziej orientują sie w finansach niz ty

Gość radoche mam
sorki kobieto ale skonczylam na rolniczej akademi w krakowie Zim i mam dobre podstawy a wczesniej skonczylam technikum ekonomiczne i mialam w liceum praktyki w banku i na studiach tez.

Gość pewnie w eurobanku
marketing na wysrolu? pierwsze słysze

Gość CO WY LASCE MOWICIE
A ZNACIE KOGOŚ KTO MA MAGOSTRA I PRACUJE A BANKU NA OBSŁUDZE KLIENTA?PRZECIEZ JAK SIE MA STUDIA SKONCZONE TO NIE GADAJCIE ZE KTOS PRACUJE NA OBSŁUDZE BO NA OBSŁUDZE TO NAWET NIE TRZEBA MIEC STUDIÓW SKONCZONYCH RACZEJ.

Gość pewnie w eurobanku
no to powiedz nam ,jako wielki bankowiec, w co teraz warto inwestowac albo czym sie kierowac w doborze kredytu hipotecznego?

Gość htytytjt
jakoś dziwnie ni chce się pzryznac jakei ma stanowisko... nei uważasz że to ciut dziwne skoro się tak chwali i pieje z radości?? ja tam bym powiedziała gdybym ziściłą swoje palny w ten sposób

Gość ...olala
z takim jezykiem to długo sie nie utrzymasz dziewczynko...

Gość radoche mam
zazdroscicie mi i tyle

Gość a ja mam lepiej
hehe ja i tak mam lepiej