Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virgin_smart

Kampania virginity

Polecane posty

Gość karlove varry
Jak na mój gust chodzi o to by wypromowac niegrzeczne ciuchy housa, bo kolekcja trzeba przyznac jest oryginalna i dosc nowatorska... Promocja dziewictwa to był żart, majacy to podkreślic. Nie wiem czy zauwazyliscie, ale ciuchy reklamuje się w różny sposób, czasem szokujacy, trudno obecnie przyciagnac uwagę odbiorców mnie sie tam reklama podobała...

moim zdaniem sa to koraliki ale sfotografowane w taki sposób, aby jednoznacznie kojarzyły się z rózańcem mnie osobiście kampania ani nie bulwersuje, ani nie obraża moich uczuc religijnych, gdyz tkowych nie posiadam, ale rozumiem ze wielu ludzi może czuc się nią zbulwersowanych jestem przeciwan używaniu jakichkolwiek symbli religijnych w komercyjnych celach

Gość bull shit
"Dziewictwo i cnota jest czymś cennym i niepowtarzalnym, jak nasze ciuchy - przekonuje Rafał Sajewicz, rzecznik prasowy firmy Artman, właściciela marki House." cytat z artykułu Hmm .... a druga "niegrzeczna" odsłona reklamy co w takim razie znaczy? moze to ze te ciuchy zmieniaja człowieka a cnota juz nie jest taka cenna jak sie je załozy... dla mnie reklama jest kontrowersyjna dla samej kontrowersyjności ale nie widze w niej sensu Nie jestem religijna, ale nie podoba mi sie tak jak ciuchy hausa o jakosci których sie nigdy nie powiem ze sa niepowtarzalne. Ejmen

Gość GADACZKA
bull shit- Widziałaś/es te ciuchy? One naprawde są ciekawe- kolorystyka i fasony- bardzo modne i pokusiłabym sie nawet o stwierdzenie- niepowtarzalne.... Nie rozumiem, jak mozna te reklame traktowac śmiertelnie powaznie i nie widziec tego ,,mrugniecia okiem". Może po prostu spot skierowany jest do ludzi inteligentnych? Podsyłam filmik z reklamy, ktora wywolała takie zamieszanie: http://pl.youtube.com/watch?v=EvXerbLF7Ao

Gość reklama jest oblesna i
tyle

House to bardzo dobre ciuchy i do tego tanie. Mam od nich kurtkę zimową za 80 zł i jestem z niej bardzo zadowolony. A reszta mnie nie interesuje. Dopóki robią rzeczy dobrej jakości za małą cenę to mogą nawet mieć na plakatach Hitlera z podpisem "Sieg Heil", a i tak będę to kupował. Kretynowi, który napisał powyższe ŻYCZĘ PRZESŁUCHANIA PRZEZ GESTAPO I POBYTU W OBOZIE ZAGŁADY AŻ DO RYCHŁEJ ŚMIERCI...

Gość jovitto99
ludzie, ale wy się podniecacie jakimiś ideologiami! House to ciuchy i tyle. Jak dla mnie ok - mam od nich kilka rzeczy. PS. A tak w ogóle reklama działa - wszyscy o Housie mówią

Gość bynajmniej tak nie musi byc
niewazne co wazne zeby mówili.....to jak o Dodzie np:P reklama jest moim skromnym zdaniem bez sensu i to chyba sens tej reklamy pusty przekaz

Gość Borrrromirkkka
House to ubrania dla mnie i tak pozostanie, a jesli ktos nie am poczucia humoru i nadyma się na reklame, która jest żartem, to tylko trzeba mu współczuc, bo nudne ma życie;P