Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona19

milosc przez internet??????

Polecane posty

Gość zrospaczona19

poznalam ostatnio wspanialego faceta przez internet . znamy sie zaledwie dni a juz czujemy cos do siebie tylko ze ja jestem w 4 letnim zwiazku a on w 2 letnim.. on mieszka w opolu a ja w rzeszowie??? czy przez taki krotki okres moglismy sie w sobie zakochac? nie znajac sie i nie widzac??? mam buzyc swoj zwiatek al takiej internetowej znjomosci???? mam metlik w glowie? nie wiem co robic:(( tesknimy za soba piszemy meile??? czy warto?? miloas na odleglosc czy to jest realna??? a moze to tylko zauroczenie .. jak sie z tego wyplatac?? prosze pozmuscie mi ??:*:((((((((((((((((

Gość dokladnie te prowokacje
coraz slabsze ostatnio :O

Gość podnosicielka 1
wsadź głowę do klozetu i puść zimny strumień wody....a potem ulep pierogi dzieciom i mężowi.. i powiedz,że cię głowa boli!

Gość maja z komputera
ehhh... też mi by się przydała taka miłość :(

Gość psycho loszka
ODŁĄCZYĆ INTERNET ZAJĄĆ SIĘ PRZYGOTOWANIAMI DO ŚWIĄT POWINNO POMÓC

ja uważałam że taka miłość ma małe szanse na przetrwanie.Teraz to sama nie wiem,ponieważ 2tygodnie temu dowiedziałam się że moje kuzynka w czercu bierze ślub a poznali się przez internet 3 lata temu :D

Przecież nikt nie mówi, że nie można kogoś poznać przez net, co druga osoba w Polsce tak poznaje swoją połówkę. Jak mówią najnowsze wyniki badań przeprowadzone przez CBKiIPR. Ale... to co pisze autorka tematu jest śmieszne i dziecinne. Znam Go (znaczy Jego literki) dwa dni z dzisiaj, czy warto burzyć związek....

Gość skrytka
taa, a on jest żonaty i dzieciaty i nieźle się bawi ściemniając ci tak na odległość. Naiwnych nie brak jednak, zwłaszcza w necie.