Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwiazela

Ja i mój Albańczyk

Polecane posty

Gość madame bovary
hej sluchaj wogole nie przejmuj sie opiniami bandy polaczkow bo jak wiadomo polacy sa najbardziej zakompleksionym i nietolerancyjnym narodem, ale mniemanie o sobie maja wieksze niz ktokolwiek. Zycze ci szczescia i proponuje isc zapytac poprostu do urzedu. Tam otrzymasz wszystkie info z pierwszej reki. Ja jestem z hindusem i w sierpniu bierzemy slub. Zaden polak mu nie dorasta do piet

Gość ty zadnemu polakowi niedorasta

Gość megan_001
ja także jestem z Albańczykiem co prawda od 10miesiecy ale jestem z reguly osoba nieufna i mam też dystans co do naszego zwiazku.Też słyszałam co nieco na temat albańczyków ale to nie znaczy że wszyscy sa tacy sami bo przecież sa wyjatki (może rzadkie) podobnie jak w Polsce jeśli chodzi o koelsi a przecież też sie mówi że polacy to alkocholicy, itp. a też nie wszyscy sa tacy ale zależy jak sie trafi. Trzeba mieć oczy szeroko otwarte i poznać dobrze swojego partnera zanim na cokolwiek sie zdecyduje;) powodzenia w zwiazku! i nie zważaj na komentarze innych ale kieruj sie własnym sercem (z dystansem i uważnie).